Boston – Anaheim 2:3 (po pr.) | Buffalo – Arizona 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.)
Washington – New Jersey 3:2 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 1:5 (kon.)
Detroit – San Jose 4:6 (kon.) | Tampa – Nashville 2:3 (kon.) | Toronto – Florida 1:4 (kon.)
Winnipeg – Montreal 5:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 1:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
Montreal Canadiens
Pátek 27.03.2015, 01:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Jacob Trouba dostává za hrubost dvouminutový trest, zbytečný faul v souboji za vlastní brankou s útočícím Gallagherem.
     
    37:50
    A co by to bylo za zápas, kdyby v něm chyběla nefalšovaná bitka! Domácí Slater a hostující Beaulieu si to rozdali v takové docela bleskově rvačce, kterou rozhodčí hned vzápětí ukončili ve středním pásmu. Oba dostávají pětiminutové tresty.
     
    33:42
    Na hřišti to vře, Andrew Ladd nyní velmi ostrým faulem loktem zezadu "sundal" Petryho, poté se strhla menší potyčka. Každopádně se vylučuje, dvouminutový trest pro domácího hráče.
     
    30:36
    Tlaku Winnipegu nyní hosté jen těžko odolávali, výsledkem je nedovolený zákrok Torrey Mitchella, který hákuje Blake Wheelera, domácí si již tentokrát opravdu zahrají přesilovou hru.
     
    25:46
    Jenže nakonec tomu tak není, vylučuje se na obou stranách, Devante Smith-Pelly dvě minuty za hraní vysokou holí, Adam Pardy za hrubost, opět se tak hraje ve čtyřech na obou stranách.
     
    17:48
    Vylučuje se na obou stranách, za domácí odchází na trestnou lavici Adam Lowry na dvě minuty za nesportovní chování, za hosty pak za stejný prohřešek Brandon Prust. Hraje se tedy ve čtyřech na obou stranách.
     
    13:58
    Smolař Wheeler opět oslabuje svůj tým, tentokrát za podražení dostává dvouminutový trest, druhá přesilová hra Montrealu.
     
    07:18
    Blake Wheeler dostává dvouminutový trest za krošček, hosté si zahrají přesilovou hru.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 13. Byfuglien (Slater, Pardy), 27. Scheifele (Myers), 30. Slater (Tlustý, Stempniak), 39. Wheeler (Scheifele, Stafford), 53. Lowry (Frolík, Ladd) – 27. Markov (Desharnais), 52. Gallagher


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Enstrom, Myers, Stuart, Trouba, Pardy, Byfuglien – Ladd, Lowry, Frolík – Stafford, Scheifele, Wheeler – Tlustý, Slater, Stempniak – Thorburn, O'Dell, Halischuk
    Montreal Canadiens: Tokarski (Price) – Markov, Subban, Jemelin, Petry, Beaulieu, Pateryn – Pacioretty, Desharnais, Parenteau – Galchenyuk, Plekanec, Gallagher – De La Rose, Eller, Weise – Prust, Mitchell, Smith-Pelly

    Rozhodčí: Peel, Watson – Kovachik, Cameron

    Diváci: 15 016
    bahis siteleri