Olomouc – HC Litvínov 4:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:3 (1:0, 2:1, 1:2)
HC Litvínov
Středa 03.09.2014, 15:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě pořádné drama. Severočeši dokázali soupeře dostat pod drtivý tlak, po kterém zůstal Urbisch vyšachovaný mimo vlastní branku. Mezi kruhy se mezitím dostal k puku PETR UJFALUŠI, který tvrdým projektilem i přes obětavé obránce Mory odkrytou klec trefil. Asistence: Tomáš Kučera.
     
    48:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To je velmi důležitá branka pro domácí celek. Ve chvílích, kdy se musel zuby nehty bránit, vybojoval vhazování u soupeře v pásmu a hned po buly se dokázal prosadit. Po střele Krátošky přistál puk na holi MATĚJI PAVLOVSKÉMU, který měl před sebou odkrytou více jak polovinu branku. Asistence: Aleš Krátoška.
     
    42:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tohle musí domácí tým opravdu mrzet. Když už se zdálo, že Hanáci v pohodě vyhodí puk ze své třetiny, propadl kotouč mezi kruhy k volnému TOMÁŠI KUČEROVI, který natáhl až ke stropu stadionu a tvrdým projektilem poslal puk do branky. Asistence: Ondřej Sýkora.
     
    38:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nádherná kombinace napříč domácí třetonou předvedli v přesilové hře hosté, kteří necelé dvě minuty před koncem druhé části snižují na rozdíl dvou branek. Válek z pravého kruhu pro vhazování vybídl k zakončení osamoceného DOMINIKA ŠTĚPKU, který u vzdálenější tyče opravdu neměl problém zamést puk za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Válek, Karel Šefl.
     
    35:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe přišla třetí branka Kohoutů. Konečný nahodil puk od modré na hostující klece, před kterou malinko změnil dráhu letu DOMINIK BAUER. Spěšný nedokázal zareagovat na změnu směru. Asistence: Martin Konečný, David Nesvadba.
     
    27:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosty musí nyní neproměněné trestné střílení ve vlastním oslabení velmi mrzet. Hanáci totiž v pokračující přesilové hře zvyšují vedení. Vyhozený puk dokázal na modré rukavicí získat Jergl, který jej předložil na levé křídlo ŠIMONU BETÁKOVI. Domácí útočník se s ničím nepáral a prostřelil gólmana soupeře mezi betony. Asistence: Aleš Jergl.
     
    08:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté propadli na útočné modré, čehož využil ALEŠ JERGL. Domácí útočník se vrhl ve vastní oslabení do samostatného úniku, který zakončil střelou mezi betony Spěšného. Bez asistence.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 9. Jergl, 28. Beták (Jergl), 36. Bauer (Konečný, Nesvadba), 49. Pavlovský (Krátoška) – 39. Štěpka (Válek, Šefl), 43. Kučera (Sýkora), 59. Ujfaluši (Kučera)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Rašner, Jeklič A., Nesvadba, Kraigher, Brandýs, Síkora, Hes, Horák – Ostřanský (C), Beták, Jergl – Bauer, Pavlovský, Krátoška – Kropáč, Konečný, Markl – Ministr, Melichárek, Štefka.
    HC Litvínov: Spěšný (Sroka) – Moravec, Baránek, Šesták, Cvrk, Sklenička, Vostárek, Šefl – Kučera, Trübenekr, Čapek, Weitz (C), Stříbrný, Ujfaluši, Sýkora, Šimeček, Válek, Štěpka.

    Rozhodčí: Přikryl – Kašík, Novák
    bahis siteleri