Aston Villa – Queens Park 3:3 (kon.)
konec
Aston Villa FC
3:3 (2:1)
Queens Park Rangers
Úterý 07.04.2015, 20:45 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    S blahopřáním každému, kdo věnoval úterní večer sledování přenosu takové úžasné bitvy, jakou předvedli aktéři tohoto střetnutí a přáním příjemného zbytku večera se loučím a u dalších fotbalových přenosů těším na přečtenou! (22:45:07)
     
    STATISTIKY

    Střely: 20 – 11
    Střely na bránu: 7 – 5
    Rohové kopy: 7 – 3
    Držení míče: 64% – 36%
    Fauly: 8 – 12
     
    Domácí Villans se v tabulce sice o jedno místo posouvají, když o bod předstihli dosud šestnáctý Hull, na sestupové pásmo ale mají pouze tříbodový náskok a přesně tolik také schází jejím dnešním soupeřům k záchranářským pozicím.
     
    Zápas měl dva velké hrdiny. Ten domácí, Christian Benteke, si na památku svého hattricku odnáší do útrob arény míč, ten hostující Matt Phillips ke své trefě přidal dvě asistence a nebýt Bentekeho, byl by býval jasnou hvězdou zápasu.
     
    Končí zápas, který bezpochyby patřil k ozdobám letošního ročníku Premier League!

    Nejen, že jsme viděli šest branek, hattrick Bentekeho, první trefu Clinta Hilla v jeho 36 letech, ale především obrovskou útočnou bitvu hranou v obrovském tempu a s mnoha střeleckými příležitostmi i ostrými souboji.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Balón ve skrumáži těl propadl k Agbonlahorovi, jenž se pokusil vystřelit zády k brance, tu ale minul.
     
    90+4
    V úvodu poslední avizované nastavené minuty dostanou domácí příležitost ke zřejmě poslední standardní situaci a fotbalisté se hromadně stěhují před Greenovu branku.
     
    90+3
    Na Lowtonův centr si k přední tyči naběhl Joe Cole, jemně píchl kopačkou do balónu, nasměroval jej ale pouze do boční sítě.
     
    90+2
    Rohový kop N'Zogbii Charles Austin odhlavičkoval do zámezí, nadále trvá nápor Villans.
     
    90+1
    A hraje se na polovině Queens Park Rangers, domácí mocně touží po obrovském obratu.
     
    90
    Čtvrtý rozhodčí Lee Mason signalizuje čtyři nastavené minuty. Jeho kolega s píšťalkou Pawson tedy prodlužuje dnešní úchvatnou bitvu ve Villa Parku o 240 sekund.
     
    89
    Sherwoodův dnešní protějšek a jinak velký přítel Chris Ramsey naopak sleduje své hodinky a tlačí čas dopředu, pro hosty už se evidentně stává cílem remízový výsledek.
     
    88
    Po skvělé kombinaci svých spoluhráčů měl Benteke na kopačce svoji čtvrtou branku, ale střílel přeci jen ze záklonu a ránu nasměroval jen nad hostující branku! I trenér Tim Sherwood celou akci sledoval velmi emotivně a na konci mohl pouze zklamaně vyskočit.
     
    87
    Domácí v těchto momentech hýří aktivitou a jsou to oni, kteří se snaží využít psychické výhody a senzačně ještě celý zápas otočit ve svůj prospěch.
     
    85
    Centr Joea Colea nebezpečně proletěl pokutovým územím, Agbonlahor neměl daleko k zakončení do odkryté části Greenovy svatyně!
     
    84
    Atmosféra ve Villa Parku je elektrizující a to nás ještě čeká úžasný závěr zápasu, ve kterém oba týmy potřebují zvítězit!
    Christian BENTEKE - 3:3
     
    83
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Senzační zápas pokračuje! CHRISTIAN BENTEKE se do jeho dějin nesmazatelně zapisuje hattrickem, když fantasticky přesnou ránu z přímého volného kopu otřel o tyč a balón se odrazil za záda bezmocného Roberta Greena!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 10. Benteke (Delph), 33. Benteke (Agbonlahor), 83. Benteke – 7. Phillips (Zamora), 55. Hill (Phillips), 78. Austin (Phillips)

    Karty:   34. Caulker (QPR), 35. Kranjčar (QPR), 57. Austin (QPR), 82. Hill (QPR)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 13:6.
    Aston Villa FC: Guzan – Bacuna (75. Lowton), Vlaar, Clark, Richardson – Cleverley (81. N´Zogbia), Delph (C), C. Sánchez, Grealish (70. Cole) – Agbonlahor, Benteke.
    Náhradníci: Given – Baker, Okore, Lowton, N´Zogbia, Cole, Weimann.

    Queens Park Rangers: Green – Isla (52. Traoré), Onuoha, Caulker, Hill – Phillips, Sandro (70. Doughty), Barton (C), Kranjčar (52. Henry) – Austin, Zamora.
    Náhradníci: McCarthy – Traoré, Henry, Hoilett, Grego-Cox, Doughty, Mitchell.

    Rozhodčí: Pawson – Bryan, Mullarkey
    bahis siteleri