Prešov – Nowy Targ 5:0 (kon.) | Nové Zámky – Orange 20 4:2 (kon.) | Jindř. Hradec – David Servis 5:5 (kon.)
konec
PHK Prešov
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
MMKS Podhale Nowy Targ
sk Středa 03.09.2014, 17:00 • ICE Aréna, Prešov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (18:55:44)
     
    59:46
    No ešte tu máme jedno vylúčenie, Vladimír Kmiecik odchádza na trestnú lavicu a Prešov zápas dohrá proti štyrom hráčom Noweho Targu.
     
    59:30
    Domáci už len dohrávajú, menšie náznaky akcií Noweho Targu aj napriek tomu nie sú úspešné.
     
    58:50
    Domáci zatlačili súpera na mantinel a nedovoľujú mu byť úspešní v útočnej snahe, radi by ubránili dnes čistý štít.
     
    58:10
    Zápas sa len akoby dohrával, puk je za bránkou Prešova ktorý sa veľmi dopredu nehrnie.
     
    57:10
    Nakoniec dokonca Poliaci aj vystrelili, konkrétne to bol Lucka ktorého strela od modrej skončila na vyrážačke domáceho gólmana.
     
    57:01
    Hostia v plnom počte.
     
    56:45
    Aj teraz hostia vyhadzujú na Riečického a Prešov musí zakladať akciu od brankára, navyše pri rozohrávke robí súper problémy.
     
    56:15
    Nowy Targ vyhadzuje puk, domáci celok si ešte v presilovke vážnejšiu šancu nevytvoril.
     
    55:30
    Prešovčania si už začali prihrávať a točiť súpera, to všetko nakoniec vyústilo k dobrej prihrávke na Ivanča, obranca ale váhal, nakoniec poslal puk na mantinel a späť na modrú ho dostal Sabol, ten už vypálil, avšak trafia len brankára.
     
    54:45
    PHK to nahadzovalo pred bránku, kde ale Pavlovský nedokázal doraziť puk popri betóne do siete a následne Kivader nezachytil vyhodenie súpera.
     
    54:10
    Prešovu sa nedarí vytvoriť kombináciu v útočnom pásme a dostať sa do tradičného kolotoča. Nowy Targ pozorne bráni.
     
    53:30
    Kamil Kapica dokázal vyhodiť puk až za bránkou Riečického a oslobodiť svoj tím na pár sekúnd.
     
    53:01
    Tomsik odchádza na trestnú lavicu spolu s Markom Ferencom. Ferenc po súboji s Tomasikom stratil prilbu, začala menšia strkanica ktorý vyústila až do potiahnutia dresu Ferenca Tomasikom. Vylúčení sú obaja hráči za hrubosť plus Tomasik odchádza na trestnú lavicu na štyri minúty za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    52:20
    Domácim stále asi nie je dosť, prišla ďalšia prihrávka ktorej autorom bol Marko Ferenc, našiel pred bránkou Petroca no a mladá útočník strelou medzi betóny tentokrát neuspel.
     
    51:20
    Už teraz však brankár Niesluchowski bol bezmocný, po buly prišla znova okamžitá strela po krátkom súboju o puk v podaní MICHALA KIVADERA a center prvej formácie Prešova napriahol sieť bránky poľskeho tímu dnes piatykrát.

    Asistencia: Pavlovský
     
    51:15
    Nowy Targ síce nebol zatlačený do obrany, aj napriek tomu radšej vyhodil na zakázané uvoľnenie po ktorom prišla okamžitá strela z buly, Niesluchowski zasahuje úspešne.
     
    50:34
    Domáci nakoniec poslali puk do útočného pásma kde ho vybojovali na mantineli, konečne sa oslobodili spod tlaku, Mário Olejník vymyslel spoza brány skvelú prihrávku na MARIÁNA PETROCA ktorý puk poslal pod hornú tyč do siete.

    Asistencia: Olejník
     
    49:32
    Už hrá Prešov v pätici, tlak Noweho Targu neutícha, znova musel Riečický vytiahnúť parádny zákrok a puk vyrazil rukou po strele Kamila Kapicu!
     
    49:10
    Už prichádza aj strela z hokejky Mrugalu od modrej, Riečický sa ale stihol presunúť a okamžitú a tvrdú strelu ukrýva vo svojej náručí.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 9. Jaroš (Čopák, Tomčák), 9. Ferenc (Chalupa), 29. Pekarčík (Pavlovský, Sabol), 51. Petroc (Olejník), 52. Kivader (Pavlovský)


    PHK Prešov: Riečický (Slivka) – Sabol, Olejník, Guntáš, Ivančo, Novický, Kolařík, Kobeľa, Danielčák – Pavlovský "C", Kivader, Pekarčík – Čopák, Tomčák, Jaroš – Petroc, Chalupa, Ferenc – Zvoník, Skokan, Lopaček
    MMKS Podhale Nowy Targ: Niesluchowski (Kapica) – Lucka, Sulká, Kapica K., Tomasik, Labuz, Mrugala, Wojdyla, Jaskiewicz – Gruszka, Dziubinski "A", Kapica Damian – Rozanski "C", Bryniczka "A", Zarotynski – Michalski, Wronka, Wielkiewicz – Kmiecik, Kapica Daniel, Stypula
    thejrc.org