Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Třinec – Jihlava 4:3 (kon.)
Kladno – Chomutov 4:3 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:1 (3:2 po s.n.) | Sparta – Liberec 2:6 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (2:0, 2:1, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 13.09.2014, 14:00 • Stará Werk aréna • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš se opět potvrzuje do nejmenšího detailu. Jihlava prvně pokazila svou rozehrávku a Třinec neproměnil tutovou šanci, načež se Dukla dostala do přečíslení tři na jednoho, a to vyřešil LUKÁŠ ANDĚL nejlépe jak mohl. Jeho střela podél zaplula za záda Miroslava Svobody a zápase se nám dramatizuje. Asistence: Jan Marcilis, Lukáš Jícha.
     
    42:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Gól však padá na druhé straně! Leština napálil kotouč na Miroslava Svobodu, který ho jen vyrazil před sebe a LUKÁŠ ANDĚL už měl hodně ulehčenou pozici. Asistence: Ondřej Leština.
     
    28:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    MICHAL KOVAŘČÍK dostal skvělou přihrávku od Víta Christova a unikal sám na branku. Tento únik vyřešil skvělým blafákem a ve vlastním oslabení posílá Třinec do tříbrankového vedení. Asistence: Vít Christov, Jan Zahradníček.
     
    26:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava však bleskurychle snižuje. SIMON BERAN prostřeluje bezmocného Svobodu v třinecké kleci a křesá tak jiskřičku naděje pro Duklu. Asistence: Václav Půža, Aleš Dufek.
     
    25:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec ukazuje svůj důraz před hostující svatyní! Michal Kovařčík se dostával do dobré šance, napoprvé mu kotouč sjel z hole, ale dokázal ještě z bezprostřední blízkosti zakončit. Jeho střelu Dominik Svoboda vyrazil betony pouze před sebe a k dorážce se dostal VÍT CHRISTOV, který zvyšuje na rozdíl tří branek. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    15:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují na rozdíl dvou gólů bleskurychle využívají. Po vyhraném buly se dostal kotouč na modrou čáru k DAVIDU STRÁNSKÉMU a ten lehkou střelou zápěstím překonává Brože v bráně Jihlavy. Asistence: Marek Růžička.
     
    11:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí borci využívají tlaku. Během přečíslení tři na dva si Ondřej Kovařčík vyměnil kotouč s Tadeášem Jarošem a druhý jmenovaný ho posunul na pravou stranu k TOMÁŠOVI FRANKOVI, který vynikající střelou zápěstím vymetl pavučinku v levém rohu Brožovy brány. Asistence: Tadeáš Jaroš, Ondřej Kovařčík.
    Marken.cz

    Tomáš Golasowski

    Branky a nahrávky: 12. Franek (Jaroš, Kovařčík O.), 16. Stránský (Růžička), 26. Christov (Kovařčík M.), 29. Kovařčík M. (Christov, Zahradníček) – 26. Beran (Půža, Dufek), 43. Anděl (Leština), 46. Anděl (Marcilis, Jícha)


    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Dudáček) – Doudera, Roman, Heider, Zahradníček, Chroboček, Stránský – Pěnčík, Petrák, Růžička, Cienciala, Severa, Kovařčík O., Jaroš, Franek, Christov, Kovařčík M., Bednář, Murín, Fejko, Pala
    HC Dukla Jihlava: Brož (16. Svoboda Dominik) – Dundáček, Hohl, Tobola, Port, Leština, Půža, Kochánek – Anděl, Jícha, Marcilis, Dupljaku, Střecha, Dufek, Nováček, Dvořák, Sladký, Mäki, Beran, Balaštík

    Rozhodčí: Fiala – Vengřín, Gančarčík
    thejrc.org