Švýcarsko – Kanada 1:5 (kon.) | Finsko – Rusko 5:2 (kon.) | Slovensko – Švédsko 1:6 (kon.)
Česko – USA 4:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
Kanada
Pondělí 11.08.2014, 14:00 • EASTON Aréna Piešťany • Hlinka Gretzky Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mitchell STEPHENS - 1:5
     
    42:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Co se Kanadě nepodařilo v přesilovce, to dohnala při hře pět na pět. Z nenápadné akce se prosadil MITCHELL STEPHENS a zvyšuje vedení svého týmu na 5:1. Asistence: Nick Merkley.
     
    30:24
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Také Švýcarsko se prosadilo a snižuje na 1:4. Prvním švýcarským střelcem na turnaji se stal DOMINIK SCHMID, který zakončil rychlou akci své formace přesnou střelou do horního rohu branky. Asistence: Calvin Thürkauf, Serge Weber.
    Dominik SCHMID - 1:4
    Mitchell VANDE SOMPEL - 0:4
     
    29:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další branka Kanady, která tak vede už 4:0. MITCHELL VANDE SOMPEL byl zcela osamocený před brankářem Van Pottelberghem a bekhendem zasunul puk do sítě. Asistence: Mathew Barzal, Travis Konecny.
     
    24:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    Švýcaři prohrávají už 0:3. Kanadský kapitán LAWSON CROUSE využil drobných zmatků ve švýcarské obraně a přídává třetí branku svého týmu. Asistence: Nicolas Roy.
    Lawson CROUSE - 0:3
     
    10:12
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané si velmi rychle vytvořili dvoubrankový náskok díky MATHEWU BARZALOVI, který se trefil přesně. Asistence: Tyler Soy.
    Mathew BARZAL - 0:2
     
    07:56
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané otevírají skóre zápasu a ujímají se vedení. DYLAN STROME si našel ideální místo před brankou a tečoval do sítě střelu Grahama Knotta. Asistence: Graham Knott, Mitchell Marner.
    Dylan STROME - 0:1

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 31. Schmid (Thürkauf, Weber) – 8. Strome (Knott, Marner), 11. Barzal (Soy), 25. Crouse, 30. Sompel (Barzal, Konecny), 43. Stephens (Merkley)


    Švýcarsko: Van Pottelberghe (Guggisberg) – Karrer (C), Burren, Pinana, Moor, Weber, Frick, Auriemma, Fischer – Roberts, Diem, Haberstich – Riat, Marchon, Holdener – Impose, Thürkauf, Schmid – Miranda, Hollenstein, Lanz
    Kanada: Sawchenko (Booth) – J. Roy, Spencer, Brisebois, Meloche, Sompel, Bear, Hobbs – Crouse (C), N. Roy, Merkley – Harkins, Barzal, Konecny – Stephens, Beauvillier, Musil – Knott, Strome, Marner – Soy

    Rozhodčí: Jonák, Novák – Orolin, Tvrdoň
    thejrc.org