Mohuč – Hoffenheim 0:0 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
0:0 (0:0)
TSG 1899 Hoffenheim
Pátek 26.09.2014, 20:30 • Coface Arena, Mainz • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. V úvodí půli měl o něco více ze hry Hoffenheim, v poločase druhém se karta obrátila. Ani jeden z celků ale nedokázal skórovat. Nutno podotknout, že k tomu neměl ani moc příležitostí. Klání tak končí bezbrankovou, leč spravedlivou remízou 0:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího, doufejme atraktivnějšího, duelu nashledanou!

    Střely na branku: 5:8 (22:22:06)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dlouhý Diazův centr se snesl pouze na hlavu hostujícího zadáka, který jej odvrátil do klidných vod.
     
    90+1
    Beck se chtěl vydat na útočný výlet, ovšem Brosinski se nenechal obalamutit a soupeře nekompromisně zastavil. O faul se ale nejednalo.
     
    90
    Volný kop hostí se příliš neujal. Zuber se poté snažil probít do šance, ovšem příliš si předkopl míč. K základní hrací době klání se budou nastavovat rovné dvě minuty.
     
    89
    Hosté v závěrečných minutách střídají. Hrací plochu opouští Firmino, nahradí jej Schipplock.
     
    88
    Ani další snaha o rychlé přenesení hry neměla valného konce. Hosté však mají s ofenzivními výpady Mainzu v závěru duelu skutečně co dělat.
     
    87
    Brosinski si chtěl obhodit Polanského, což se mu ale nepodařilo. Pozorný středopoloař hostí celou situaci dobře přečetl a ujal se balonu.
     
    86
    Stále se hraje v okolí středového kruhu. Zdá se, že utkání směřuje k nevýrazné remíze.
     
    85
    Domácí se snaží, seč jim síly stačí. V posledních minutách jsou lepším mužstvem, ovšem nedaří se jim dostat do výraznější střelecké pozice.
     
    84
    A opět střídání na domácí straně. Místo Geise naskočí do hry Jara. Bude tato změna domácím ku prospěchu?
     
    83
    Rychlá akce Mainzu končí v zámezí, Beck výborně zapracoval a srazil zdánlivě nebezpečný pas do zámezí. Domácí mají k dispozici autové vhazování.
     
    82
    Szalai chtěl poslat balon spoluhráči do běhu, ovšem na poslední chvíli jej odvrátil pozorný Bungert. U balonu jsou tak opět domácí fotbalisté.
     
    80
    Firmino si seběhl až do velkého vápna, odkud tvrdě vypálil. Rána ze značného úhlu ale nalezla pouze boční síť domácí svatyně. O výkop se postará Karius.
     
    79
    Místo Allaguiho okusí atmosféru duelu De Blasis. Uvidíme, zda tato změna podpoří skomírající ofenzivu domácího týmu.
     
    78
    Rohový kop Mainzu žádné nebezpečí nepřinesl, balon pouze prolétl velkým vápnem. Na straně domácích se chystá další střídání.
     
    77
    Allagui se již dral do zajímavé pozice, ovšem na poslední chvíli zasáhl Strobl a obral jej o balon. Neujal se ani následný protiútok domácí družiny.
     
    76
    Zatím se nezdá, Hoffenheim kombinuje na vlastní polovině a nic nenasvědčuje tomu, že by se schylovalo k nebezpečné situaci.
     
    75
    Do konce základní hrací doby zbývá čtvrthodina, ani jendo z mužstve není blíže vítězství. Přinesou závěrečné minuty rozuzlení tohoto dramatu?

    Libor Kucza

    Branky:

    Karty:   20. Allagui (MAI) – 56. Polanski (HOF), 71. Rudy (HOF)


    1. FSV Mohuč 05: Karius – Bell, Brosinski, Díaz, Bungert – Geis (84. Jara), Baumgartlinger (C) – Moritz, Hofmann, Đuričić (61. Jairo) – Allagui (79. De Blasis).
    Náhradníci: Kapino – Jara, Koch, Malli, De Blasis, Soto, Jairo.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Beck (C), Süle, Strobl, Rudy – Polanski, Schwegler – Firmino (89. Schipplock), Elyounoussi, Volland (73. Zuber) – Modeste (67. Szalai).
    Náhradníci: Grahl – Abraham, Vestergaard, Zuber, Schipplock, Szalai, Herdling.

    Rozhodčí: Zwayer – Steuer, Pelgrim
    bahis siteleri