Kladno – Třinec 5:7 (kon.) | Olomouc – Jihlava 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Slavia 2:3 (0:2 po s.n.)
HC Plzeň – Vítkovice 5:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Liberec – Chomutov 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Č. Budějovice 4:0 (kon.)
po prodl.
HC Olomouc
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 1:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 11.10.2014, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru, a vyhrává tak utkání!!! Rozhodující branku Olomouce se podařilo vstřelit ALEŠI JERGLOVI, který protlačil kotouč do brány, a zajistil tak svému týmu dva body za vítězství v prodloužení. Asistence: Šimon Beták.
     
    59:55
    Mora si vybojovala přesilovku do prodloužení, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Jan Marcilis (JIH).
     
    58:40
    Olomouc si bere oddechový čas.
     
    58:30
    Hosté ujížděli ve dvou proti jednom a Jícha to udělal krásně, protože si počkal až si bránící hráč lehne a chtěl přihrát puk svému spoluhráči, ale jeho pas byl naopak hodně špatný, a tak Marcilis ani nevystřelil.
     
    57:35
    Jergl zpoza jihlavské brány přihrál Rašnerovi, který však ve velmi dobré pozici netrefil Svobodovu klec.
     
    54:09
    Střelu Krátošky z pravé strany vyrazil Svoboda před sebe, kde se k dorážce protlačil Bauer, ale i jeho zakončení jihlavský brankář vytěsnil.
     
    52:07
    Urbisch nyní podržel svůj tým, protože se k vyraženému puku dostal mezi kruhy Dufek, který si s ním ještě trochu popojel, ale i tak to nestačilo, protože se Urbisch stihl přesunout, a vyrazil tak zakončení jihlavského útočníka.
     
    48:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora vstřeluje gól v oslabení!!! Domácí hokejisté ujeli do úniku dvou na jednoho, kde Jergl nakonec přihrál ŠIMONU BETÁKOVI, jenž pověsil puk přesně pod břevno jihlavské brány. Asistence: Aleš Jergl.
     
    47:47
    Milan Ostřanský (OLO) však následně dostává dvě minuty za hrubost, protože poslal k ledu Nováčka, který dotíral na Urbische.
     
    44:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dokonává svůj obrat! Půža vystřelil od modré a puk se od zadního mantinelu odrazil zpět před olomouckou klec, kde se všichni domácí zaměřili na Střechu, který však postrčil puk na ALEŠE DUFKA, který znovu jen doklepl puk do odkryté brány Olomouce. Tomáš Střecha, Václav Půža.
     
    42:59
    Ostřanský dostal velmi dobrou přihrávku mezi obránce Dukly a ujížděl sám na Svobodu, na kterého však se svou kličkou nevyzrál.
     
    38:05
    Jihlavští hokejisté nyní zcela jasně hráli v šesti bruslařích na ledě, a tak dostává hostující střídačka dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Filip Nováček (JIH).
     
    36:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se přece jenom dočkává vyrovnání! Hosté se stále drželi v útočné třetině, kde nakonec Střecha nahrál Balaštíkovi, jehož střelu Urbisch vyrazil přesně na hůl ALEŠE DUFKA, který už jen musel přehodit ležícího brankáře Olomouce. Asistence: Vojtěch Balaštík, Tomáš Střecha.
     
    36:27
    Dufek si nyní nádherně vybruslil až mezi kruhy a jeho bekhendové zakončení jen o pár centimetrů minulo olomouckou bránu.
     
    32:44
    Střecha si přebral puk ve svém obranném pásmu a postupně se s ním dostal až do útočné třetiny, kde nakonec pro svůj tým získal přesilovou hru, protože jej při jeho postupu zahákoval Martin Konečný (OLO), který tak dostává dvě minuty.
     
    29:30
    Střecha parádně našel zcela volného Balaštíka, jenž jel sám na Urbische, kterého chtěl překonat střelou pod vyrážečku, ale domácí brankář jeho zakončení vyrazil za svou klec.
     
