Chrudim – Helas Brno 6:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
6:2 (2:1)
Helas Brno
Úterý 31.03.2015, 20:00 • Sportovní hala, Chrudm • Play off 1. futsal ligy
Předzápasové kurzy
     
    39:09
    Lukáš Rešetár se parádně uvolnil, jeho zakončení mířilo na přední tyč! Dnes hodně dobře chytající Šimon ale sedmou branku ve své síti nepovolil!
     
    35:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Zhruba pět vteřin na to již byl i on krátký! Kombinace na jeden dotek v podání Chrudimi přenesla balon až na nohu ALVARITA, který jemným doklepnutím zvýšil náskok Chrudimi na – 6:2!
     
    35:00
    Ve stoprocentní šanci se ocitl Michal Mareš, definitivní pojistku na chrudimské vítězství ale zachránil Šimon!
     
    32:52
    Hodně riskantní hru na půlící čáře předvedl brankář Šimon, na což mohl škaredě doplatit. Nakonec se ale stihl vrátit mezi tři tyče a zabránit nejhoršímu!
     
    30:47
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Dvanáct vteřin po čtvrté chrudimské brance se domácí radují opět! Vynikající práci předvedl César Paulo, který vybojoval v rohu hřiště od soupeře balon, připravil ho před prázdnou branku na LUKÁŠ REŠETÁRA, který ze vzduchu rozjásal fanoušky ERA-PACKu – 5:2!
     
    30:35
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimská sportovní hala se raduje, domácí vstřelili čtvrtou branku v dnešním mači! LUKÁŠ REŠETÁR dostal přesnou přihrávku na pravou stranu a tvrdou ranou pod břevno nedal Šimonovy šanci – 4:2!
     
    28:45
    David Cupák se dvakrát za sebou měl na noze vyrovnávací trefu! Hrdinou je Jakub Žďánský, který fantastickými zákroky udržel vedení ERA-PACKu!
     
    27:12
    Jakub Lidmila skluzem zastavil postup Romana Mareše a kromě třetí akumulovaného faulu si připsal na konto i žlutou kartu. V tomto případě si myslím, že může být i rád.
     
    26:56
    Max perfektní přihrávkou vybídl do šance Romana Mareše, který ani tentokrát svůj hattrick nedokonal! Ve skluzu zakončil mimo!
     
    22:25
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Dvoubrankové vedení však chrudimskému týmu příliš dlouho nevydrželo! Helas hodně rychle rozehrál autovou rozehrávku, přenesl hru na nohu DAVIDA CUPÁKA, jenž neomylně trefil horní růžek branky – 3:2!
     
    21:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rázem to s mistrem vypadá zase o něco lépe! Hodně šťastná branka spadla do klína MAXOVI, který nejprve sám zablokoval střelu Romana Mareše, kterou posléze bez potíží dopravil do sítě – 3:1!
     
    15:08
    Při přerušení přichází s time outem také brněnský mančaft!
     
    15:08
    César Paulo se pokusil přelobovat brankáře Šimona! Částečně se mu to povedlo, nakonec jeho pokus skončil mimo branku Brna!
     
    14:09
    Při chrudimské přesilovce unikl Jakub Lidmila, který napálil pravou tyčku Žďánského svatyně!
     
    13:22
    Do desetimetrového kopu se opřel Michal Mareš, jeho střela zamířila po zemi těsně mimo branku! Velká škoda pro Chrudim na vstřelení uklidňující trefy!
     
    13:22
    Radku Sýkorovi se hrubě nelíbilo rozhodnutí sudího, varování v podobě žluté karty mu nestačilo, a tak vyfasoval od rozhodčího kartu červenou!
     
    13:22
    Jakub Lidmila u pravé strany sestřelil protihráče, za což je pro Chrudim nařízen desetimetrový kop!
     
    13:11
    Nesmí však zapomínat také na hru v defenzívě! Před brankou se zjevil Matěj Slováček, který ale z bezprostřední blízkosti přestřelil branku Helasu!
     
    12:19
    Brněnští se dožadovali odpískání chrudimského faulu, za což byli oni sami potrestáni. Ivan Lacko a Josef Havel vyfasovali oba po žlutých kartách.
     
    11:03
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    A rázem máme o co hrát, hosté se dostávají na dostřel jediné branky! Naprosto parádně to vymyslel reprezentant David Cupák, jenž neomylně našel nabíhajícího si IVANA LACKA, který ještě suverénněji uklidil míč pod břevno – 2:1!
     
    10:50
    Vzápětí se Rešetár proměnil z role střelce na asistenta a ihned připravil dobrou příležitost pro Rodriga! Ten však z bezprostřední blízkosti přestřelil branku Helasu!
     
    09:25
    To bude pro Brno ještě hodně nepříjemné! Ještě ani nepřišla polovina prvního poločasu a Helas má na svém kontě již pět akumulovaných faulů! Každý další znamená desetimetrový kop pro ERA-PACK!
     
    06:51
    A rázem jsme zde mohli mít hattrick Romana Mareše! Jeho prudká rána z pravé strany byla několikrát tečovaná a nakonec skončila jen kousek od vzdálenější tyče brněnské branky!
     
    06:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Utkání zatím jednoznačně patří ROMANU MAREŠOVI, který po šesti minutách hry navyšuje vedení chrudimského mistra! Tentokrát jeho rána z bezprostřední blízkosti zapadla po zemi přímo do dolního rohu hostující branky – 2:0!
     
    04:01
    Felipe posunul balon na rozběhnutého Lukáše Rešetára, který se zjevil v obrovské střelecké příležitosti! Jeho rána ale jen o kousek přestřelila břevno hostující branky!
     
    01:29
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Následně máme otevřený střelecký účet dnešního zápasu! ROMAN MAREŠ se dostal k balonu kousek za půlící čáry, udělal dva kroky dopředu a neomylnou trefou poslal velkého favorita velmi rychle do vedení – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 2. Mareš R. (Alvarito), 7. Mareš R. (Max), 22. Max (Mareš R.), 31. Rešetár (Paulo), 31. Rešetár (César Paulo), 36. Alvarito (Mareš M.) – 12. Lacko (Cupák), 23. Cupák (Lerch)

    Karty:   13. Lacko (HEL), 13. Havel (HEL), 28. Lidmila (HEL)   14. Sýkora (HEL)


    FK Chrudim: Žďánský – Koudelka, Chmelík, Mareš R., Mareš M., Max, Dentinho, César Paulo, Alvarito, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe
    Helas Brno: Šimon (Dang, Večeřa) – Cupák, Lerch, Ovčačík, Lidmila, Vlach, Klimeš, Bobylev, Lacko, Havel, Sýkora, Šplíchal

    Rozhodčí: Bělovský, Ježek – Kašpar
    thejrc.org