Varnsdorf – Ostrava 1:3 (kon.) | Příbram – Plzeň 3:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Liberec 0:1 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Jablonec – Dukla Praha 3:1 (kon.) | Brno – Jihlava 4:2 (kon.)
Znojmo – Slovácko 5:0 (kon.) | Táborsko – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | Teplice – Slavia 0:2 (kon.)
Třinec – Hr. Králové 3:1 (kon.)
konec
FK Třinec
3:1 (0:0)
FC Hradec Králové
Čtvrtek 16.04.2015, 17:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    Třinec dnes sice zvítězil, v tabulce ovšem zůstává na 18. místě, alespoň se ale bodově dotáhl na pražskou Duklu. Hradec Králové se propadl na 12. pozici za Liberec. Ve 31. kole se obě mužstva představí již v pondělí 20. dubna. Třinec nastoupí od 15:00 na horké půdě Mladé Boleslavi, Hradec Králové v tu samou dobu bude hostit Slovácko.

    Pro dnešek je to ode mě z Třince všechno. Loučím se s vámi a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního dne. U dalších přenosů se těším, na počtenou! (20:37:10)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za vaši přízeň.
     
    Druhá půle už byla mnohem zajímavější než ta první. Možná to bylo způsobeno mnoha střídáními, do druhého poločasu vběhli hned čtyři noví hráči. Po deseti minutách propadl centr Laciny ke Kayambovi, jehož střelu ještě domácí se štěstím tečovali na roh. Potom ovšem gólman Brych podcenil lehký balon, mířící do jeho šestnáctky, míč mu proskotačil pod nohama a L. Kraják poslal votroky střelou do prázdné branky do vedení. Dlouho se pak nic velkého na hřišti nedělo, nepočítáme-li množství faulů zejména na straně Třince.

    Čtrnáct minut před koncem se prosadili také domácí. Gajdošík si za pokutovým územím našel odražený balon a poslal jej přesně k tyči. Královéhradečtí reagovali náporem, rychle chtěli náskok zpět. Ptáčkovu střelu zastavil skvělým zákrokem Brych, dorážku L. Krajáka už zajistili obránci. Pět minut před koncem Třinec otočil stav. Gomola prodloužil hlavou na Gajdošíka, který tváří v tvář Jehličkovi hostujícího gólmana přehodil. Třetí výhru v řadě stvrdili domácí minutu před koncem pohlednou akcí po pravé straně. Gomola měl spoustu prostoru a přihrávkou před odkrytou bránu vybídl Gajdošíka k hattricku. Slovenský záložník neodmítl, a tak Třinec pokračuje ve vítězné sérii. Votroci naproti tomu prohráli potřetí v řadě.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Hradec Králové měl utkání dobře rozjeté, ale závěrečná čtvrthodina se mu vůbec nepovedla. V poslední minutě rozehrává Brych.
     
    89
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí odskakují do dvoubrankového vedení a zdá se, že je rozhodnuto! Zimka vyslal do úniku po pravé straně Gomolu. Ten využil děravé obrany hostů, kteří už vsadili vše na jednu kartu, a poslal míč na MARKA GAJDOŠÍKA, jenž doklepl balon do sítě a dovršil hattrick – 3:1!
     
    88
    Melecký nejprve vyhrál hlavičkový souboj, pak se zařadil na levou zálohu. Nyní sprintuje po lajně do dalšího souboje s obránci.
     
    87
    Zahraje si ještě také Radovan Melecký, který na hřišti pro poslední minuty vystřídal Dawida Martynka. Do konce utkání zbývá s nastavením okolo pěti minut.
     
    86
    Gajdošík srazil u pomezní čáry k zemi Ptáčka, ale faul odpískán nebyl. Mezitím se na střídačce Třince chystá další střídání.
     
    85
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po dalším vyhraném souboji Gomoly se domácí dostávají do vedení! Gomola prodloužil hlavou výkop od brankáře Brycha a MAREK GAJDOŠÍK postupoval sám na branku! Přehodil padajícího gólmana a utíkal slavit – 2:1!
     
    84
    O. Kraják nakopával míč z poloviny na své spoluhráče, Krejčí odehrál hlavou pouze na roh. Toho se chopil Kayamba, domácí ubránili.
     
    83
    Martynkova střela nevypadala zrovna nadějně, nakonec však míč skončil jen těsně vedle pravé tyče branky. Na druhé straně napravil chybičku Krejčího odkopem Brych.
     
    82
    Gajdošík se s míčem tlačil do pokutového území a zezadu byl faulován O. Krajákem. Standardní situaci ze slibné pozice rozehraje Martynek.
     
    81
    Ferenc rozehrál autové vhazování na Gomolu, ale sudí Vojkovský hru přerušil. Na hřišti totiž byly v té době dva balony.
     
    80
    Tlak Východočechů pokračuje! Kayamba se prodral do vápna a přihrával na střelu Ptáčkovi! Jeho pokus ve skluzu vyrazil reflexivně Brych, dorážku L. Krajáka zablokovali obránci!
     
    79
    Třinec se dostal pod menší tlak Hradce Králové, Pustka odkopl jen do zámezí. Východočeši pokračují v útoku po levém křídle.
     
    78
    Martynkova přihrávka na Gajdošíka neprošla, Martynek tak pokračoval v bojích o míč. Na pomezní čáře potom pouze fauloval O. Krajáka.
     
    77
    Jakub Kalfas (TRI) na pravé straně zastavil Kayambu ostrým faulem a je dalším hráčem, potrestaným žlutou kartou. Po rozehrávce přímého kopu střílel L. Kraják vedle.
     
    76
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí vyrovnávají! Gomola vyhrál souboj s hostujícími obránci na hranici pokutového území. K balonu se dostal MAREK GAJDOŠÍK, udělal si prostor ke střele a přízemní střelou se trefil přesně k tyči! Jehlička nemohl nic vidět – 1:1!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 76. Gajdošík, 85. Gajdošík, 89. Gajdošík – 64. L. Kraják

    Karty:   37. Kučera (TRI), 49. Martynek (TRI), 49. Krejčí (TRI), 52. Gomola (TRI), 77. Kalfas (TRI) – 75. Langr (HKR)


    FK Třinec: Brych – Kalfas, Minařík, Krejčí (C), Ferenc – Čelůstka (46. Zimka) – Malíř (46. Gajdošík), Kučera, Martynek (87. Melecký), Králíček (72. Pustka) – Gavlák (46. Gomola). Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Orawski – Melecký, Gajdošík, Gomola, Zimka, Bujok, Pustka.

    FC Hradec Králové: Jehlička – O. Kraják, Zezula, P. Drozd, D. Drozd – Vobejda (C) – Kayamba, Schwarz (54. L. Kraják), Zorvan (72. Ptáček), Heger (46. Lacina) – Langr. Trenér: Milan Frimmel.
    Náhradníci: Ordelt – Lacina, Ptáček, L. Kraják, Pago.

    Rozhodčí: Jakub Vojkovský – Radim Duda, Jaroslav Mikeska

    Diváci: 45
    bahis siteleri