Jihlava – Liberec 4:6 (kon.) | Pardubice – Písek 2:1 (po pr.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Zlín – Havířov 1:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 0:10 (kon.) | Olomouc – Poruba 2011 10:1 (kon.)
Kladno – HC Litvínov 5:4 (kon.) | Letňany – Chomutov 6:5 (po pr.) | Kometa Brno – Vsetín 7:1 (kon.)
Slavia – HC Plzeň 2:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:6 (1:2, 1:2, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 11.10.2014, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je dobojováno! Dukla ve třetí části opět vymazala dvougólové manko, ovšem vedení se poté opět ujali Bílí Tygři. Hosté jej udrželi až do závěrečných okamžiků utkání, načež zásluhou Dominika Lakatoše pečetili své vítězství gólem do prázdné branky. Jihlavští starší dorostenci tak podlehli svým vrstevníkům z Liberce 4:6. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (13:55:59)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Dukla to přesto ještě zkouší. Nyní donutila Liberec vyhodit pouze na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po Petruželkově pravici.
     
    59:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Bílí Tygři pečetí gólem do prázdné branky své vítězství. Z obranného pásma se prosadil DOMINIK LAKATOŠ. Bez asistence.
     
    58:52
    Liberec vyhazuje, Dukla znovu zahajuje svůj útok, a to ze středního pásma.
     
    58:42
    Kořenář zůstává na střídačce, Dukla zkusí hru bez brankáře!
     
    58:42
    Patrik Augusta si bere oddechová čas. Co domcí lodivod naordinuje svým svěřencům?
     
    58:21
    Dukla je zabydlená v útočném pásmu, kde zaměstnává defenzivu soupeře. Zatím se ale nedostává do výraznější brankové příležitosti.
     
    57:52
    Ve velké příležitosti se octl Radek Šír, který ale z pozice levého kruhu vůbec netrefil branku. Následně domácí vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    57:08
    Zayml nahodil naslepo před branku, kde ale žádný ze spoluhráčů nečíhal. Liberec se tak osvobodil. Dukla se nadechuje k závěrečnému tlaku.
     
    56:18
    Kousal velmi ledabyle vyhodil, načež se do puku opřel Klinger. Dělovka hostujícího borce ale orazítkovala pouze Kořenářovu hruď.
     
    55:12
    Hraje se převážně ve středním pásmu, tedy tam, kde to nejvíce vyhovuje libereckým Bílým Tygrům. Ti šetří cenné vteřinky, neboť do konce utkání již příliš mnoho časi nezbývá.
     
    54:02
    Liberec vyhazuje přes všechny čáry, Dukla bude muset zahájit své ofenzivní snažení zpoza vlastní branky.
     
    52:40
    Dukla má velmi dobrou příležitost k vyrovnání, neboť si zahraje přeislovou hru. Filip Rubeš (LIB) dostává dvě minuty za podražení.
     
    51:52
    Ihned po přejetí útočné modré čáry zkoušel štěstí Ondřej Najman. Přízemní pokus ale branku minul. Dukla pokračuje v útočném pásmu.
     
    50:56
    Lukáš Zayml se octl zcela sám v mezikruží, přičemž měl spoustu času zamířit. Nakonec příklepem jen těsně minul pravou tyč. Utkání je momentálně velmi pohledné.
     
    50:16
    Hosté pokračují v akci, tvrdou ranou od modré se prezentoval Starosta. Liberecký obránce ale branku netrefil, orazítkoval pouze mantinel.
     
    49:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přestřelka a festival nádherných branek pokračuje. MARTIN JIRSA se ve středním pásmu chopil kotouče. Poté se nerozpakoval a prudkým švihem trefil levý růžek Kořenářovy branky. Asistence: Michael Klinger.
     
    48:32
    Jiří Ondráček opět prověřil Petruželkovu pozornost. Liberecký brankář se ale střelou ze středního pásma nenechal zaskočit. Poté raději přerušil hru.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 20. Kousal (Váňa), 30. Ondráček, 44. Vala (Ondráček), 47. Ondráček – 12. Nezbeda (Lakatoš, Šír), 17. Lakatoš (Nezbeda), 34. Zachar (Klinger), 37. Rubeš (Hylena), 50. Jirsa (Klinger), 60. Lakatoš


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Škarek) – Pražák, Srnský, Smutný, Klofáč, Váňa, Huňáček, Krtek – Kolouch, Mejzlík, Zayml – Oščádal, Vala, Ondráček – Kousal, Najman, Peschout – Berka
    Bílí Tygři Liberec: Petruželka (Žajdlík) – Mečíř, Starosta, Klinger, Kunst, Husa, Eichler, Velechovský – Wiencek, Zachar, Chlum – Jursa, Hylena, Rubeš – Šír, Lakatoš, Nezbeda – Černý

    Rozhodčí: Homola – Rittich, Rampír
    thejrc.org