SK Karviná – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Klášterec nO – Jablonec n/N 3:5 (kon.) | Řisuty – Sokolov 4:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Přerov 1:2 (kon.) | Technika Brno – Břeclav 8:0 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 9:3 (kon.)
Bílina – Kobra 4:6 (kon.) | Žďár n/S – Trutnov 3:1 (kon.) | Klatovy – Kolín 3:6 (kon.)
Vsetín – Opava 5:1 (kon.) | Tábor – Jindř. Hradec 2:1 (kon.) | Děčín – Mor. Budějovice 7:2 (kon.)
Pelhřimov – Vrchlabí 4:6 (kon.)
konec
HC Technika Brno
8:0 (2:0, 5:0, 1:0)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Sobota 11.10.2014, 17:00 • HHDM Brno • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a budu se těšit zase u dalších online přenosů. Pěkný večer, hezký zbytek víkendu. (19:16:10)
     
    Je konec a s ním velké překvapení. Jihomoravské derby totiž končí vysokou výhrou Technika. Ta tak navázala na úspěch z derby, které sehrála v Hodoníně. Naopak Břeclav teprve podruhé v letošní sezoně prohrává a pravděpodobně přijde o své skvělé umístění v tabulce. Brno bere důležité tři body a ukazuje, že příprava a samotná liga, to je velký rozdíl. Bodově na Břeclav ztrácí už jen jediný bod.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Ještě jedno vhazování. Hráči Brna zahrávají zakázané uvolnění.
     
    58:59
    Technika si ještě připravila možnost ke vstřelení deváté branky. Ale už je vidět, že fo toho nedávají všechno. S výsledkem mohou být nadmíru spokojení.
     
    58:14
    Utkání už se pouze dohrává. Břeclavští jsou u puku, ale hrají s ním ve své periodě.
     
    57:47
    Po řadě nepřesností zahrává Technika na zakázané uvolnění.
     
    56:59
    Na úplném konci se ještě Novák musí strachovat o nulu v zápase. Kubáč si i po vhazování připravil dobrou palebnou pozici, ale Novák nadvakrát dobře zakročil.
     
    56:26
    Po delší době se také hosté zapsali do statistik, ale pouze střelecky. Postaral se o to Kubáč.
     
    55:29
    Jurča se dostal do úniku, kde ještě chytře počkal na dojíždějícího Bustina, kterému chtěl naservírovat puk do lepší pozice. Bustin už byl ale ve velkém úhlu a jeho zakončení nebylo dobré.
     
    54:25
    Technika právě vstřelila branku!
    Ale dlouho je to mrzet nemuselo. Co se totiž nepovedlo jim, povedlo se MICHALU BRZOBOHATÉMU. Ten si našel odražený puk a střelou do horní poloviny přehodil ležícího brankáře. Asistence: Karel Benýšek, Ivo Crhák.
     
    53:30
    Další obrovská šance domácích. Velké díry v břeclavské obraně využil Bustin s Hežou, kteří se mezi kruhy ocitli zcela sami. Druhý jmenovaný však dostal špatnou přihrávku na paty a jeho střela už nebyla ideální.
     
    52:45
    Hostující Novák dobře střílel od modré, jehož přízemní střela Novákovi sice proletěla mezi betonem a rukou, ale mířila mimo tři tyče.
     
    52:13
    A domácí hráči už ukazují, že chtějí pomoct svému brankáři udržet čisté konto. Benýšek velice obětavě padl do střely Beneše. Novák zůstal bez práce.
     
    51:38
    Břeclavští se hnali do útoku, ale zastavil je ofsajd, který rozhodčí označili za úmyslný a hra se stěhuje před jejich gólmana.
     
    51:01
    Technika hraje ve svém, maximálně středním pásmu. Nikam se nežene a také nemá proč.
     
    50:08
    Technika zklidňuje hru. Vrba získal puk a dovezl jej až za vlastní branku. Teď už by domácí také mohli myslet na svého brankáře, který by mohl udržet čisté konto.
     
    48:40
    Crhák našel před bránou Benýška, který těsně přestřelil. Z bezprostřední blízkosti příliš podebral puk.
     
    47:51
    Teď už se to povedlo Benešovi, který však od pravého mantinelu vystřelil nepřesně a puk se podél něj doplahočil až zpět před Šalenu,

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 8. Čtvrtníček (Klimeš), 18. Látal (Jurča), 22. Jurča (Látal), 26. Crhák (Štindl), 27. Stehlík (Jurča), 38. Stehlík (Vrba), 38. Brzobohatý (Crhák), 55. Brzobohatý (Benýšek, Crhák)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Vrba, Klimeš, Štindl, Havíř, L. Odehnal, Maršálek, Jurča, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Zábranský, Látal, Brzobohatý, Heža, Crhák, Bustin, Pargáč.
    Trenér: Roman Kaňkovský

    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (26. Šalena) – Smeřička, Miklík, Beneš, Svoboda, Novák, Dittrich, Hóss, Bolfík, Zháňal (C), Medřický, Kubáč, Červenka, Nováček, Tobola, Čápek, Prudek, Buhaj.
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: František Held – Josef Novotný, Radek Šimčík
    thejrc.org