TK k fotbalovému GENERALI CEE Cupu (kon.) | Tisková konference FC Vysočina Jihlava (kon.)
Tisková konference FK Jablonec (kon.) | Tisková konference FK Dukla Praha (kon.)
Tisková konference FK Teplice (kon.)
konec
Tisková konference FC Vysočina Jihlava

Úterý 21.07.2015, 13:00Tiskové konference
     
    Dnešní tisková konference končí a já se s vámi loučím zase někdy na počtenou. (13:36:33)
    Nové dresy Fc Vysočina Jihlava.

     
    Vysočina vstupuje do nové sezóny také s novými modrými dresy, které nahrazují klasické žluté, ve kterých Vysočina vždy hrála. "Dresy se nám moc líbí, už jsme se o tom bavili v kabině s klukama a ty říkali to samé takže určitě spokojenost." dodává kapitán Tomáš Marek.
     
    Cíl do nadcházející sezóny máme alespoň zopakovat minulý ročník, čili umístit se na desátém místě a kdyby to byl výš tak se nebudeme zlobit.
     
    Závěrem si bere slovo nově zvolený kapitán Vysočiny Tomáš Marek: "Tak kapitánem jsem byl zvolený kabinou, když jsme každý napsali na lísteček svůj názor. Dopadlo to tak že jsem to byl já. Letní příprava nám nevyšla podle představ asi všech hráčů. Prohrávali jsem i s týmy, se kterými si myslím, že by jsme neměli prohrávat."
     
    A teď už si vzal řeč samotný trenér Jihlavy Luděk Klusáček: "Tak příprava nebyla z našeho pohledu ideální, ale bylo to zapříčené stále obměňovanou sestavou a zkoušení hráčů na různých místech. Ačkoliv výsledky nebyly ideální nemyslím si, že by výkon byl pokaždé špatným. V pátek už nás čeká první utkání Synot ligy se Spartou."
     
    Nyní si bere slovo nově zvolený sportovní manažer Milan Bokša: "Co se týče hráčů během letní přípravy, tak jsem se snažili dávat co nejvíce prostoru mladým odchovancům FC Vysočina. Klub chce i nadále dávat příležitost svým odchovancům. Nyní máme soupisku uzavřenou a dnes ráno se nám podařilo dotáhnout přestup Milana Mišůna z Jablonce."
     
    Na úvod si bere slovo ředitel Zdeněk Tulis: "Hospodářky si myslím, že FC Vysočina Jihlava vše zvládla bez problémů. Celkově nyní vstupujeme do šesté historicky účasti v Synot lize a páté sezóny za sebou. Dále bychom chtěli zrealizovat dokončení stadiónu, čili postavení protilehlé tribuny."
     
    Dobrý den, vítejte u tradiční předsezónní tiskové konference Fc Vysočina Jihlava před začátkem SYNOT ligy, která začíná již tento pátek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Ondřej Terber

    thejrc.org