Tisková konference HC ČSOB Pojišťovna Pardubice (kon.)
konec
Tisková konference HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Středa 07.01.2015, 13:00Tiskové konference
     
    Další dotazy už nepřišly, a tisková konference tak byla ukončena. Děkuji za pozornost. (13:28:42)
     
    Ing. Lubomír Ježek dostal otázku, zda jednání podpořil fakt, že v Hradci Králové se do názvu haly promítl konkurent Fortuna. Odpověděl, že nikoliv a věří, že Pardubice budou vycházet jako vítěz i z těchto konkurenčních bojů s ohledem na Fortunu a Tipsport.
     
    Přichází prostor na dotazy pro novináře.
     
    "V Pardubicích jsem hokejově vyrostl a jsem rád, že klub mi takovouto možnost nabídl. Budu dělat všechno pro to, abych všem projevenou důvěru naplno splatil. Taktéž doufám, že naše výkony se zvednou a napravíme dojem z posledních utkání," říká Jan Starý.
     
    Taktéž prosí oba hráče, aby podepsali své nové smlouvy.
     
    „Jsme rádi, že se nám podařilo s těmito hráči prodloužit vzájemnou spolupráci. Jan Starý je naším odchovancem a Lukáš Nahodil s Tomášem Kautem u nás působí delší dobu. Chceme na těchto hráčích do budoucna stavět,“ říká Dušan Salfický.
     
    Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice uzavřel nové kontrakty se svými hráči. Dlouholeté smlouvy s východočeským klubem podepsali Lukáš Nahodil, Jan Starý a Tomáš Kaut. Klub tak může počítat s kostrou své ofenzívy i v příštích sezonách.
     
    Tisková konference se dostává do svého třetího bodu, a to k hráčským smlouvám.
     
    Ondřej Šebek teď pověřil pány Lubomíra Ježka a Jiřího komárka, aby přistoupili k slavnostnímu podpisu nové smlouvy mezi společností Tipsport a Rozvojovým fondem města Pardubice, a. s.
     
    Primátor města Martin Charvát jen potvrzuje slova Jiřího Komárka a věří, že partnerství bude fungovat co nejlépe. Také slibuje, že město bude maximálně spolupracovat s rozvojovým fondem tak, aby Tipsport arena našla maximální využití. V loňském roce v pardubické areně proběhlo na sto akcí různého druhu.
     
    Nezapomíná také poděkovat hokejovému klubu, který se o nového partnera taktéž zasloužil.
     
    Předseda představenstva Rozvojového fondu Pardubice, a. s. říká, že si váží slov pana Lubomíra Ježka a je rád, že se město dohodlo právě se společností Tipsport a věří, že spolupráce bude pro obě strany prospěšná.
     
    „Dobře víme, že aréna v Pardubicích je dlouhodobě nejnavštěvovanější hokejovou halou u nás. Nejen z tohoto pohledu je naše spojení s arénou logické. Jsme generálním partnerem Tipsport extraligy, významným partnerem českého sportu a jsme proto rádi, že jméno naší společnosti může nést i pardubická aréna. Sázková kancelář Tipsport je nyní partnerem dvou hokejových hal, a to Tipsport areny, ve které hraje Sparta Praha a nyní i domácí arény pardubických hokejistů. Je symbolické, že první hokejové utkání pod novým názvem sehrají právě týmy hrající v Tipsport arenách již tento pátek,“ řekl Lubomír Ježek, vedoucí oddělení PR a sponzoringu společnosti Tipsport.
     
    Pardubická multifunkční aréna mění po letech své jméno. Od středy 7. ledna 2015 bude její název Tipsport arena. Rozvojový fond Pardubice, a. s. a hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice uzavřely se společností Tipsport víceletou trojstrannou smlouvu o vzájemné spolupráci, jejíž součástí je také pojmenování haly. Součástí podepsaného kontraktu je také rozšíření prezentace společnosti Tipsport přímo v aréně.
     
    „Po domluvě s hráči bude tato částka použita na úhradu nákladů spojených s výjezdy Dynamo FANS na venkovní zápasy. Velmi si vážíme podpory našich příznivců, proto jsme se rozhodli uvedenou částku věnovat našim fanouškům,“ říká Ondřej Šebek.
     
    Vedení hokejového klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice udělilo A týmu souhrnnou pokutu za výkony v posledních dvou extraligových zápasech ve výši sto tisíc korun. Hráči byli velmi důrazně upozorněni na svůj špatný přístup k utkáním v Liberci a doma s Vítkovicemi.
     
    Na úvod generální manažer Ondřej Šebek nastiňuje témata dnešní tiskové konference, jež budou: pokuta pro A tým, nový název pardubické haly a podpisy smluv s hráči A týmu.
     
    Hosty dnešní tiskové konference jsou: Lubomír Ježek, vedoucí oddělení PR a sponzoringu společnosti Tipsport; Jiří Komárek, předseda představenstva Rozvojového fondu Pardubice, a. s.; Martin Charvát, primátor statutárního města Pardubice; Ondřej Šebek, generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, a. s.; Dušan Salfický, sportovní manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a hráči A týmu Jan Starý a Lukáš Nahodil.
     
    Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice pořádá dnes od 13.00 hodin tiskovou konferenci. Na ní představí nový název domácí arény a informace z extraligového A týmu.

    Marek Votke

    bahis siteleri