Zenit – Leverkusen 1:2 (kon.) | Malmö – Atlético 0:2 (kon.) | Juventus – Olympiakos 3:2 (kon.)
Basilej – Ludogorec 4:0 (kon.) | Real Madrid – Liverpool 1:0 (kon.) | Benfica – Monaco 1:0 (kon.)
Arsenal – Anderlecht 3:3 (kon.) | Dortmund – Galatasaray 4:1 (kon.)
konec
Arsenal FC
3:3 (2:0)
RSC Anderlecht
Úterý 04.11.2014, 20:45 • Emirates Stadium, London • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
    Anderlecht se dokázal otřepat a z nepříznivého stavu 3:0 nakonec vytěžil remízu 3:3. Po konečném hvizdu hráči Anderlechtu zaslouženě slavili se svými fanoušky, kterých na Emirates Stadium dorazilo 3 200.

     
    Děkuji Vám za pozornost a přeji dobrou noc. (22:49:49)
     
    Arsenal zůstává v tabulce na 2. pozici a na svém kontě má 7 bodů. Fotbalisté Anderlechtu zůstávají na 3. příčce a na svém kontě mají 2 body.
     
    Arsenal určitě šťastný nebude, protože vedl 3:0 a nakonec pouze remizoval, za to hráči Anderlechtu jsou za remízu velmi rádi.
     
    Hlavní rozhodčí Turpin ukončil dnešní dramatické utkání, které skončilo nerozhodně 3:3. V prvním poločase byl jasně lepší domácí Arsenal, který se dostal do vedení ve 25. minutě, když Arteta bezpčně proměnil pokutový kop a ve 29. minutě navýšil vedení na 2:0 Sánchez. Arsenal měl ještě nějaké příležitosti, ale žádnou už proměnit nedokázal. Hosté si v první polovině zápasu vypracovali dvě dobré šance, ale na branku si museli počkat. Domácí tým vstoupil lépe i do poločasu druhého a v 58. minutě zvýšil na 3:0 Oxlade-Chamberlain. Nicméně Anderlecht se nevzdal a na svém výkonu výrazně zapracoval. V 61. minutě odvedl dobrou práci Kawaya, který přihrál před branku a Vanden Borre snížil na 3:1, avšak zdálo se, že Vanden Borre uvízl v ofsajdu, ale rozhodčí gól uznal a to bylo podstatné. V 71. minutě se v zajímavé šanci ocitl Sánchez, ale tento pokus neproměnil a hosté vyrazili do protiútoku, ze kterého vytěžili maximum. Ve vápně totiž fauloval Monreal a Anderlecht dostal výhodu pokutového kopu, který si vzal na starost Vanden Borre a bezpečně ho proměnil. V závěru utkání vyvíjeli hosté na soupeře tlak a snažili se vyrovnat, což se jim podařilo. V 90. minutě nádherně hlavičkoval Mitrović, proti kterému byl Szczęsny naprosto bez šance.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Jako další fauloval Praet a Arsenal bude znovu rozehrávat.
     
    90+3
    Faulovaný byl Sánchez, proti kterému se provinil Vanden Borre a od rozhodčího vyfasoval žlutou kartu.
     
    90+2
    K odraženému míči se dostal Podolski a mohl vrátit Arsenalu vedení, avšak jeho střela byla velmi špatná a nepřesná.
    Aleksandar MITROVIć - 3:3
     
    90
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Všichni příznivci Anderlechtu jásali radostí, protože ALEKSANDAR MITROVIĆ v poslední minutě základní hrací doby zaznamenal vyrovnávací gól na 3:3. Velkou pochvalu zaslouží Najar, jenž ze své kopačky vyslal přesnou přihrávku, které se ujal právě MITROVIĆ, proti kterému byl Szczęsny absolutně bez šance. Vinu na této brance nese hlavně Mertesacker, který nedokázal MITROVIĆE uhlídat.
     
    89
    Jako další vyfasoval žlutou kartu Mitrović.
     
    88
    Volný přímý kop si vzal na starost Ramsey, ale prezentoval se pouze nepřesnou střelou, proti které Proto zasahovat nemusel.
     
    87
    Pro faul si došel Rosický a Kljestan vyfasoval žlutou kartu.
     
    86
    Na druhé straně fauloval velmi ostře Vanden Borre a zasloužil by si za svůj zákrok žlutou kartu. Rozhodčí pouze nařídil volný přímý kop.
     
    85
    Flamini teď fauloval, ale rozhodčí nedovolený zákrok neodpískal.
     
    84
    Finální přihrávku obdržel Acheampong a ze své levačky vyslal velmi jedovatou ránu, která jen o kousíček minula branku. To byla obrovská šance na vyrovnání.
     
    84
    Hosté jsou u míče a postupně si s ním hledají cestičku k soupeřově brance.

    Lucie Rapantová

    Branky: 25. Arteta (pen.), 29. A. Sánchez, 58. Oxlade-Chamberlain – 61. Vanden Borre, 73. Vanden Borre (pen.), 90. Mitrović (Najar)

    Karty:   72. Monreal (ARS) – 87. Kljestan (AND), 89. Mitrović (AND), 90+3. Vanden Borre (AND)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:2.
    Arsenal FC: Szczęsny – Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs – Arteta (62. Flamini) – Oxlade-Chamberlain (81. Rosický), A. Sánchez, Ramsey, Cazorla – Welbeck (82. Podolski).
    Náhradníci: Martínez – Bellerín, Rosický, Flamini, Podolski, Walcott, Sanogo.

    RSC Anderlecht: Proto (C) – Vanden Borre, Mbemba (54. Dendoncker), Deschacht, Acheampong – Kljestan, Tielemans – Najar, Praet, Conté (46. Kawaya) – Cyriac (62. Mitrović).
    Náhradníci: Roef – Colin, Heylen, Dendoncker, Kawaya, Kabasele, Mitrović.

    Rozhodčí: Turpin – Cano Danos (všichni Francie)
    bahis siteleri