Jihlava – Pardubice 4:3 (2:1 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 4:1 (kon.)
Slavia – Kladno 1:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 6:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:0, 1:1, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 06.09.2014, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    SIMON BERAN rozhodl samostatné nájezdy, když se trefil nad vyrážečku Vejmelky.
     
    56:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ščotka má prsty i ve vyrovnávacím gólu svého týmu. Po jeho střele od modré vznikl před Vackem závar, ve kterém přistrčil Voženílek kotouč MARTINU KRAJŇÁKOVI, který se zblízka prosadil. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    55:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Drama je tu! JAN ŠČOTKA dnes několikrát mířil mimo nebo jej Vacek vychytal, ale tentokrát se již šikovný obránce, který získal stříbro na letošním Hlinkově memoriálu, raduje z gólu. Vacek na jeho střelu zřejmě příliš neviděl. Asistence: Jan Veselý.
     
    50:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Proti střele LUKÁŠE JÍCHY z vrcholu kruhu Vejmelka trošku zaspal, nestačil na ní zareagovat a Jihlava tak znovu vede o dvě branky. Asistence: Hynek Tobola.
     
    27:48
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Útok Dukly netrval dlouho. Hosté se znovu dostali před Vacka, kde kapitán týmu DANIEL VOŽENÍLEK uplatnil důraz před brankou a snížil na rozdíl jednoho gólu. Asistence: Ondřej Panna.
     
    22:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí zavezli puk do útočného pásma, Jícha našel mezi kruhy LUKÁŠE ANDĚLA, který tvrdě vystřelil, puk se otřel o pravou tyčku a zapadl do sítě Vejmelky. Asistence: Lukáš Jícha.
     
    13:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po nahození Půži si sice obrana Pardubic pohlídala puk, ale poté se kotouč dostal před branku k LUKÁŠI JÍCHOVI, který se štěstím překonal Vejmelku.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. Jícha, 23. Anděl (Jícha), 51. Jícha (Tobola), rozh. náj. Beran – 28. Voženílek (Panna, Nedbal), 56. Ščotka (Veselý), 57. Krajňák (Voženílek, Ščotka)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Svoboda) – Hohl, Dundáček (A), Půža, Leština, Port, Tobola (C), Mandát – Střecha, Jícha (A), Anděl – Nováček, Beran, Dupljaku – Sladký, Mahút, Dufek – Mäki, Dvořák, Hubert. Trenér:Petr Svoboda.
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Husár) – Franc, Ščotka, Adam, Nedbal, Vala, Vácha (A), J. Procházka – Panna, Voženílek (C), Veselý – M. Procházka, Krajňák, Pipek – Kysela, Velinský, Hlaváček – Vyskočil, Bohuněk. Trenér: Pavel Rohlík.

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Zídek
    thejrc.org