    28:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Nyní už se to Kraigherovi podařilo. Nesvadba totiž nabil LUKOVI KRAIGHEROVI, jehož střela sice nebyla nějak výrazná, ale přesto si puk našel cestu až do jihlavské brány, protože jej Svoboda vůbec nemohl vidět přes velký počet hráčů, kteří před ním stáli. Asistence: David Nesvadba, Aleš Krátoška.
     
    27:01
    Jeklič po druhé a nyní už to bylo vážnější. Olomoucký obránce vystřelil z téměř totožné pozice a Svoboda jeho pokus vyrazil před sebe, kde se k bekhendové dorážce dostal Beták, kterého však znovu vychytal jihlavský brankář.
     
    26:04
    Liridon Dupljaku (JIH) nyní trefil pronikajícího Jergla vysokou holí do obličeje a navíc se ve tváři olomouckého útočníka objevila krev, takže dostává čtyři minuty.
     
    22:38
    Jergl se nádherně proháčkoval až před Svobodu, kterého už se mu málem podařilo i překovat, ale v nejdůležitější moment jej sekl Dominik Hohl (JIH), který překvapivě dostává dvě minuty místo toho, aby bylo nařízeno trestné střílení.
     
    21:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to byla hodně laciná chyba olomoucké obrany, kterou obral o kotouč Nováček, jenž následně předložil puk JANU MARCILISOVI před zcela prázdnou bránu, a ten už jen přehodil ležícího Urbische. Asistence: Filip Nováček.
     
    19:42
    Za Svobodou nyní zazvonila jeho pravá tyč, kterou svou střelou trefil Jergl!
     
    18:01
    Konečný dostal ve středním pásmu kotouč do pohybu a nakonec se dokázal probojovat až před Svobodu, který však jeho zakončení vyrazil svým betonem.
     
    13:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je tu však kontaktní branka Jihlavy! Hohl nahodil kotouč od modré čáry a Urbisch jej vyrazil před sebe, kde ho Jícha stačil ještě posunout pod sebe, kde číhal LIRIDON DUPLJAKU, který už měl před sebou velice snadnou práci, a to poslat puk do zcela prázdné brány. Asistence: Lukáš Jícha, Dominik Hohl.
     
    12:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to byla hodně krásná akce domácích hokejistů. Kraigher nahrál na útočnou modrou Konečnému, který jej přiťukl do jízdy ALEŠI KRÁTOŠKOVI, který se protlačil až před Svobodu, kterému následně opět proklouzl puk do brány mezi jeho betony. Asistence: Martin Konečný, Luka Kraigher.
     
    10:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Krátoška dostal kotouč za jihlavskou bránu, odkud jej přihrál před Svobodu na zcela volného DOMINIKA BAUERA, kterému se podařilo propasírovat puk do brány mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Aleš Krátoška.
     
    09:25
    Olomouc bude hrát svou první přesilovou hru, protože dvě minuty za hákování dostává Dominik Hohl (JIH).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 11. Bauer (Krátoška), 13. Krátoška (Konečný, Kraigher), 29. Kraigher (Nesvadba, Krátoška), 49. Beták (Jergl), 62. Jergl (Beták) – 14. Dupljaku (Jícha, Hohl), 22. Marcilis (Nováček), 37. Dufek (Balaštík, Střecha), 45. Dufek (Střecha, Půža)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Nesvadba, Kraigher, Rašner, Tomek, Brandýs, Hes, Síkora, Jeklič – Ostřanský (C), Jergl, Markl, Bauer, Pavlovský, Krátoška, Beták, Kropáč, Konečný, Janás.
    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Adam) – Půža, Pospíchal, Hohl, Kochánek, Port – Hubert, Dufek, Dupljaku, Balaštík, Střecha (C), Dvořák, Bambula, Marcilis, Beran, Jícha, Nováček.

    Rozhodčí: Jeřábek ml. – Jureček, Rychlý

    Diváci: 86
    bahis siteleri