Vsetín – Poruba 2011 2:1 (kon.) | PZ Kladno – HC Plzeň 1:9 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:2 (kon.)
Slavia – Kladno 5:2 (kon.) | Č. Budějovice – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Sparta – Jihlava 2:0 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 7:2 (kon.) | Havířov – Třinec 3:5 (kon.) | Písek – Liberec 2:4 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Letňany – K. Vary 0:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
HC Litvínov
Sobota 06.09.2014, 12:30 • SD ARÉNA - Hala B • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Příjemný den z SD ARÉNY! V rámci druhého kola RAKO Extraligy staršího dorostu dnes budeme svědky derby mezi domácím Chomutovem a sousedním Litvínovem. Verva včera na domácím ledě podlehla Plzni 2:4, dnes se tedy bude pokoušet o reparát.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    16:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Filip Palička vystřelil od modré a kapitán domácích TOMÁŠ ADÁMEK tečoval kotouč k levé tyči Sklíbovy brány. Asistence: Filip Palička.
     
    18:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    JOSEF JÍCHA srovnává stav utkání střelou mezi Strejcovy betony. Puk se jen tak tak došoural za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Atraktivní hokej se hrál v prvních sedmi minutách třetiny, oba brankáři měli dostatek práce. Pak ale tempo hry na několik minut opadlo. Věci se opět začaly hýbat až v 17. minutě, kdy otevřel skóre šikovnou tečí Adámek. Hostě ale s odpovědí neotáleli, na konci 19. minuty prostřelil Strejce mezi betony Jícha.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    23:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Faul hostujícího Šípa trestá brankou JOSEF TOMAN, který hostujícího gólmana prostřelil švihem z kruhu. Asistence: Tomáš Hajič.
     
    27:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté také využívají přesilovku. Po dvou střelách se kotouč do brány za Strejcova záda podařilo dorazit ŠTĚPÁNU URBÁNKOVI. Asistence: Jakub Březák, Dominik Brzek.
     
    39:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí jdou v závěru druhé třetiny do vedení zásluhou ROMANA ROHLY, který vystřelil z mezikruží a puk se odrazil od hole bránícího hráče obloučkem až za Sklíbu. Asistence: Matyáš Svoboda.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině byli aktivnější hosté, jenže první ránu zasadil ve 14. minutě Pirát Toman. Litvínovští pak vyrovnali gólem Urbánka a dlouho vyvíjeli tlak na domácí hokejisty, kteří se ale skvěle brání a dobrými zákroky je drží Strejc. Na konci druhé dvacetiminutovky se domácí potřetí dostali do vedení zásluhou Rohlovy branky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině si už jen domácí hlídali skóre. S pukem v útočné třetině moc nepouštěli Litvínov k šancím a ani závěrečná power-play branku nepřinesla. V zápase druhého kola ligy tak zvítězili Piráti v poměru 3:2. (14:35:16)

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 17. Adámek (Palička), 24. Toman (Hajič), 40. Rohla (Svoboda) – 19. Jícha, 28. Urbánek (Březák, Brzek)


    Piráti Chomutov: Strejc – Lidák, Hlaváček, Dvořák, Běhula, D. Novák, A. Novák, Muchka, Hajič – Toman, Polák, Kulich, Palička, Svoboda, Tůma, Jindra, Dejmek, Rohla, Šilař, Adámek.
    HC Litvínov: Sklíba – Brejžek, Macháč, Šíp, Kučera, Urbánek, Brzek, Březák – Klika, Chmelař, Vébr, Leitner, Drašar, Jícha, Bečvář, Havelka, Reichal, Bárdoš, Helt.
    ocianews.com