Kolumbie – Česko 3:6 (kon.)
konec
Kolumbie
3:6 (2:2, 1:4)
Česko
Úterý 01.07.2014, 17:30 • Palais des Sports André-Brouat, Toulouse • Mistrovství světa v inline hokeji žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Paráda, holky! Česká reprezentace žen neměla na úvod turnaje vůbec lehkou práci, zápas s Kolumbií musela otáčet. Nakonec to ale zvládla a především díky hattricku a dvěma asistencím Kateřiny Mrázové slaví vítězství!

    Ode mě je to pro dnešek vše, už zítra se Vám ale z Paláce sportu v Toulouse přihlásíme znovu. Krásný zbytek večera! (19:03:35)
     
    40:00
    Konec zápasu.
     
    39:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čepice na plochu, tohle je hattrick nejlepší hráčky zápasu! Kolumbijky v poslední minutě ještě odvolaly gólmanku, čehož využila pohodovou střelou do prázdné branky KATEŘINA MRÁZOVÁ – 3:6! Asistence: Kateřina Flachsová.
     
    38:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už je to úplně jasné, tenhle zápas už náš tým nemůže ztratit! Češky přidávají razítko na své vítězství, založily totiž rychlou kombinační akci, kterou krásnou střelou o tyčku završila KATEŘINA FLACHSOVÁ – 3:5! Asistence: Michaela Jančová, Dominika Vopravilová.
     
    37:54
    A tak se Kolumbijky vydaly do protiútoku a Hanka Nenadálová musela zasahovat.
     
    37:38
    Martina Vonková už mohla zápas definitivně rozhodnout, ale z pravé strany těsně přestřelila druhou tyčku.
     
    36:48
    Tohle jsme přesně potřebovali. Teď to chce nezmatkovat a kontrolovat hru!
     
    35:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už je tam, už je tam! Češky v ten nejvhodnější možný moment využívají početní výhodu a jsou zase napřed! Kateřina Mrázová naservírovala krásnou zpětnou přihrávku BEÁTĚ SZELONGOVÉ, která propasírovala puk výstrojí kolumbijské brankářky – 3:4! Asistence: Kateřina Mrázová.
     
    35:38
    Kolumbie si vybírá druhý oddechový čas dnešního zápasu.
     
    35:38
    A jdeme na další početní výhodu! Autorka dvou branek Lizbeth Mira-Quinterová si odpyká menší trest za nedovolené bránění.
     
    35:20
    Pro dnešní zápas hodně netypická akce českého týmu, po dlouhé přihrávce přímo před kolumbijskou branku byla v šanci blonďatá kometa Martina Vonková. Tohle už chce gól!
     
    34:54
    Když už byly soupeřky v plném počtu, jejich defenziva se znovu trochu rozestoupila. Mrázová ale pravděpodobně neposlala střelu přesně tam, kam chtěla, a Rayo-Buendiaová byla úspěšnější.
     
    34:37
    Kateřina Flachsová dokonce zazvonila na kolumbijské břevno!
     
    34:16
    Ne, naše holky prostě nemůžou najít volné místo v kolumbijské sestavě. Střela Věry Pančákové byla zblokována nad síť za brankou.
     
    33:44
    Teď Mrázová sestřelila Beátu Szelongovou, která má hodně bolestivou grimasu. Jako správná bojovnice ale hraje dál.
     
    33:18
    Kateřina Mrázová se na pravé straně rozhodla vystřelit, Rayo-Buendiaová vyráží. Tlak českého týmu pokračuje.
     
    32:37
    Kolumbijská střídačka vycítila, že teď se může zápas rozhodovat, a bere si oddechový čas.
     
    32:37
    Třetí přesilovka pro nás znamená tu nejlepší možnost, jak se dostat do vedení. Lorena Pedrazaová si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    32:20
    A pak že to nepůjde, chytli se i příznivci a členové ostatních týmů na druhé straně stadionu!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Mira-Quinterová (Parra-Montanová), 20. Mira-Quinterová, 29. Ruiz-Lópezová – 1. Mrázová (Flachsová), 15. Mrázová (Nováková), 30. Nováková (Mrázová), 36. Szelongová (Mrázová), 39. Flachsová (Jančová, Vopravilová), 40. Mrázová (Flachsová)


    Kolumbie: Rayo-Buendiaová (Blancová) – Rianová, Fonsecaová, Pedrazaová, Mira-Quinterová, Ariasová, Ruiz-Lópezová, Parra-Montanová, Mojicaová, Amayaová, Aguja-Jaramillová.
    Česko: Nenadálová (Plucnarová) – Flachsová, Jančová, Mrázová, Nováková – Pančáková, Szelongová, Vonková, Vopravilová – Knotková, Pipková, Světinská, Vojtěchová.