Washington – Chicago 4:0 (kon.) | Detroit – Carolina 1:2 (kon.) | Tampa – Columbus 3:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (1:3 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:5 (kon.)
San Jose – Colorado 5:1 (kon.) | Boston – Buffalo 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (po pr.)
konec
Boston Bruins
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Buffalo Sabres
Sobota 12.04.2014, 18:30 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Čtvrtý gól Bostonu je velice šťastný. Connor Knapp, který dnes chytá první zápas v NHL ve své kariéře, si za svá záda sráží střelu DAVIDA KREJČÍHO, který vypálil od modré. Puk se od mantinelu za brankou putoval na levý beton Knappa, odkud si jej gólman Buffala srazil za branku.
     
    33:58
    Sabres právě vstřelili branku!
    CODY HODGSON si teď i přes nepříznivý stav svojí bojovností a napadáním gól určitě zasloužil. Nejprve ve spolupráci s Weberem sebral u levého kruhu kotouč, poslal jej podél hrazení na Foligna a najel si před branku. Folingo puk Hodgsonovi vrátil, ten si povyjel k pravé tyči Raska a překonává jej bekhendem. Asistence: Marcus Foligno, Mike Weber.
     
    31:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak dlouho ostřelovali domácí branku Hacketta, až se jeden pokus ujal. Torey Krug ještě z levého kruhu neuspěl, stejně jako nebylo úspěšné nahození Marchanda z opravdu velkého úhlu. Kotouč se ale dostal ke zcela volnému PATRICE BERGERONOVI, který se nijak nerozpakoval, z pravého kruhu napálil puk na branku a Boston vede o tři branky. Hackett asi na puk příliš neviděl. Asistence: Brad Marchand, Torey Krug.
     
    18:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Minutu a půl po první trefě se Boston ujímá dvougólového vedení. Milan Lucic posunul puk na Cháru. Obrovitý slovenský bek vystřelil a kotouč se snesl k DAVIDU KREJČÍMU, který se v předbrankovém prostoru orientuje vskutku výborně, což potvrdil i nyní, když se prosadil bekhendem. Asistence: Zdeno Chára, Milan Lucic.
     
    16:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se tři minuty před koncem úvodní části dostává do vedení, když se prosadil svým osmým gólem v sezoně GREGORY CAMPBELL, který dorazil mezi nohy Hacketta střelu Carona. Asistence: Jordan Caron, Shawn Thornton.

    Tomáš Lysý

    Robert Novotný

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 17. Campbell (Caron, Thornton), 19. Krejčí (Chára, Lucic), 32. Bergeron (Marchand, Krug), 51. Krejčí (Krug, Rask) – 34. Hodgson (Foligno, Weber)


    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Chára, Hamilton, Boychuk, Bartkowski, Krug, Miller – Lucic, Krejčí, Iginla – Marchand, Bergeron, Smith – Paille, Söderberg, Eriksson – Caron, Campbell, Thornton. Trenér: Claude Julien.
    Buffalo Sabres: Hackett (49. Knapp) – Ehrhoff, Ristolainen, Tallinder, Weber, McCabe, McBain – D'Agostini, Ennis, Stafford – Hodgson, Girgensons, Stewart – Foligno, Flynn, Mitchell – Scott, Ellis, Conacher. Trenér: Ted Nolan

    Rozhodčí: Kimmerly, O'Halloran – Cherrey, Barton

    Diváci: 17.565
    thejrc.org