Ružomberok – Žilina 1:1 (kon.)
konec
MFK Ružomberok
1:1 (0:0)
MŠK Žilina
sk Neděle 22.03.2015, 19:00 • Štadión pod Čebraťom • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    To je už od nás všetko. Ďakujeme za pozornosť a tešíme sa na vás pri textových prenosoch z ďalších stretnutí. (21:37:42)
     
    Hodnotenie trénerov:

    Ivan Galád (tréner Ružomberka): „Dôležitejšie ako výsledok je pre mňa to, že mužstvo Ružomberka sa zlepšuje. Bolo to evidentné a veľmi zaujímavý moment čo som videl v dnešnom stretnutí, že Žilina je výzvou pre každého. Chlapci hrajú lepšie, keď hrajú proti takému výbornému súperovi. Jednak je prvý, jednak ašpiruje na majstrovský titul a pre nás to bolo motivujúce. Pripravovali sme sa takticky, veľmi správne povedal kolega, bol to dobrý zápas, zaslúžil si lepší terén a možno viac divákov. Chlapci teraz sedia smutní, lebo mali veľkú túžbu zdolať Žilinu. Pre mňa najdôležitejšie je povedať, že chlapci sa zlepšujú. Myslím si, že bolo dôležité, že to bol korektný zápas na ťažkom teréne, primerané emócie a tak by to možno mohlo vyzerať. Keby bol lepší terén, bolo by to ešte lepšie.“

    Adrián Guľa (tréner Žiliny): „Zhodli sme sa, že sme videli rušný, kvalitný zápas, otvorený, so šancami na oboch stranách. V prvom polčase síce gól nepadol, ale šance boli na jednej aj druhej strane. Tyčka súpera a aj naše zaujímavé možnosti, či už šanca Mihalíka alebo Káčerova strela. Druhý polčas sme začali dominovať. Myslím si, že aj tým kombinovaním na ťažkom teréne sme si vypracovali zaslúžený gól, ale po tom momente sme prestali hrať ten spôsob, ktorý bol funkčný. Súper bol nebezpečný v štandardných situáciách a tým aj dorovnal skóre, takže zaslúžená remíza vo výbornom, férovom zápase, ktorý mal určite vysokú kvalitu.“
     
    Máme za sebou zápas 23. kola Fortuna ligy, v ktorom sa ako prví gólovo presadili hostia, keď v 56. minúte skóroval Lukáš Čmelík. Na jeho presný zásah odpovedal v 74. minúte Antonín Rosa a vyrovnal na konečných 1:1. Hostia zo Žiliny tak klesajú na druhú priečku a domáci Ružomberčania si o jeden bod zvýšili náskok pred Banskou Bystricou a Zlatými Moravcami. Ešte vám prinesieme hodnotenie trénerov oboch tímov.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    90
    Hosťom sa takmer podarilo vysunút Williama. Ten mal blízko k tomu, aby išiel sám na bránu, ale dobre čítajúci hru Nikolič je pri lopte bližšie.
     
    89
    Na druhej strane Almaský pri rohovej zástavke vyzvŕtal obrancu a odcentroval na nabiehajúceho Masaryka. Ten Loptu nezachytáva a nebezpečný center berie do rúk Volešák.
     
    88
    Šošoni nakopávajú dlhú loptu na Mihalíka, ktorý si nabiehal po ľavom krídle, ale všetko rieši svojím vybehnutím Nikolič. Srbský gólman mal k lopte bližšie.
     
    87
    Aktívny Mabouka na pravej strane ihriska teraz neprešiel cez Almaského. Ružomberský stredopoliar si vyslúžil potlesk tribún.
     
    87
    Po rohovom kope sa hostia napokon ubránili a idú dopredu.
     
    86
    Hostia znova faulovali a Saparov center zachytáva Gerát, ktorý sa v šestnástke ocitol v streleckej pozícii, ale jeho pokus je vyrazený na roh.
     
    85
    Dlhá Saparova lopta sa napokon dostala na ľavú stranu k Almaskému, ktorý ju nepretlačil cez svojho strážcu pred bránu.
     
    84
    Šošoni sa dopusili faulu v strede ihriska, loptu budú mať Liptáci.
     
    83
    Hostia pri obliehaní útočnej polovice poslali prihrávku na ľavú stranu, kde si Špaleka postrážil Rosa. Nasleduje Nikoličov odkop.
     
    83
    Po vyrovnávajúcom góle sú v ofenzíve iniciatívnejší hostia, ktorí sa snažia o návrat do vedenia.
     
    82
    Útok Žiliny sa končí ofsajdovým verdiktom postranného rozhodcu.
     
    81
    Žilina strieda: Odchádza Michal Klec, prichádza Michal Škvarka.
     
    80
    Mabouka pekne ťahal loptu stredom ihriska, až napokon našiel v šestnástke Mihalíka, ktorý ešte prihrával na spoluhráča dozadu. Ten loptu nespracoval tak rýchlo, ako si predstavoval a tak si neporadil s vracajúcou sa obranou.
     
    78
    Domáci hráči sa snažili z uvedenej akcie ešte snažili niečo vyťažiť, ale všetko sa končí ofsajdovým verdiktom postranného verdiktu.
     
    77
    Masaryk so Saparom bojovali o loptu na útočnej polovici pri rohovej zástavke a druhý menovaný odcentroval, no loptu jeho dvaja spoluhráči nezachytávajú.

    Ján Kmeť

    Branky: 74. Rosa – 56. Čmelík

    Karty:   48. Zošák (RUZ) – 48. Jelić (ZIL), 69. Káčer (ZIL)


    MFK Ružomberok: Nikolič – Boszorád, Maslo, Kružliak, Rosa – Gerát, Nagy, Zošák (66. Janič), Sapara – A. Lovás (66. Már. Almaský), Masaryk.
    Náhradníci: Šavol – Már. Almaský, Vavrík, Lupták, Gerec, Daghbashyan, Janič.

    MŠK Žilina: Volešák – Hučko, Škriniar, Mabouka, Káčer – Pečovský, Klec (81. Škvarka), Jelić (63. Alves de Oliveira), Čmelík (72. Špalek) – Mihálik, Piaček.
    Náhradníci: Le Giang – Paur, Alves de Oliveira, Špalek, Vavro, Škvarka, Kadlec.

    Rozhodčí: Straka – Ádám, Hrdlička

    Diváci: 2241
    bahis siteleri