Chrudim – Zruč n/S 8:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
8:2 (2:0) Stav série: 1:0
FC Benago Zruč nad Sázavou
Neděle 26.04.2015, 20:10Play off 1. futsal ligy
Předzápasové kurzy
    Lukáš STÝBLO - 8:2
     
    39:17
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Tak hosté se také ještě jednou prosazují! Poté, co Capetův průnik uklidil do sítě ERA-PACKu LUKÁŠ STÝBLO – 8:2!
    FELIPE - 8:1
     
    36:01
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Mistrovský výkon ERA-PACKu pokračuje i nadále! Zdeněk Chmelík poslal na levé postranní čáře míč na FELIPEHO, který ho nevídanou ranou poslal pod víko branky Bezstarostiho – 8:1!
    ALVARITO - 7:1
     
    33:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nejlepší střelec chrudimského týmu v letošní sezóně se nakonec také dočkal vstřelené branky! Za svoji aktivitu byl odměněn po dobrém obranném zákroku Maxe, který obral o míč Capetu a připravil ho právě pro ALVARITA! Tomu již stačilo pouze neomylně zamířit mezi nohy hostujícího gólmana – 7:1!
    Hosté zahodili stoprocentní šanci.
     
    32:56
    Také hosté se po dlouhé době osmělili směrem dopředu a ihned mohli chrudimskou aktivitu srazit! To by však Stýblo musel ve stoprocentní příležitosti trefit poloprázdnou branku!
     
    32:21
    Felipe si dnešní zápas očividně užívá! Další jeho fantastický průnik končí opět až před gólmanem, kde se chrudimský hračička dokonce pokusil o patičku! Pro Benago to nakonec dobře dopadlo!
    Felipe se propracoval do dobré pozice, leč neskóroval.
     
    31:36
    Felipe znovu ukázal dávku svých futsalových dovedností, když se chytrou kličkou zbavil protihráče a propracoval se do dobré šance! Jeho akci chyběla pouze gólová tečka!
     
    29:56
    Dentinho otřel svoji střelu o Marcela Rodka, balon nakonec prosvištěl pouze centimetry mimo!
    Roman MAREŠ - 6:1
     
    28:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Řekl bych, že bratři Marešové vypilovali svoji formu takřka v ideálním čase! Zejména ROMAN MAREŠ nyní ukázal, že po svém návratu zvedá Chrudim v cestě za jedenáctým titulem! Nyní využil přihrávky svého spoluhráče a prudkou dělovkou uklidil balon do šibenice branky Benaga – 6:1!
    Slováček z půlky netrefil prázdnou branku.
     
    26:01
    Lukáš Rešetár vybojoval balon pro Matěje Slováčka, ten však od půlící čáry prázdnou branku netrefil.
     
    25:41
    Beni Simitči si vybral právo na svůj time out a posílá pět svých svěřenců do hry! Benago přistupuje ke hře bez gólmana!
    Roman MAREŠ - 5:1
     
    25:41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to byla doslova hvězdná půlminutovka ROMANA MAREŠE, který si po právu úžívá potlesku chrudimské sportovní haly! Nejzkušenější z chrudimských hráčů nejprve skvělým skluzem sebral rychlý protiútok Capetovi, o několik sekund později neomylně doklouzal na zadní tyč a uklidil do sítě přihrávku Maxe – 5:1!
    FELIPE - 4:1
     
    24:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Desetinásobný mistr však na korekci soupeře odpovídá tím nejlepším možným způsobem! FELIPE nabral rychlost na pravé straně, první ránu mu Bezstarosti vrátil do nohy, následný oblouček již však skončil v síti hostujícího týmu – 4:1!
    CAPETA - 3:1
     
    23:55
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Hosté se přece jen dočkávají vstřelené branky a rázem se dostávají zpět do zápasu! Rychlý protiútok Benaga zakončil CAPETA přesně mířenou ranou do vzdálenější šibenice Tonovy branky – 3:1!
     
    23:36
    Rodrigo z rohového kopu našel na střelu připraveného Lukáše Rešetára, který donutil hostujícího gólmana k dalšímu fantastickému zákroku!
    Michal MAREŠ - 3:0
     
    21:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují své vedení! Alvarito z levé strany hledal před brankou Michala Mareše. Jeho centr si však do vlastní sítě srazil jeden z hostujících hráčů – 3:0!
    Roman Mareš opět trefuje brankovou konstrukci!
     
