Jihlava – Pardubice 4:3 (2:1 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 4:1 (kon.)
Slavia – Kladno 1:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 6:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
HC Litvínov
Sobota 06.09.2014, 15:00 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci využili spadnutí hned dvou hráčů Litvínova, kteří se snažili vybojovat puk v útočné třetině. Dalajka zavezl puk do pásma, vyměnil si ho s Matulou a pak ho předložil před branku PAVLU SEDLÁČKOVI, který ho dotlačil do odkryté branky. Asistence: Patrik Dalajka, Dominik Matula.
     
    47:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Následná akce už ale končí gólem. Matula držel puk a počkal si až si před branku sjede obránce PETR PROCHÁZKA, který si našel místo na opuštěné levé tyči a puk doklepl do sítě. Asistence: Dominik Matula, Patrik Dalajka.
     
    40:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté vstupují do třetí třetiny gólem a opět z přesilové hry. Baránek vyslal dělovku od modré, Haloda ji vyrazil, ale ke kotouči se dostal Weitz, posunul puk do strany a odtud do odkryté klece pálil JOSEF STŘIBRNÝ. Asistence: David Weitz, Marek Baránek.
     
    14:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci s přesilovkou naložili skvěle. Nejprve se Litvínovu povedlo vyhodit , ale další akce Zlína už končí gólem. Matula předložil z kruhu puk najíždějícímu PATRIKU DALAJKOVI, který se dostal mezi kruhy a bekhendem pověsil kotouč přímo do levého horního růžku hostující klece. Asistence: Dominik Matula.
     
    10:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté dlouhé početní převahy konečně využívají. Po dlouhém obléhání zlínské klece vyslal přihrávku zpoza brány Střibrný, k puku se před bránou dostal IVAN ŘEHOŘ a střelou nad rameno Halody srovnává na 1:1. Asistence: Josef Střibrný.
     
    04:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševcům se přesilovka nejprve nedařila, ale když se jim podařilo usadit se v útočném pásmu, přichází první gól zápasu. Matula s Dalajkou míchali s pukem u branky Spěšného, poté přišlo nahození na branku a puk do sítě dorazil ZBYNĚK ŽABČÍK. Asistence: Patrik Dalajka, Dominik Matula.
    Marken.cz

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 5. Žabčík (Dalajka, Matula), 15. Dalajka (Matula), 48. Procházka (Matula, Dalajka), 59. Sedláček (Dalajka, Matula) – 11. Řehoř (Střibrný), 41. Střibrný (Weitz, Baránek)


    Berani Zlín: Haloda (Čáp) – Zbořil, Kužílek, Velčovský, Žabčík, Kobylík, Talán, Stuchlík, Procházka – Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Zaremba, Karola, Vyoral, Stránský, Galuška, Matula, Hladiš, Sedláček.
    HC Litvínov: Spěšný (Sroka) – Moravec, Baránek, Šesták, Cvrk, Sklenička, Vostárek, Šefl – Kučera, Řehoř, Trubenekr, Čapek, Weitz, Střibrný, Ujfaluši, Řezníček, Sýkora, Štěpka.

    Rozhodčí: Kubičík – Smilek, Goňa
    ocianews.com