Montreal – NY Rangers 7:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
7:4 (2:1, 3:3, 2:0)
New York Rangers
Středa 28.05.2014, 02:10 • Bell Centre, Montreal • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Rene Bourque si neodpustil se zvukem sirény krosček na Dorsetta a dostává pětiminutový trest.
     
    56:28
    Je tady potyčka u střídaček! Na trestnou lavici putují z domácí strany Eller a Galchenyuk, zatímco ze strany Jezdců pouze Brassard. Hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    54:11
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Za držení je vyloučen na dvě minuty Eller.
     
    50:41
    S tvrdostí to v tento moment přehnal John Moore, který ve středním pásmu najel do Weise, kterého loktem zasáhl do hlavy. Opravdu ošklivý zákrok. Hostující obránce dostává trest do konce utkání.
     
    48:46
    Montreal bude hrát ve třech. Bouillon si pomohl proti Brassardovi držením a je vyloučen na dvě minuty. Velká šance pro Jezdce.
     
    47:19
    Nash najel do Tokarského, který skončil na ledové ploše. Nashe ovšem na vlastního brankáře natlačil Gorges, jenž je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Jezdci si zahrají přesilovou hru.
     
    38:35
    Podražení se dopustil ve středním pásmu Pouliot a Montreal bude hrát dvě minuty přesilovou hru.
     
    33:05
    Další komplikace pro Montreal. Na trestnou lavici usedá za filmování Plekanec. Posedí si na ní dvě minuty.
     
    28:58
    Montreal se dopustil postavení mimo hru. Následně na ledové ploše vznikla menší potyčka. Na trestnou lavici putují ze strany Montrealu Weise, Bourque a Bouillon a ze strany Jezdců Boyle a na dvě plus dvě minuty Dorsett.
     
    24:46
    Montreal si zahraje přesilovou hru. Za nedovolené bránění brankáři je vyloučen na dvě minuty Zuccarello.
     
    21:02
    Montreal půjde znovu do čtyř. Markov u mantinelu tvrdě srazil loktem k ledu St. Louise a je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    18:33
    Jezdci si v závěru první třetiny zahrají přesilovou hru. Za hrubost je vyloučen na dvě minuty Desharnais. Podaří se hostům vyrovnat?
     
    00:22
    Hned v úvodu utkání je tady vyloučení. Kreider se provinil v útočném pásmu podražením a je vyloučen na dvě minuty.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 2. Galchenyuk (Subban, Markov), 13. Plekanec (Gionta, Galchenyuk), 24. Pacioretty (Gallagher, Markov), 27. Bourque (Eller, Vanek), 36. Bourque (Weise, Eller), 47. Bourque (Weise, Markov), 56. Desharnais (Pacioretty) – 11. Stepan (Kreider, Staal), 30. Nash (McDonagh, Kreider), 33. Stepan (Kreider, Nash), 35. Kreider (McDonagh, Brassard)


    Montreal Canadiens: Tokarski (Budaj) – Beaulieu, Markov, Subban, Gorges, Weaver, Bouillon – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Gionta, Plekanec, Galchenyuk – Vanek, Briere, Bourque – Weise, Eller, Bournival
    New York Rangers: Lundqvist (29. Talbot) – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Klein, J. Moore – Nash, Stepan, Kreider – St. Louis, Richards, Hagelin – Zuccarello, Brassard, Pouliot – Dorsett, Boyle, D. Moore

    Rozhodčí: Kozari, Watson – Racicot, Barton

    Diváci: 21 273
    bahis siteleri