    21:23
    Dnes podruhé stáli nad Benagem všichni svatí! Roman Mareš z hodně podobné pozice jako v první půli vypálil a opět orazítkoval tyčku Bezstarostiho branky!
     
    20:18
    Azem Brahimi měl hned skvělou příležitost, na levé straně ve skluzu zkusil prostřelit Tona! Chrudimský gólman skvělým zákrokem udržel dvoubrankové vedení!
     
    19:22
    Zdeněk Chmelík se také chtěl zapsat do střelecké listiny, obešel sice dva protihráče, následně však vyprodukoval něco mezi přihrávkou a střelou! Dentinha nenašel, branku minul, Benago stále drží "pouze" dvoubrankovou ztrátu!
    César PAULO - 2:0
     
    17:02
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché nyní ukázal CÉSAR PAULO! Nejnovější posila chrudimského týmu dostal přihrávku od Rodriga, prakticky ze stoje napřáhl a uklidil balon do levého dolního rohu branky Bezstarostiho – 2:0!
     
    16:14
    Capeta sestřelil Felipeho a od sudího obdržel první žlutou kartu semifinále.
    Michal MAREŠ - 1:0
     
    15:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po šestnáctiminutovém obléhání je brankář Bezstarosti poprvé překonán! Alvarito sice nejprve zabrnkal na nervy chrudimských fanoušků, nakonec ale vybojoval balon na Rodkovi nazpět a připravil ho pro MICHALA MAREŠE! Jeho tečovaná střela nakonec skončila v síti a rozjásala domácí fanoušky – 1:0!
    Zdeněk Chmelík do poloprázdné branky zakončit nedokázal.
     
    12:51
    Zdeněk Chmelík se dostal do výborné střelecké pozice, zůstal po chybě Benaga úplně sám před brankářem! Nakonec volil ještě kličku, po které však do poloprázdné branky již zakončit nezvládl!
    César Paulo nedokázal dostat míč do sítě.
     
    11:07
    Tentokrát to Chrudimští podle mého názoru až moc překombinovali! Rodrigo měl na levé straně dostatek času na střelu, rozhodl se ještě najít Césara Paula, který byl však již tísněn dvěma protihráči. I přesto se mu povedlo vystřelit, rána nakonec byla tečována mimo branku!
    Bezstarosti to zpět do branky stihl včas.
     
    10:23
    Brankář Bezstarosti vyběhl s míčem až na polovinu hřiště, po jeho nepřesné střele musel hodně rychle uhánět zpět, protože přišlo vyhození v podání Tona! Nakonec to pro Benago dobře dopadlo, Bezstarosti stihl na brankové čáře včas zasáhnout!
    Roman Mareš trefuje tyč!
     
    07:42
    Roman Mareš se hodně šikovně uvolnil na pravé straně a prudkou ranou napálil vnější hranu tyče branky Benaga!
    Ago Simitči ve velké šanci neuspěl.
     
    04:55
    Ago Simitči se z ničeho nic objevil ve slušné příležitosti na pravé straně! Ton však stihl velmi rychle vyběhnout a jeho střelu mimo pozorně zkontrolovat!
     
    03:03
    Lukáš Rešetár zakončoval z levé strany technicky do horní poloviny branky, brankáře Bezstarosti sice překonal, jeho nadějnou šanci však z brankové čáry na poslední chvíli vyhlavičkoval Amrani!

    Petr Dejnožka

    Branky: 16. Mareš M. (Alvarito), 18. César Paulo (Rodrigo), 22. vlastní, 25. Felipe (Rodrigo), 26. Mareš R. (Max), 29. Mareš R. (Mareš M.), 34. Alvarito (Max), 37. Felipe (Chmelík) – 24. Capeta (Amrani), 40. Stýblo (Capeta)

    Karty:   17. Capeta (ZNS)


    FK Chrudim: Ton (Žďánský) – Koudelka, Chmelík, Mareš R., Mareš M., Max, Dentinho, César Paulo, Alvarito, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe
    FC Benago Zruč nad Sázavou: Bezstarosti – Simitči A., Rodek, Lištván, Brahimi, Amrani, Capeta, Dvořák, Kiliján, Stýblo, Hochman

    Rozhodčí: Milner – Šmíd
    Chrudim 3 0 Zruč n/S
    #1 Neděle 26.04.2015 • 20:10
    Chrudim - Zruč n/S 8:2
    #2 Pátek 01.05.2015 • 18:00
    Zruč n/S - Chrudim 4:8
    #3 Čtvrtek 07.05.2015 • 20:00
    Chrudim - Zruč n/S 7:2
    thejrc.org