Mladá Boleslav – Vítkovice 0:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 04.09.2014, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To nemohlo skončit jinak. DOMINIK RUDL si perfektně najel před branku a správně trefil kotouč, který mu poslal Vojtěch Adamík. Asistence: Vojtěch Adamík, Samuel Ollender.
     
    33:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Teď už to s Boleslaví nevypadá vůbec dobře! Uběhlo jen pár vteřin od druhého gólu a Vítkovice slaví potřetí. DAVID BALLNER využil přihrávky od Sysaly a potřetí dnes překonal gólmana Růžičku. Asistence: Sysala David, Rudl Dominik.
     
    33:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A právě to se teď Bruslařům vymstilo. VOJTĚCH ADAMÍK zachytil domácí rozehrávku. Prošel do útočného pásma a zvýšil vedení hostů.
     
    14:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sotva se na ledě vyrovnaly síly, Vítkovice oživily svou hru a v samotném závěru, když už se Šťáva chystal na led se povedlo vstřelt branku JAKUBU ILLÉŠOVI. Asistence: Puzič Ivan.
    Marken.cz

    Josef Zdobinský

    Branky a nahrávky: 15. Illéš (Puzič), 34. Adamík, 34. Ballner (Sysala, Rudl), 52. Rudl (Adamík, Ollender)


    BK Mladá Boleslav: Růžicka (Pechek) – Tůma, Čermák, Hes, Kurka, Žalud, Bernad "C", Šťáva, Červinský, Průšek, Kotala, Sedmík, Pätoprsty, Podsedníček, Brzák, Borovec, Pořízek, Volf, Ďurač, Klečka, Sonnek.
    HC Vítkovice Ridera: Wanecki (Šimeček) – Adamík, Demel, Puzič, Charvát M. "C", Charvát A., Rudl – Ballner, Rimmel, Gřeš, Illéš, Česlík, Kafka, Blahuta, Kuťák, Ollender, Csomor, Sysala, Jáchym, Gelnar.

    Rozhodčí: Jílek – Frodl, Charvát

    Diváci: 65
    thejrc.org