Mountfield HK – Písek 5:1 (kon.) | Vsetín – Prostějov 10:5 (kon.) | SHK Hodonín – Warriors Brno 5:4 (kon.)
Litoměřice – Kobra 6:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:4 (0:1, 0:1, 5:2)
HCM Warriors Brno
Pátek 19.09.2014, 18:30 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Liga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:46:08)
     
    58:33
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí tým dokonává neuvěřitelný obrat! Drtiče posílá necelých sto vteřin před třetí sirénou poprvé do vedení svou druhou brankou v zápase VÍT ČERNOHOUS. Asistence Erik Hložánek, Matěj Maršálek.
     
    57:08
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči tři minuty před koncem třetí třetiny vymazali třígólové manko! Čtvrtou branku Hodonína střílí VÍT ČERNOHOUS. Asistence Erik, Hložánek, Michal Venclík.
     
    55:56
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Autorem branky je PAVEL FLORA. Asistence: Jan Prčík.
     
    49:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    ERIK HLOŽÁNEK vykřesal jiskřičku naděje pro svůj celek, když ujel do brejkové situace a přesně zakončil pod horní tyčku. Asistence: Radim Kulyk.
     
    47:08
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    IGOR FÁBRY si připisuje již svou druhou branku v utkání. Brňané skórovali dnes již tradičně v početní výhodě a odskakují na rozdíl tří branek. Asistence: Antonio Marcello, Jiří Staněk.
     
    43:20
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Hned vzápětí však Brňané skórují a stihli to ještě v přesilové hře. ANTONIO MARCELLO stál přesně tam, kde stát měl, když se k němu odrazil kotouč vyražený hodonínským brankářem a on jej pohotově zametl za brankovou čáru. Asistence: Zdeněk Řeřucha, Michael Růžička.
     
    42:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí mužstvo v oslabení střílí kontaktní branku! Postaral se o ni JAKUB TOMEŠEK, který proměnil svůj bleskurychlý brejk dobře provedenou kličkou do forhendu. Bez asistence.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    21:06
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají další branku v přesilové hře a odskakují mladým Drtičům na dvoubrankový rozdíl. Na brankovišti se výborně zorientoval IGOR FÁBRY. Asistence: Zdeněk Řeřucha.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    09:21
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Brňané se zhruba v polovině první třetiny dostávají do vedení gólem v přesilové hře. JAN MALÍŘ propálil nenápadnou střelou přes obránce domácího brankáře Juračku přízemní střelou. Asistence: Daniel Polzer.
     
    Kvůli převládajícím technickým potížím na hodonínském zimním stadionu Vás budeme o utkání informovat pouze pomocí změn stavu.
     
    01:38
    Následně se však hostům podařilo pevně sevřít svého soupeře v pásmu a na téměř celou minutu jej nepustit do útočné fáze. To vše se obešlo bez střeleckého zakončení.
     
    00:23
    Hodonínští střelecky zarhozili jako první, Pavel Flora dobruslil protečovaný kotouč do útočného pásma a pokusil se z těžké pozice zaskočit brněnského brankáře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Zollpriester (Juračka) – Frolek, Prčík, Vanek, Maršálek, Kulyk, Sedlák, Kukliš – Hložánek, Černohous, Flora – Venclík, Janota, Kučera – Šála, Tomešek, Přichystal – Helísek

    HCM Warrior Brno: Holub (Hegedús) – Řeřucha, Sabol, Malíř, Huml, Ščerban, Sedlák, Jánošík, Růžička, Fábry, Marcello, Staněk, Zechmeister, Polzer, Nossek, Kment, Hruška, Karpíšek.
    Marken.cz

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 43. Tomešek, 50. Hložánek (Kulyk), 56. Flora (Prčík), 58. Černohous (Hložánek, Venclík), 59. Černohous (Hložánek, Maršálek) – 10. Malíř (Polzer), 22. Fábry (Řeřucha), 44. Marcello (Řeřucha, Růžička), 48. Fábry (Marcello, Staněk)


    SHK Drtiči Hodonín: Juračka (Zollpriester) – Frolek, Prčík, Vanek, Maršálek, Kulyk, Sedlák, Kukliš – Hložánek, Černohous, Flora – Venclík, Janota, Kučera – Šála, Tomešek, Přichystal – Helísek
    HCM Warriors Brno: Holub (Hegedús) – Řeřucha, Sabol, Malíř, Huml, Ščerban, Sedlák, Jánošík, Růžička, Fábry, Marcello, Staněk, Zechmeister, Polzer, Nossek, Kment, Hruška, Karpíšek

    Rozhodčí: Humpolíček – Klein, Lainka

    Diváci: 37
    thejrc.org