Vålerenga – Zürich 2:3 (kon.) | Färjestad – Vienna Capitals 1:2 (2:3 po s.n.) | Mannheim – Växjö 1:2 (kon.)
Skellefteå – Krefeld 4:0 (kon.) | SaiPa – Ingolstadt 5:2 (kon.) | IFK Helsinky – SønderjyskE 10:1 (kon.)
Bern – Tappara 4:3 (2:1 po s.n.) | Košice – Liberec 4:3 (kon.) | Stavanger – Třinec 2:3 (kon.)
Briançon – Ženeva 2:7 (kon.) | Fribourg – Zlín 3:2 (2:0 po s.n.) | Zug – Vítkovice 3:2 (kon.)
Sparta – Kuopio 2:3 (kon.)
po s.n. (2:0)
Fribourg-Gottéron
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
Berani Zlín
Sobota 06.09.2014, 19:45Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    Gregory MAULDIN - 3:2
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Fribourg-Gottéron.
    Autorem branky je GREGORY MAULDIN.
     
    Domác se ujímají vedení! Gregory Mauldin se s ničím nepáral a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:0.
     
    54:38
    A další trest na zlínské straně. Petr Holík (ZLN) si dle názoru sudích pomohl hákováním. Hra se tak přesouvá před Kašíka.
     
    52:01
    Obrovská chyba Zlína! Jeden ze zadáků PSG ztratil na útočné modré kotouč, čehož domácí využili. Přečíslení tří na jednoho ale nedokázali díky vynikajícímu Kašíkovi dotáhnout do zdárného konce.
     
    50:53
    Bude se opět vylučovat, utkání je ve třetí části skutečně vyostřené. Timo Helbling (GOT) dostává dvě minuty za podražení, což znamená další přesilovou hru pro Zlín.
     
    48:58
    Ondřej Veselý dostal nabito do ideální střelecké pozice, v rozhodující chvíli ale zlomil hůl.
     
    45:15
    Výhoda Fribourgu se o jednoho muže v poli zmenší, za katr putuje Thibaut Monnet (GOT), který dostává 2+2 minuty za nebezepečnou hru vysokou holí.
     
    44:02
    Fribourg bude hrát další přesilovou hru. Martin Matějíček (ZLN) dostává dvě minuty za hrubost. Následně obdržela dvě minuty lavička Zlína, a to za zdržování hry. Domácí tak mají dvojnásobnou výhodu.
    POULIOT - 2:2
     
    43:15
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Nyní se již ale v přesilové hře skóre mění. MARC-ANTOINE POULIOT obdržel přihrávku z pravé strany, počkal si na ideální moment a bez větších problému překonal ležícího Kašíka. Asistence: Killian Mottet.
     
    42:17
    Gottéron si díky své aktivitě vynutil aspoň přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá podruhé v dnešním utkání Ondřej Veselý (ZLN).
     
    36:56
    Útočné snažení Fribourgu bude muset chvíli počkat. Za hákování je totiž potrestán Joel Kwiatkowski (GOT).
     
    36:27
    Thibaut Monnet byl zcela sám před Kašíkem! Přihrávku, kterou očekával, však neokázal zpracovat. U puku jsou tak znovu hosté.
     
    30:54
    Bude se vylučovat, za katr putují domácí. Hákováním se provinil Killian Mottet (GOT). Zlín si zahraje úvodní přesilovou hru utkání.
    LEŠKA - 1:2
     
    29:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byla skutečně hokejová lahůdka. PETR LEŠKA si narazil kotouč se Zdeňkem Okálem a pohodlně zakončil do odkryté klece. Asistence: Zdeněk Okál, Bedřich Köhler.
     
    22:58
    Tomáš Fořt dostal ideální přihrávku za obranu, načež pelášil zcela sám na Conze. Střelou mezi betony však na připraveného gólmana Fribourgu nevyzrál.
     
    17:25
    Gottéron si navíc zahraje druhou přesilovou hru. Za držení soupeře je menším trestem "odměněn" Tomáš Fořt (ZLN).
    MAULDIN - 1:1
     
    08:39
    HC Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! GREG MAULDIN obdržel přihrávku zpoza branky. Následně se vůbec nerozpakoval a přesnou ranou k pravé tyči rozvlnil síť za Kašíkem. Asistence: Thibaut Monnet, Marc-Antoine Pouliot.
     
    04:57
    Domácí si zahrají první přesilovou hru. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Ondřej Veselý (ZLN). Jak Gottéron naloží s touto příležitostí?
    VLACH - 0:1
     
    01:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení, Ondřej Veselý vybojoval kotouč, který přistrčil ROMANU VLACHOVI. Mladý forvard si vybruslil do pozice levého kruhu a přesným švihem překonal Conze. Asistence: Ondřej Veselý.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 9. Mauldin (Monnet, Pouliot), 44. Pouliot (Mottet), rozh. náj. Mauldin – 2. Vlach (Veselý), 30. Leška (Okál, Köhler)


    Fribourg-Gottéron: Conz (Nyffeler) – Kwiatkowski, Ngoy, Abplanalp, Helbling, Kamerzin, Schilt, Huguenin, Montandon – Plüss, Mottet, Dubé – Monnet, Mauldin, Pouliot – Ness, Vauclair, Fritsche – Bruegger, Hasani, Sprunger
    Berani Zlín: Kašík (Horčička) – Marušák, Kotvan, Horák, Valenta, Žižka, Matějíček, Řezníček, Urbanec – Köhler, Leška, Balaštík – Čajánek, Kubiš, Holík – Vlach Ondráček, Veselý – Fořt, Čech, Okál

    Rozhodčí: Schukies (GER), Massey (SUI) – Tscherrig (SUI), Kaderli (SUI)
    ocianews.com