Košice – Nitra 1:2 (kon.)
konec
HC Košice
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
HK Nitra
sk Čtvrtek 10.04.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:50
    Košice dali gól!
    Košice veľmi dlho kombinovali, puk ušiel pri mantineli v dobrých pozíciach Spilarovi aj Jenčíkovi, tí ho ale udržali v moci, tak prišla prihrávka Deyla na modrú, tam bol MARTIN ŠTRBÁK, ten to namieril naozaj nádherne po ľade k ľavej tyčke a otvára gólový účet domácich!

    Asistencie: Radek Deyl, Richard Jenčík
     
    09:55
    Nitra dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia o dva góly. Košice si vytvorili v útoku tlak, stačila ale jedna akcia Nitry, spoza brány poslal puk RIchard Lelkeš na RICHARDA MRÁZA, ktorý to namieril naozaj bravúrne!
    Asistencia: Richard Lelkeš
     
    01:34
    Nitra dala gól!
    Hostia využívajú presilovku. Rastislav Staňa najprv ešte dokázal z kruhu vytlačiť strelu, no na dorážku JAKUBA RUČKAYA už nemal nárok, ten poslal puk perfektne do rohu brány.

    Asistencie: Tomáš Nádašdí, Miroslav Kováčik

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 49. Štrbák (Deyl, Jenčík) – 2. J. Ručkay (Nádašdi, Kováčik), 10. R. Mráz (Lelkeš)


    HC Košice: Staňa – Deyl, Klouček, Štrbák, Cebák, Šeda, Kolba, Macejko – Bartánus, Marcinko, Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar – Sojčík, Češík, Bicek – Hrnka, Matúš Chovan, Skalický, Jokeľ
    HK Nitra: Kristan – Milo, Nádašdi, König, Ordzovenský, M. Novák, Kuzma, Bača, Ďurkech – H. Ručkay, Kováčik, J. Ručkay – L. Novák, Stümpel, Tománek – Bajtek, Chrenko, M. Segľa – Piačka, Lelkeš, R. Mráz

    Rozhodčí: Kubuš, Baluška – Valach, Snášel

    Diváci: 5852
    thejrc.org