Guingamp – Lyon 1:3 (kon.) | Nice – Évian TG 2:2 (kon.) | Lille – Remeš 3:1 (kon.)
Lorient – Rennes 0:3 (kon.) | Méty – Toulouse 3:2 (kon.) | Montpellier – Bastia 3:1 (kon.)
konec
FC Méty
3:2 (2:1)
Toulouse FC
Sobota 04.04.2015, 20:00 • Stade Municipal Saint-Symphorien, Méty • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! FC Metz dokázalo otočit zápas s Toulouse FC a zvítězilo 3:2!

    První poločas nabídl velmi hezkou podívanou! Do vedení se dostali aktivní hosté, kteří udeřili z rychlého protiútoku. Střelcem úvodní branky byl Wissam Ben Yedder. Domácí Méty ale odpověděly o tři minuty později, kdy se prosadil Modibo Maïga. Hra byla poté velmi vyrovnaná. Mírně narvch měli ale domácí, kteří se dostali do vedení v závěru poločas. Svou druhou branku vsítil opět Modibo Maïga!

    JIž po devíti minutách druhého poločasu se prosadil Modibo Maïga a zaznamenal tak svůj hattrick! Domácí šli zároveň do dvoubrankového vedení. V 60. minutě dostal druhou žlutou hostující Tisserand, čímž výrazně snížil šance Toulouse na bodový zisk. Hosté ale přecijen snížili. V 90. minutě se po centru Regattina prosadil hlavou Tongo Doumbia. Více už ale Toulouse nestihlo!

    STATISTIKY ZÁPASU
    Držení míče – 58% – 42%
    Střely na branku – 12 – 1
    Střely mimo branku – 8 – 2
    Rohové kopy – 12 – 2
    Zásahy gólmanů – 0 – 9

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (21:58:36)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hosté měli k dispozici volný přímý kop. Rozehrávky se ujal opět Regattin, který našel na levé straně Moubandjeho. Jeho hlavička ale mířila mimo.
     
    90+2
    Velmi ostrým zákrokem se prezentoval domácí Palomino v souboji s Yagem. Domácí hráč tak vidí žlutou kartu!
     
    90
    Nastavují se tři minuty nad rámec základní hrací doby!
    Tongo DOUMBIA - 3:2
     
    90
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    A opravdu tomu tak je! Toulouse již ztrácí pouhou branku! K rozehrávce volného přímého kopu se postavil Regattin, který poslal do vápna nadýchaný centr. Na ten si naskočil TONGO DOUMBIA, který se trefil přesně k tyči!
     
    89
    U rohového praporku fauloval Bussmann a hosté mají ještě šanci na vstřelení kontaktní branky!
     
    88
    Poslední změna v domácím týmu. Ze hřiště jde Bouna Sarr, který je nahrazen Federicem Andradem. Jeho centimetry se v závěru budou Métám hodit.
     
    87
    Domácí jsou stále aktivní a nedávají Toulouse nějakou možnost k závěrečnému náporu. Hlavně kraje obran jsou dnes chloubou Mét!
     
    86
    Sám střílející si došel rohový kop rozehrát. Jeho centr hledal ve vápně stopera Milana, který to měl ale proti Yagovi těžké a hostující stoper míč nakonec odhlavičkoval.
     
    85
    Velmi jedovatou ránu vyslal z dobrých 30 metrů střídající Lejeune. Ahamada nepředvedl příliš jistý zákrok a vyboxoval míč na rohový kop.
     
    84
    Ke střele z hranice vápna se teď dostal střídající Braithwaite, tomu se ale nepodařilo na Mfu vyzrát a stav zůstává stejný.
     
    83
    Hned poté následuje další střídání. Ze hřiště odchází Sassi, který je nahrazen Doukourém.
     
    82
    První změnu provádí i domácí. Ze hřiště jde domácí hvězda Malouda, který nahrazen mladým Francouzem Lejuenem.
    Střelu Sarra vyrazil Ahamada na roh
     
    82
    Do rychlého protiútoku se navíc dostali domácí. Po levé straně ho táhl Malouda, který přiťuknul míč do běhu Sarrovi, který vystřelil z dobrých 25 metrů. Jeho jedovatou ránu vyrazil Ahamada na roh!
     
    81
    Hostující hráči se po delší době dostali na útočnou polovinu a hned vybojovali rohový kop. Rozehrávky se ujal střídající Regattin, který ale nikoho z jeho spoluhráčů ve vápně nenašel.

    Jan Havlovic

    Branky: 25. Maïga (Ngbakoto), 42. Maïga (Bussmann), 54. Maïga (B. Sarr) – 22. Ben Yedder (Pešić), 90. Doumbia (Regattin)

    Karty:   2. B. Sarr (MTZ), 90+2. Palomino (MTZ) – 6. Pešić (TOU), 10. Tisserand (TOU), 71. Regattin (TOU), 80. Bodiger (TOU)   60. Tisserand (TOU)


    FC Méty: Mfa – Bussmann, Palomino, Milan, Métanire – Malouda (82. Lejeune), Kashi, Sassi (83. Doukouré), B. Sarr (88. Andrada) – Maïga, Ngbakoto.
    Náhradníci: Oberhauser – N´Daw, Lejeune, Rivierez, Doukouré, Andrada, Marchal.

    Toulouse FC: Ahamada – Moubandje, Spajić, Kana-Biyik (46. Yago), Tisserand – Trejo (79. Regattin), Doumbia, Bodiger, Akpa-Akpro – Pešić, Ben Yedder (67. Braithwaite).
    Náhradníci: Vidal – Aguilar, Yago, Regattin, da Silva, Braithwaite, Sirieix.

    Rozhodčí: Varela – Jouannaud, Panont (vš. FRA)
    bahis siteleri