Banská Bystrica – Nitra 2:3 (kon.) | Košice – Skalica 5:2 (kon.) | Martin – Žilina 1:0 (kon.)
Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.) | Piešťany – Poprad 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (3:0, 2:2, 0:0)
HK Skalica
sk Úterý 17.02.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    HC Košice získava tri body, čím definitívne potvrdil svoje víťazstvo v základnej časti Tipsport extraligy 2014/2015 a zároveň si vybojoval miestenku do Champions Hockey League 2015/2016. (19:40:12)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Domáci v plnom počte.
     
    59:16
    Košičania sa držia vo svojej obrannej tretine a pokúšajú sa zabrániť tretiemu gólu vo svojej sieti. Skalici sa nedarí presadiť sa.
     
    58:46
    Hostia sa usadili v útoku, ale nedarí sa im tam nič vymyslieť. Tretíkrát v tomto zápase Melicherčíka zrejme neprekonajú.
     
    57:55
    Rozhodcovia budú po potýčke za bránkou Skalice vylučovať! Na trestnú lavicu smerujú domáci Rachůnek a Štrbák za hrubosť a hosťujúci Drtina takisto za hrubosť.
    Skaličania budú hrať v pätici, Košičania vo štvorici.
     
    57:26
    Do konca stretnutia už ostávajú iba necelé tri minúty, ale na ľadovej ploche sa nič nemení a nevidíme žiadnu nebezpečnejšiu situáciu.
     
    56:11
    Domáci hokejisti sa aj teraz dostali k streleckému pokusu, no ten bol zblokovaný iba na ochrannú sieť.
     
    55:41
    Košičania aj naďalej ostávajú v útočnom pásme, pretože ich súper sa dopustil zakázaného uvoľnenia.
     
    55:33
    Košičania sa opäť presunuli do útočnej tretiny a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Domáci hokejisti tvrdo vypálili z pravej strany a Lipovský sa iba bezmocne obzeral za seba, pretože vôbec nevedel, že puk dokázal zachytiť pod betónmi a neprepadol mu do siete.
     
    54:46
    Košičania si nerozumeli pri rozohrávke a hostia sa mohli dostať do rýchleho brejku! Na jeho konci sa jeden zo skalických hráčov snažil prihrávať na Mráza, ale puk cez obrancu Košíc neprešiel.
     
    54:01
    Košičania sa ihneď presunuli do pásma a na súpera veľmi tvrdo vystrelili. Skúsený Lipovský však takéto situácie s prehľadom zvláda a puk schoval vo svojej lapačke.
    Trestné strieľanie Juraja Bezúcha
     
    53:47
    Puk si vzal na hokejku hosťujúci Juraj Bezúch a pokúsil sa oklamať Melicherčíka,, ale ten nechal betóny pevne osadené na ľadovej ploche a ľahučké zakončenie cez ne za čiaru nepustil.
     
    53:47
    Uvidíme trestné strieľanie v prospech hostí! Stane sa tak po faule Martina Štrbáka.
     
    53:14
    Hostia sa dokázali presunúť do pásma a podarilo sa im aj vystreliť spoza obrany, Táto rana ale žiadne nebezpečenstvo pre Melicherčíka nepriniesla, pretože bola zrazená iba na ochrannú sieť.
     
    52:48
    Hrá sa dlhšou dobu bez prerušenia, ale nevidíme žiadne nebezpečenstvo na jednej či druhej strane. Pomer striel je zatiaľ 45:19 v prospech Košíc.
     
    51:45
    Na ľadovej ploche sa nič nemení. Košičania sú aj naďalej aktívnejší, ale hostia sa stále pokúšajú hroziť rýchlymi protiútokmi, ktoré však domáci tím ruší už v zárodku.
     
    50:17
    Košičania sa napokon v pásme ešte udržali a vymysleli to tam zaujímavo! Priamo pred bránku sa natlačil Sojčík, ktorý zakončoval, ale Lipovský stiahol svoje betóny a puk pomedzi ne nepustil.
     
    49:34
    Hosťujúci brankár musí byť neustále v strehu. Skalický gólman teraz prerušil mierny tlak svojho súpera vykorčuľovaním spomedzi troch žrdí a puk radšej schoval v lapačke.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 6. Spilar (Bartoš, Macejko), 13. Lapšanský (Štrbák, Rachůnek), 19. Lapšanský (Bicek, Jánošík), 38. Bicek (Rachůnek, Lapašnský), 40. Bicek (Černák, Rachůnek) – 23. Brendl (Mráz, Bene), 27. Dresler (Brendl, Mráz)


    HC Košice: Melicherčík – Štrbák, Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Šeda, Drgoň – Jenčík, Bartoš, Spilar – Bicek, Rachůnek, Lapšanský – Hrnka, Chovan, Kutálek – Sojčík, Češík, Bondra – Markuš
    HK Skalica: Lipovský – Barák, Gachulinec, Drtina, Horváth, Zukal, Dresler, Všetečka – Vaškovič, Lantoš, Chylo – J. Jurík, Štumpf, Bezúch – Bene, Brendl, Mráz – Nechala, J. Šimíček, Gašpar

    Rozhodčí: Novák – M. Korba, Rovenský
    bahis siteleri