Zlín – Třinec 6:2 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 4:6 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Jihlava – Sparta 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 5:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:2 (2:2, 1:0, 3:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 19.09.2014, 13:00 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Zlín si zahraje další přesilovku, Růžička (TRI) si jde sednout na dvě minuty za podražení.
     
    54:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí drží otěže zápasu pevně ve svých rukou a potvrzují to další branoku. MARTIN HANIČINEC se prosadil při hře 4:4. Asistence: Lumír Galuška.
     
    53:12
    Vyloučení na obou stranách. Pisarik (TRI) i Karola (ZLN) dostávají trest za sekání.
     
    51:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tým ve žlutých dresech vede již 5:2 a tentokrát je mi trochu záhadou, jak se puk do za čáru dostal. A překvapení jsou viditelně také všichni hráči na ledě. Alfou a omegou je však důraz na brankovišti, který se domácím dnes opravdu daří. Přesvědčil se o tom také TOMÁŠ PAVLŮSEK, který je autorem této trefy. Asistence: Lumír Galuška.
     
    48:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci zvyšují na 4:2! Útočná pětka domácích nadělala v třinecké obraně pořádný zmatek a JIŘÍ VELČOVSKÝ nakonec dotlačil puk až za čáru. Svoboda se marně natahoval, na tento puk už nedosáhl. Asistence: Michal Hlaváč, Dominik Matula.
     
    47:02
    Franek ukázal šikovné ruce a dobrou techniku. Rychle se prosmýkl mezi třemi hráči a trefil horní tyč domácí branky!
     
    33:36
    Zlínský Hlaváč byl před brankou tvrdě sražen k zemi, ale hlavní rozhodčí nic neviděl. Po protestu domácího útočníka a poradě s čárovými však přeci jen vylučuje. Růžička (TRI) odchází na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre zápasu! Jeden z třineckých útočníků přišel v útočném pásmu o puk, čehož využil DANIEL KAROLA. Zlínský forward jel prakticky od červené čáry sám na Svobodu a přesně provedenou kličkou, kterou zakončil mezi betony, posílá svůj celek do vedení. Asistence: Filip Stránský.
     
    24:50
    Velký tlak Zlína! Matula dostal přihrávku do prostoru před brankou, jeho střelu však vyrazil skvělým zákrokem Svoboda! Mezitím je Bednář vrací do hry.
     
    23:47
    Tak s tresty se teď roztrhl pytel. Heider (TRI) dostává menší trest za držení, domácí si zahrají přesilovku 4 na 3.
     
    23:03
    Početní výhoda domácích končí. Kužílek (ZLN) si jde sednout na dvě minuty za podražení.
     
    22:49
    Přesilovka pro Zlín. Bednář (TRI) je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    19:56
    Karola (ZLN) odchází na dvě minuty za sekání.
     
    19:30
    Třinecký Kofroň stíhal vyhozený puk, Haloda však zariskoval a vyjel pro kotouč také. Hbitým skokem na poslední chvíli jej útočníkovi hostů vypíchl, a zastavil tak velkou šanci, která se Třinci rýsovala.
     
    16:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! TOMÁŠ PAVLŮSEK vpadl do třinecké obrany a tvrdou ranou po zemi prostřelil brankáře Svobodu. Asistence: Lumír Galuška.
     
    15:54
    Matula dostal přihrávku za obránce a řítil se sám na Svobodu. Jeho bekhendový pokus však skončil pouze v náruči třineckého brankáře!
     
    14:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí odpovídají na třineckou trefu tím nejlepším možným způsobem – gólem v přesilovce. Zlínská formace sehrála rychlou přímočarou akci, na jejímž konci stál JAN VYORAL, který snižuje. Asistence: Filip Stránský, Jiří Velčovský.
     
    12:29
    Domácí mají šanci na snížení stavu. Christov (TRI) dostává menší trest za hákování, Zlín si zahraje první dnešní přesilovku.
     
    11:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka a dvoubrankové vedení hostů! TOMÁŠ FRANEK pronikl do útočného pásma a tvrdou střelou mezi betony překonal brankáře Halodu. Asistence: Michal Roman, Alex Pisarik.
     
    10:25
    Hosté však dostanou další příležitost. Matula (ZLN) si jde sednout na dvě minuty za sekání.
     
    08:01
    Hořanský (ZLN) si počínal nešetrně v útočném pásmu a odchází na dvě minuty za podražení. Přesilovka pro hosty.
     
    01:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté rychle otevírají skóre zápasu. LUKÁŠ BEDNÁŘ se dostal k odraženému kotouči a nenápadnou střelou se trefil mezi betony domácího gólmana. Hodně smolnou branku inkasoval brankář Haloda. Asistence: Michal Kovařčík, Vít Christov.
    Marken.cz

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 15. Vyoral (Stránský, Velčovský), 17. Pavlůsek (Galuška), 32. Karola (Stránský), 49. Velčovský (Hlaváč, Matula), 52. Pavlůsek (Galuška), 55. Haničinec (Galuška) – 2. Bednář (M. Kovařčík, Christov), 12. Franek (Roman, Pisarik)


    Berani Zlín: Haloda (Čáp) – Řezáč, Kužílek, Velčovský, Žabčík, Stuchlík, Procházka, Talán – Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Karola, Pavlůsek, Vyoral, Stránský, Galuška, Matula, Hladiš, Sedláček.
    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Dudáček) – Pisarik, Heider, Stránský, Roman, Chroboček, Zahradníček – Pěnčík, Franek, Kofroň, O. Kovařčík, Severa, Petrák, Bednář, Růžička, Pala, Fejko, Christov, M. Kovařčík.

    Rozhodčí: Fiedler – Novák, Smilek
    ocianews.com