Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Třinec – Jihlava 4:3 (kon.)
Kladno – Chomutov 4:3 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:1 (3:2 po s.n.) | Sparta – Liberec 2:6 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Berani Zlín
Sobota 13.09.2014, 12:30 • hala Rondo, Brno • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno znovu vede o dvě branky! V samostatném úniku neuspěl Radim Zohorna. Puk ale zůstal ležet na brankovišti, kam rychle dobruslil DOMINIK POKORNÝ a dotlačil touš do brány! Asistence: Radim Zohorna, Lukáš Vágner.
     
    51:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižuji na rozdíl jedné branky! Tři vteřiny před návratem vyloučeného Kozla se prosazuje hostující kapitán MICHAL STUCHLÍK. Asistence: Zbyněk Žabčík, Dominik Matula.
     
    42:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno navyšuje svůj náskok na dva góly! Přes útočnou třetinu hladce projel JAN DUFEK a pohodlně zakončil do zlínské svatyně! Asistence: Jakub Boltvan.
     
    23:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení ihned po naskočení Švejdy do hry z trestné lavice. Jmenovaný hráč připravil skvělou pozici pro JANA DUFKA, který ještě puk potáhl přes mezikruží na levý kruh a odtud přesně po zemi poslal touš do sítě Zlína! Asistence: Jan Švejda, Roman Dymáček.
    Marken.cz

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 24. Dufek (Švejda, Dymáček), 43. Dufek (Boltvan), 58. Pokorný (Zohorna, Vágner) – 52. Stuchlík (Žabčík, Matula)


    HC Kometa Brno: Jekel (Šalena) – Vágner (C), Hájek, Švejda, Kupčík, Kubeš, Vlček, Vojáček, Šnajnar – Kozel, Pokorný, Dvořák, Denk, Zohorna, Biolek, Garčic, Dufek, Král, Boltvan, Grünwald, Dymáček
    Berani Zlín: Čáp (Haloda) – Řezáč, Macharáček, Kužílek, Velčovský, Žabčík, Kobylík, Stuchlík (C), Procházka – Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Zaremba, Karola, Pavlůsek, Vyoral, Stránský, Galuška, Matula, Hladiš

    Rozhodčí: Netopil – Kříž, Maťašovský
    thejrc.org