Finsko U18 – USA U18 5:1 (kon.) | Švédsko U18 – Švýcarsko U18 4:3 (kon.) | SR 18 – Rusko U18 2:5 (kon.)
Česko U18 – Kanada U18 1:3 (kon.)
konec
Švédsko U18
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
Švýcarsko U18
Pondělí 10.08.2015, 15:30 • Bors Aréna • Hlinka Gretzky Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jacob CEDERHOLM - 4:3
     
    59:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. Dvacet jedna sekund před koncem posílá Tre Kronor do vedení střelou do horního růžku JACOB CEDERHOLM. Asistence: Erik Brännström.
    Dominik VOLEJNICEK - 3:3
     
    46:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec se pět na tři hrálo pouze sekund šestnáct. Se střelou Stadlera si ještě Gustavsson poradil, vyrovnat DOMINIKU VOLEJNICKOVI už ale nezabránil. Asistence: Livio Stadler, Axel Andersson.
    Dominik VOLEJNICEK - 3:2
     
    43:52
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Početní výhoda je využita a Švýcaři jsou zase ve hře! DOMINIK VOLEJNICEK si vybruslil na kruh, odkud vypálil. Gustavsson si na puk sice lapačkou sáhl, ovšem kus černé gumy stejně skončil v síti. Asistence: Marco Miranda.
    Oliver OLSSON - 3:1
     
    36:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí zvyšují na rozdíl dvou branek! Při přečíslení tři na jednoho Nylander našel mezi kruhy OLIVERA OLSSONA, jenž o tyčku překonal Wüthricha. Asistence: Alexandr Nylander, David Deutsch.
    Wiliam FÄLLSTRÖM - 2:1
     
    24:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Skóre je otočeno, Švédsko vede 2:1! Deutsch vyslal pas na Weissbacha, jenž v přečíslení 2 na 1 našel WILIAMA FÄLLASTROMA, který se prosadil. Asistence: Linus Weissbach, David Deutsch.
    Alexander NYLANDER - 1:1
     
    16:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    I Švédové využívají početní výhodu a je srovnáno! Pětice na ledě si tak dlouho přihrávala, až to vzal na sebe ALEXANDR NYLANDER a vymetl horní růžek. Asistence: Erik Brännström, Jesper Bokvist.
    Nico HISCHIER - 0:1
     
    05:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Úvodní branka utkání je tu! Druhou přesilovou hru Švýcarska využil NICO HISCHIER, jenž propálil z mezikruží Gustavssona. Asistence: Livio Stadler.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 17. Nylander (Brännström, Bokvist), 25. Fällström (Weissbach, Deutsch), 37. Olsson (Nylander, Deutsch), 60. Cederholm (Brännström) – 6. Hischier (Stadler), 44. Volejnicek (Miranda), 47. Volejnicek (Stadler, Andersson)


    Švédsko U18: Gustavsson (Wallin) – Thilander, Moverare, Deutsch, Horrsell, Brännström, Cederholm, Nässén – Bratt, Lindström, Andersson – Nylander, Davidsson, Bokvist – Steen, Fällström, Weissbach – Oskar, Olsson, Wahlgren – Pettersoon
    Švýcarsko U18: Wüthrich (Ritz) – Andersson, Stadler, Riva, Brantschen, Steinmann, Gerber, Öjdemarj, Le Coultre – Volejnicek, Hischier, Miranda – Roberts, Geisser, Weder – Eggenberger, Heim, Lerch – Oehen, Suter, Zwissler

    Rozhodčí: Čech, Polák – Bryška, Skopal
    thejrc.org