Olomouc – Třinec 0:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 1:2 (kon.)
Chomutov – Pardubice 1:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Liberec – HC Plzeň 7:2 (kon.)
HC Litvínov – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Jihlava – Slavia 1:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 20.09.2014, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dílo třineckých Ocelářů je dokonáno. PETR HEIDER dokázal od modré čáry napálit puk do odkryté klece Hanáků. Asistence: Marek Růžička.
     
    59:08
    Urbisch opouští svou klec, Mora hraje v šesti!
     
    58:25
    Nesvadba nezachytil dlouhou rozehrávku Třince, což zapříčinilo, že mohl jít Kofroň sám na Urbische, ten ale drží olomoucké naděje stále nad vodou.
     
    55:56
    Hostující hráči se ocitli v postavení mimo hru, to se však nelíbilo Lukáši Bednářovi (TRI), který zřejmě použil i ostřejší slovník, za což si vysloužil osobní desetiminutový trest.
     
    47:21
    Olomouc čeká krátká přesilovka pěti proti třem! Tomáš Franek (TRI) inkasoval dvě minuty za podražení.
     
    43:23
    Šimon Beták se výborně uvolnil a rychlým krokem se dostal až ke Svobodovi. Ten mu ale v zakončení zabránil podražením. Brankář Miroslav Svoboda (TRI) tak dostal dvě trestné minuty, trest za hostujícího gólmana odpyká Jan Zahradníček.
     
    40:00
    První formace domácího mužstva se v závěru první části natlačilo před branku Svobodu, který měl co dělat, aby neinkasoval. Jeden z jeho spoluhráčů si však pomohl nedovoleně. Za vražení je na dvě minuty vyloučen Alex Pisarik (TRI).
     
    36:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Než se mladí Kohouti stihli vzpamatovat, prohrávají už o dvě branky. V prostoru mezi kruhy se podařilo přesně vypálil LUKÁŠI DOUDEROVI, jenž tak během půl minuty střílí druhou branku svého celku. Asistence: Marek Růžička.
     
    36:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Až necelé čtyři minuty před koncem druhé dvacetiminutovky padá první branka. Pisarikovo nahození nedokázal zachytit Kraigher, což se olomouckým hokejistům stalo osudné. LUKÁŠ BEDNÁŘ pak tváří v tvář Urbischovi zakončoval mezi betony. Asistence. Alex Pisarik
     
    31:49
    Je tu další příležitosti pro Třinec. Jan Brandýs (OLO) je vyloučen za sekání, Oceláře tak čeká čtvrtá přesilovka v zápase.
     
    29:40
    Vidíme dnes jednu z řady příležitostí, které si oba celky vytvořily ve vlastním oslabení. Tentokrát se dokázal v akci jeden na jednoho prosadit Tomáš Markl, proti Svobodovi se mu ale nepodařilo uspět.
     
    28:22
    Aleš Jeklič (OLO) se snažil zabránit v rozletu Víru Christovovi, udělal to však nedovoleným způsobem, a tak si musí jít sednout na trestnou lavici.
     
    25:18
    Další početní výhodu si tentokrát zahrají Olomoučtí. Ondřej Kovařčík (TRI) dostal dvě minuty za sekání.
     
    22:00
    Dvě minuty na trestné lavici si bude muset odsedět obránce Mory Luka Kraigher (OLO), ten se totiž provinil sekáním.
     
    19:29
    Mohlo to být však naopak! Po chybě olomouckých hráčů, kteří na modré čáře ztratili kotouč, se hnal sám na Urbische Tomáš Franek, jeho bekhendové zakončení ale bravurně olomoucký gólman vychytal.
     
    08:44
    První přesilovou hru si zahrají také Olomoučtí. Michal Kovařčík (TRI) je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    04:40
    Bednářův projektil už ale byl o dost důraznější a přesnější! Ne však natolik, aby zamířil do Urbischovy klece, puk orazítkoval pouze tyč.
     
    03:00
    Je tu první vyloučení zápasu. Dominik Bauer (OLO) dostává dvě minuty za vysokou hůl.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 37. Bednář (Pisarik), 37. Doudera (Růžička), 60. Heider (Růžička)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Nesvadba, Kraigher, Tomek, Brandýs, Síkora, Hes, Jeklič A. – Ostřanský (C), Kočiřík, Markl, Bauer, Pavlovský, Ministr, Krátoška, Beták, Kropáč, Konečný, Vrána.
    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Dudáček) – Pisarik (C), Heider, Stránský, Roman, Doudera, Chroboček, Zahradníček – Pěnčík, Franek, Kofroň, O. Kovařčík, Severa, Petrák, Bednář, Růžička, Pala, Fejko, Christov, M. Kovařčík.

    Rozhodčí: Kika – Šimčík, Novotný
    bahis siteleri