Kladno – Olomouc 5:3 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 0:0 (odl.) | HC Litvínov – Jihlava 4:1 (kon.)
Vítkovice – Slavia 2:0 (kon.) | HC Plzeň – Zlín 6:4 (kon.) | Třinec – Sparta 3:4 (0:1 po s.n.)
Pardubice – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.)
konec
HC Litvínov
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 23.08.2014, 13:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 4:1! Před Svobodu se utvořil hlouček hráčů, puk se z něj odrazil až k volnému LUKÁŠI VÁLKOVI, který přesnou trefou do horního rohu posílá svůj tým již do tříbrankového vedení! Asistence: Jan Trübenekr.
     
    39:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Druhá lajna Litvínova nakonec ten gól vstřelila, když Stříbrného střelu bekhendem ještě před Svobodou tečoval JAROSLAV ŠIMEČEK. Asistence: Josef Stříbrný.
     
    28:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! ONDŘEJ LEŠTINA si našel odražený puk a dorazil ho z úhlu za záda domácího brankáře. Asistence: Hynek Tobola, Lukáš Anděl.
     
    12:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 2:0! David Vostárek přihrál volnému PETRU UJFALUŠIMU, který jel sám na Svobodu a střelou nad jeho vyrážečku poslal svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: David Vostárek.
     
    10:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A domácí se dostávají do vedení! Trübenekr uvolnil MARKA BARÁNKA na modré, ten si ještě kousek popojel a vystřelil přesně do levého rohu hostující brány. Asistence: Jan Trübenekr, Dominik Štěpka.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 11. Baránek (Trübenekr, Štěpka), 13. Ujfaluši (Vostárek), 40. Šimeček (Stříbrný), 46. Válek (Trübenekr) – 29. Leština (Tobola, Anděl)


    HC Litvínov: Spěšný – Jonák, Moravec, Baránek, Šesták, Cvrk, Šefl, Sklenička, Vostárek – Trübenekr, Čapek, Weitz, Stříbrný, Ujfaluši, Sýkora, Šimeček, Válek, Štěpka.
    HC Dukla Jihlava: Svoboda – Tobola, Půža, Leština, Kochánek, Mandát, Port – Hubert, Dufek, Sladký, Dupljaku, Balaštík, Střecha, Dvořák, Mahút, Hotař, Beran, Jícha, Anděl, Nováček.
    thejrc.org