Jihlava – Pardubice 4:3 (2:1 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 4:1 (kon.)
Slavia – Kladno 1:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 6:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:2 (4:0, 1:0, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 06.09.2014, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dávají svou druhou branku. SAMUEL OLLENDER si najel na osu hřiště kousek za modrou a prudkou střelou zavěsil pod víko, Stezka se po puku pouze ohlédl. Asistence: Jakub Illéš, Filip Kuťák.
     
    55:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí v podstatě rozhodují o zisku třech bodů v dnešním zápase, když využívají přesilovou hru! Po kombinaci v útočném pásmu chtěl zakončovat Huňa u tyčky, ale nedokázal najít prostor vedle Waneckiho. Na pomoc však přijel MATĚJ PALOČKO a dobrým doklepnutím přidal šestý gól Tygrů. Asistence: Jozef Huňa, Samuel Solenský.
     
    41:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté dávají dnešní první branku, když využívají přesilovou hru! Kafka našel na brankovišti TOMÁŠE GŘEŠE, který dokázal dorazit puk za ležícího Stezku. Asistence: Dominik Kafka, Patrik Demel.
     
    30:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí dávají Vítkovicím bůra! Pěknou individuální akci předvedl VOJTĚCH HAVLAS, který přejel celé hřiště, prosmýkl se obraně hostů a sám před gólmanem chladnokrevně zakončil. Asistence: Dominik Hrníčko, Jakub Mrázek.
     
    11:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Tygři už vedou o čtyři gól po jedenácti minutách hry! Jedlička našel zprava na brankovišti JANA ORDOŠE, jenž dokázal pohotově doklepnout kotouč za Waneckiho, který poprvé kapituluje. Asistence:Jakub Jedlička, Jakub Kalfiřt.
     
    08:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jdou již do tříbrankového vedení! Po kombinaci, kdy Mrázek oslovil ZDEŇKA KRÁLE na pravém kruhu, se jmenovaný napřáhl a propálil vše až za záda Svobody. Asistence: Jakub Mrázek, Dominik Hrníčko.
     
    05:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    To je tedy rychlý spád hry! Liberečtí vedou už o dva góly. Kalfiřt z pravého kruhu vyslal přesnou přihrávku na VOJTĚCH HAVLASE, který z mezikruží překonal Svobodu. Asistence: Jakub Kalfiřt, Jakub Jedlička.
     
    04:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři zúročili aktivitu, kterou vyvíjeli od začátku utkání. U tyčky se snažil něco vymyslet Paločo, puk mu ale popojel až do brankoviště, kde se dorážkou dokázal prosadit JOZEF HUŇA. Asistence: Matěj Paločko.
    Marken.cz

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 5. Huňa (Paločko), 6. Havlas (Kalfiřt, Jedlička), 9. Král (Mrázek, Hrníčko), 12. Ordoš (Jedlička, Kalfiřt), 31. Havlas (Hrníčko, Mrázek), 56. Paločko (Huňa, Solenský) – 42. Gřeš (Kafka, Demel), 59. Ollender (Illéš, Kuťák)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek, M. Šír, Arlt, Havlín, Pálek, Zedek, Divila, Tržický – Babec, Hrníčko, Kalfiřt, Huňa, Král, Jedlička, Solenský, Vondráček, Ordoš, Havlas, Paločko, Heřmánek
    HC Vítkovice Ridera: R. Svoboda (9. Wanecki) – Adamík, Demel, Šendera, Puzič, M. Charvát, A. Charvát, Rudl – Ballner, Rimmel, Greš, Illéš, Česlík, Kafka, Blahuta, Kuťák, Ollender, Sysala, Jáchym, Gelnar
    ocianews.com