Znojmo – MAC Budapešť 2:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
MAC Budapešť
Středa 04.03.2015, 18:00 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    59:26
    O puk se bojuje v rohu kluziště u brány Use. Arany už je na střídačce
     
    51:00
    Terbócs a Sillo zle zatápěli znojemské obraně, kterou dokázali chytře oklamat a uvolnit se před Usem. Ten ale z blízkosti vychytává i Silla.
     
    47:15
    A znovu Hačecký v situaci dva na jednoho spolu s Horákem. Hačecký se ale rozhodl střílet sám a opět jen do připraveného gólmana.
     
    46:52
    Před Aranym se dobře uvolnil Hačecký, ale blafák zakončuje jen do přesouvajícího se gólmana.
     
    39:30
    Toto ale byla mega šance. Synek si nemohl přát víc, dostal ideální pás do mezikruží, kde byl sám a z první zakončoval. Ovšem jen do betonu Aranyho.
     
    37:50
    S vracejícím se vyloučeným hráčem Budapešti se dostal do velké šance Špaček. Trochu ale váhal se střelbou, a i když měl dostatek času, nakonec nanašel skulinku mezi betony Aranyho.
     
    35:49
    Síly na ledě srovnány. Schmal (MAC) si připisuje dvě minuty za sekání. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    34:20
    Fruhwirt (ZNO) – 2 minuty za faul kolenem.
     
    34:00
    Stipsicz v samostatném úniku, ale opět v akci betony Use. Ten si nyní dokonce vysloužil vyvolávání svého jména fanoušky.
     
    33:22
    Obrovská šance Schmala a Tótha, druhý jmenovaný maďarský útočník dostal namazáno do mezikruží, odkud hned pálil. Us ale vystavil střele stopku.
     
    24:44
    Špaček a Zajíc úniku dva na jednoho, kotouč ale orazítkoval jen zadní mantinel za klecí Aranyho.
     
    23:57
    Horák (ZNO) si vykoledoval menší trest za sekání.
     
    21:21
    Přesto to byli opět hosté, kteří mohli v úvodu skórovat. Egyed hledal před bránou Terbócse, ten ale naštěstí pro Znojmo jeho pobídku minul.
     
    19:19
    Chyby se ale nevyhýbají ani hostům. Račický obehrál před klecí Aranyho o kotouč Majorosse, ten se skácel k zemi a znojemský útočník zakončoval tváří v tvář brankáři. Ten tenokrát obstál.
     
    15:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo obrací skóre! A nutno dodat, že zaslouženě. Tomáš Račický si vyjel zpoza brány s kotoučem a nejdřív trefuje jen levou tyč, odkud se puk odrazil k BRONISLAVU FRUHWIRTOVI, jenž doklepává touš za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Račický.
     
    13:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen vyrovnáno a v samotném závěru využita početní výhoda. TOMÁŠ RAČICKÝ mířil pod víko Aranyho klece, který velmi špatně viděl a prakticky nemohl zareagovat. Asistence: Jakub Švanda.
     
    12:54
    Další velká šance Orlů. Krcho pobízel k zakončení přihrávkou, která prošla skrz brankoviště, Špačka. Ten ale nasměroval kotouč čepelí hole jen vedle klece.
     
    11:53
    Stipsicz (MAC) inkasuje dvě minuty za hákování. První znojemská přesilovka v celé sérii.
     
    09:34
    Ale pozor na defenzívu! Hosté se dostali do situace dva na dva a přihrávka Majorosse přistála na holi Tótha, který mohl zakončovat od levé tyče. Minul však.
     
    07:54
    Obrovská šance Račického, jenž se prokličkoval až před Aranyho. Sám se jej pokoušel vymíchat a zakončit blafákem. Betony hostujícího gólmana ale byly proti.
     
    04:11
    Budapešť vstřelila branku!
    Obrovská chyba ve znojemské rozehrávce ve vlastním obranném pásmu u mantinelu. Tohle by se stávat nemělo. ISTVÁN TÉRBOCS tak měl sám před Usem lehkou práci. Asistence: Arnold Sillo.
     
    Oproti původním informacím je začátek duelu přesunut na 17:45!

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 14. Račický (Švanda), 16. Fruhwirt (Račický) – 5. Terbócs (Sillo)


    HC LERAM Orli Znojmo: Us (Daňo) – Pospíšil, Mandát, Švanda, Salát, Křípal, Kruckovyč, Forman, Toman – Špaček, Zajíc, Krcho – Račický, Lander, Fruhwirt – Hačecký, Horák, Synek – Svatuška, Nahodil.
    MAC Budapešť: Arany (Zaka) – Stipsicz, Jászai, Nagy, Lakatos, Kovács, Herner, Herszényi, Vajda – Egyed, Sillo, Terbócs – Tóth, Majoross, Schmal – Fekete, Bödök, Papp – Pajić, Inglis, Berendi.
    thejrc.org