Švédsko – Finsko 2:3 (1:2 po s.n.) | Rusko – Česko 6:0 (kon.)
konec
Rusko
6:0 (4:0, 1:0, 1:0)
Česko
Sobota 03.05.2014, 16:10 • Ericsson Globe, Stockholm • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí však přichází využití přesilové hry. Ovečkin přihrál Orlovovi, který ještě diagonálně našel volného VIKTORA TICHONOVA, jenž zakončil na milimetry přesně k pravé tyči. Asistence: Dmitrij Orlov, Alexandr Ovečkin
     
    25:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Pátá branka už asi znamená, že čeští hokejisté toto utkání nevyhrají. Další ztráta puku znamenala, že se opět Rusové řítili dva na jednoho, Kutuzov nahrál přesně ANDREJI LOKTIJONOVOVI, jenž přehodil pravý beton Kováře. Asistence: Alexandr Kutuzov.
     
    18:30
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Soupeř hraje v obrovské pohodě a je dost možné, že vyžene Kováře z branky. Jegor Jakovljev nahazoval od modré čáry doufajíc, že jeho pokus někdo tečuje, což se povedlo ILJOVI ZUBOVOVI a dostal puk až do sítě Jakuba Kováře. Asistence: Jegor Jakovljev.
     
    11:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je pro české hokejisty ale další studená sprcha. V útočném pásmu nejprve skvěle pracovala Klepišova formace, jenže přišla ve středním pásmu o puk, Kuzněcov skvěle vyřešil situaci dva na jednoho, předložil puk ANDREJI LOKTIJONOVOVI, jenž zasunul puk k pravé tyči Kováře. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
     
    06:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Teď Rusům stačilo pouhých jedenáct sekund. Rozebrali českou čtveřici natolik, že mohl Šipačev přihrát před Kovářem volnému SERGEJI PLOTNIKOVOVI, který zvýšil na 2:0. Asistence: Vadim Šipačev, Viktor Tichonov.
     
    05:48
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Po půl minutě je přesilová hra využita. Šipačev zavezl puk do útočného pásma, z pravého kruhu přihrál VIKTORU TICHONOVOVI a ten s odrazem o beton Kováře otevřel účet utkání. Asistence: Vadim Šipačev, Ilja Nikulin.
    Marken.cz

    Lukáš Dvořák

    Branky a nahrávky: 6. Tichonov (Šipačev, Nikulin), 7. Plotnikov (Šipačev, Tichonov), 12. Loktijonov (Kuzněcov), 19. Zubov (Jakovljev), 26. Loktijonov (Kutuzov), 49. Tichonov (Orlov, Ovečkin)


    Rusko: Vasiljevskij (Chudobin) – Orlov, Nikulin, Jakovljev, Bělov, Kutuzov, Zajcev, Zubarev, Čudinov – Ovečkin, Šipačev, Plotnikov – Tichonov, Loktijonov, Kuzněcov – Širokov, Burmistrov, Kuljomin – Dadonov, Zubov, Kalinin – Glinkin
    Česko: Kovář (Francouz) – Mojžíš, Kolář, Vitásek, Zámorský, Jank, Mozík, Krejčík, Jordán – Rolinek, Hudler, Jágr – Vondrka, Klepiš, Petružálek – Buchtele, Kousal, Radil – Zaťovič, Nosek, Gulaš

    Rozhodčí: Björk, Sjöqvist – Dahmén, Yletyinen

    Diváci: 2358
    thejrc.org