Washington – Chicago 4:0 (kon.) | Detroit – Carolina 1:2 (kon.) | Tampa – Columbus 3:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (1:3 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:5 (kon.)
San Jose – Colorado 5:1 (kon.) | Boston – Buffalo 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (po pr.)
konec
Calgary Flames
3:5 (0:2, 3:1, 0:2)
Winnipeg Jets
Sobota 12.04.2014, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    BLAKE WHEELER získal na modré puk, podél mantinelu si nabruslil do střelecké pozice a ranou do prázdné klece pojistil dnešní výhru Winnipegu! Asistence: Olli Jokinen.
     
    49:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Znovu zafungovalo staré a známé nedáš, dostaneš! Cornier vyhrál buly pro Peluseho, který vyvezl kotouč až k modré čáře, kde ho přenechal PAULU POSTMOVI a ten tvrdou ranou poslal kotouč do sítě. Pro tohoto obránce z Winnipegu se jedná o premiérovou branku v této sezóně, vybral si tedy poslední možnost, kdy tento milník zaznamenat! Asistence: Anthony Peluso a Patrice Cornier.
     
    32:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hráči Calgary dokonale trestají oba fauly protihráčů. Při normální přesilovce zachytil puk na modré KRIS RUSSELL, uvolnil se a přesnou ranou do horního růžku srovnal! Asistence: Paul Byron a Mark Giordano.
     
    31:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí sehráli parádní přesilovku pěti proti třem! Glencross přihrál mezi kruhy volnému Hudlerovi, který se neukvapil a ještě vylepšil pozici pro SEANA MONAHANA. Ten si položil brankáře a s klidem snížil! Asistence: Jiří Hudler a Curtis Glencross.
     
    28:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Cornier na sebe navázal dva obránce a vybojoval puk pro CARLA KLINGBERGA, který se rychle otočil kolem svatyně a stejně rychle zakončil za překvapeného Rameho! Asistence: Patrice Cornier a Anthony Peluso.
     
    21:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    T. J. Brodie se už připravoval ke střele, když si všiml volného JIŘÍHO HUDLERA u vzdálenější tyčky. Střílenou přihrávkou ho tedy vybídl ke skórování, což HUDLER parádní tečí využil! Asistence: T. J. Brodie a Matt Stajan.
     
    16:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Znovu byla k vidění parádní akce v podání prvního útoku Winnipegu. Pardy ve středním pásmu přistrčil kotouč Littlovi, který si najel k levému mantinelu a zadovkou našel volného EVANDERA KANEHO, který už neměl problém přesně zamířit! Asistence: Bryan Little a Adam Pardy.
     
    07:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté sehráli parádní akci, kdy se puk dostal z první až k MICHAELU FROLÍKOVI, který zůstal volný mezi kruhy a s dávkou štěstí prostřelil Rameho! Asistence: Jacob Trouba a Mark Stuart.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 22. Hudler (T. J. Brodie, Stajan), 32. Monahan (Hudler, Glencross), 33. Russell (Byron) – 8. Frolík (Trouba, Stuart), 17. Kane (Little, Pardy), 29. Klingberg (Cornier, Peluso), 50. Postma (Cornier, Peluso), 60. Wheeler (Jokinen)


    Calgary Flames: Ramo (MacDonald) – Brodie, Giordano, Butler, Russell, Cundari, Billins – Byron, Hudler, Cammalleri – Colborne, Monahan, Glencross – van Brabant, Stajan, Galiardi – McGrattan, Bouma, Westgarth
    Winnipeg Jets: Hutchinson – Stuart, Trouba, Enström, Postma, Pardy, Redmond – Kane, Little, Frolík – Tangradi, Jokinen, Wheeler – O'Dell, Slater, Halischuk – Klingberg, Cormier, Peluso
    thejrc.org