Slovensko – Nizozemsko 3:2 (kon.)
konec
Slovensko
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Nizozemsko
sk Úterý 07.04.2015, 10:15Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. B
Partner:
     
    To je od nás pre dnešok všetko. S konštatovaním, že aj najbližší zápas Sloveniek na majstrovstvách sveta v Pekingu (vo štvrtok o 7.00 ráno proti KĽDR) budete môcť sledovať na našom webe Onlajny.eu sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte krásny zvyšok dňa. (12:31:40)
     
    Je koniec! Slovenské reprezentantky zvládli aj svoj druhý zápas v B-skupine I. divízie majstrovstiev sveta v Pekingu a v tabuľke majú už 5 bodov. To znamená, že minimálne do ostatných dnešných zápasov ostávajú na druhej priečke za šesťbodovými Maďarkami.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    60:00
    V poslednej sekunde je po útočnej snahe ešte za podrazenie vylúčená Bieke van Nesová, ale to nás už nemusí zaujímať! Zápas sa končí a Slovensko vyhráva pomerom 3:2!
     
    59:41
    Po góle odchádza Leeuwenová opäť na striedačku a nabudené Holanďanky to skúsia absolútnym vabankom.
     
    59:41

    Holandsko dalo gól!

    Tak napokon nie! Holandské hráčky dokázali opäť znížiť na rozdiel jediného gólu, pričom Leeuwenová bola vo svojej bránke. Do štatistík sa ako úspešná strelkyňa zapisuje ZOE BARBIEROVÁ. Asistencia: Jessie Tegelaarová.
     
    59:33
    Claudia Leeuwenová smeruje späť na hraciu plochu, dvojgólová strata je pre Holanďanky zrejme neriešiteľná.
     
    59:33
    Slovensko dalo gól!

    Slovenky definitívne potvrdzujú svoje víťazstvo gólom do prázdnej bránky! Puk tam dostala obrankyňa GABRIELA ŽITŇANSKÁ. Asistenciu si pripisuje kapitánka Lívia Lúčová.
     
    59:30
    Leeuwenová je stále na striedačke a pred nami je posledných 30 sekúnd úpornej obrany! Slovenky statočne bojujú a vyrovnanie pripustiť nechcú.
     
    59:08
    Máme tu vylúčenie na oboch stranách! Na trestnú lavicu smeruje v nervóznom závere za hrubosť naša Lenka Sroková a holandská Juse Luikensová si odpyká trest za seknutie.
     
    59:02
    Holandsko si vyžiadalo oddychový čas!
     
    59:01
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby a naše hráčky sa bránia. Pevne veríme, že v Pekingu cítia podporu zo Slovenska a duel dokážu dotiahnuť do víťazného konca!
     
    58:24
    Claudia Leeuwenová šprintuje na striedačku, Holanďanky sa pokúsia vyrovnať v powerplay!
     
    57:02
    Pred nami sú necelé tri minúty riadnej hracej doby. Na Slovenkách, špeciálne na brankárke Kiapešovej, je teraz náročná úloha, pretože naše hráčky musia súperky udržať na uzde a nedovoliť im vyrovnať.
     
    55:48
    Holanďanky hrajú v plnom počte, ich časté vylúčenia sú napokon potrestané a Slovenskám už neostáva nič iné. iba v záverečných štyroch minútach hry udržať jednogólový náskok!
     
    55:48
    Slovensko dalo gól!

    Slovenky tesne pred koncom vylúčenia holandskej hráčky využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia! Postarala sa o to ROMANA KOŠECKÁ, ktorej na gól prihrávali Nikola Gápová a Tatiana Ištocyová.
     
    53:52
    Stretnutie sa prehuplo do poslednej sedemminútovky riadnej hracej doby a Slovensko si zahrá ďalšiu presilovku! Na trestnú lavicu tentokrát smeruje za podrazenie holandská útočníčka Julie Zwarthoedová.
     
    51:20
    Aj táto presilovka slovenského tímu je už minulosťou. Naše reprezentantky ju využiť nedokázali a pokračuje sa za vyrovnaného stavu 1:1.
     
    50:09
    Slovenkám sa zatiaľ nedarí zúžitkovať ani túto presilovku. Početnú výhodu nevyužili naše reprezentantky ani včera, keď ich mali k dispozícii päť.
     
    49:20
    Holandsko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nešportové správanie Kayleigh Hamersová.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 40. Mikesková (Lúčová, Košecká), 56. Košecká (Gápová, T. Ištocyová), 60. Žitňanská (Lúčová) – 8. van Nesová (Martensová), 60. Barbierová (Tegelaarová)


    Slovensko: Kiapešová (Kvaková) – Čurmová (A), Lalíková, Žitňanská, Drábeková, Raková, Paľová, Gáborčíková, T. Ištocyová – Gápová, Herichová, Sroková – Mikesková (A), Lúčová (C), Košecká – Trebulová, Kollová, Staroňová – Mišková, Korenková, L. Ištocyová
    Nizozemsko: Leeuwenová (Bosová) – Keijzerová, Martensová (C), Huismanová, Hamersová, Wortelová, Mildersová, Kooijmanová – Tagelaarová (A), de Jongová, Luikensová – Barbierová, Zwarthoedová, Wielengaová (A) – Evenová, Tjin-a-Tonová, van Nesová – Flinková, van der Zandeová, Bartonová

    Rozhodčí: Abergová (FIN) – Cardonauová (SUI), Sangová (CHN)
    bahis siteleri