Havlíčkův Brod – Motor ČB 5:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:0 (2:0, 0:0, 3:0)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 10.08.2015, 16:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    S konstatováním, že Havlíčkobrodští si smlsli na týmu z Českých Budějovic a uštědřili mu pětibrankový debakl, se s Vámi loučím. Užijte si zbytek dnešního večera, naložte se někam do vody a nezapomeňte sledovat další onlajn přenosy! Na počtenou! (18:02:39)
     
    Ve třetí třetině se domácímu mužstvu povedla kanonáda, když dvakrát skórovali v oslabení a jednou při hře pěti proti pěti. Všechny góly byly obdobné – po rychlém brejku a samostatném nájezdu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Bruslaři přerušili kombinaci hostů a vyhazují. Budějce to dnes budou mít s nulou na kontě vstřelených gólů.
     
    59:20
    Tak ještě jedno vyloučení. Hned po návratu Robina Rákosníka na led se provinil sekáním Vojtěch Veverka (HBR), který je vyloučen. Motor má šanci na čestný zásah.
     
    58:05
    Broďáci jsou kompletní a sami se tlačí do šancí, které se však nedaří proměnit. Blízko ke gólu byl Patrik Hrabaň, ale střelu z levého křídla vyrazil Vokůrka nad.
     
    57:04
    Teď se Bruslařům povedlo vymanit z tlaku Motoru a dokonce vypálili do Vokurkovy hrudi. Před ním pak zahrál vysokou holí Robin Rákosník (MCB), jenž putuje na trestnou.
     
    56:45
    Zatím to tak nevypadá, anžto se Jihočeši drží před domácí klecí. Jejich akce však postrádají střelbu, a tak je Hanák bez práce.
     
    55:34
    Další trest pro domácí tým. Dokáží zužitkovat i vyloučení Jiřího Vlacha (HBR), který se provinil hákováním?
     
    55:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hokejisté Motoru se rázem ocitli v jiném časovém pásmu. Ačkoliv na hodinách na stadionu v Kotlině svítí šest hodin, hostům právě odbila pátá. A to po další parádní přímočaré akci. Vše začal Lukáš Beran, jenž nalil kotouč přes půl kluziště na DAVIDA MICHÁLKA, který se objevil za defenzivou hostů, naznačil brankaři kličku doprava, ale kotouč mu prostřelil kolem levé tyče za záda. Asistence: Lukáš Beran.
     
    54:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ovšem přátelé, to byla akce! Nejprve se svezl po ledě čárový rozhodčí, který připravil antré JIŘÍMU VLACHOVI, který obral ve středním pásmu protihráče o kotouč a za podpory na trestné lavici sedícího spoluhráče nejprve naznačil jednomu hráči kličku doleva, prohodil mu puk pod bruslemi a objel ho zprava. Tím se dostal před Vokůrku, kterého pokořil efektní kličkou mezi betony. Bez asistence.
     
    53:17
    Motor se na úvod početní převahy dopustil zakázaného uvolnění, takže se těžiště hry přesouvá k Vokůrkovi.
     
    52:52
    Nechtěné, ale bylo to a jsou za to dvě minuty. Taková je obhajoba vyloučení Vojtěcha Veverky (HBR), který zahrál před Vokůrkou vysokou holí.
     
    52:44
    Domácí tým se propašoval do útočného pásma a několikrát nebezpečně zamíchal s kotoučem a nakonec i vystřelil. Pokus Vojtěcha Veverky ale skončil jen na Vokůrkovi.
     
    51:47
    Bruslaři jsou kompletní. Motor se na konci přesilovky sám obral o šanci zbrklým icingem. Pak se ale dostal znovu do pásma, to již při plném počtu, a Robin Rákosník tvrdou dělovkou z levého kruhu poslal k ledu Radima Škrdletu, jenž schytal pořádné dělo do kolena.
     
    50:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři udeřili potřetí a potřetí v jiné herní situaci. Po gólu v plném počtu a přesilovce přichází branka i v oslabení. Nedůraznou střelu Kryštofa Švagra zpracoval nohou Jiří Kopic, jenž poslal rychlý pas za obranu na šikovně si najíždějícího VOJTĚCHA VEVERKU, jenž si odmítl protihráče, najel si před Pavla Vokůrku, kterému pak zápěstní ranou vymetl pavučiny v pravém horním rohu. Asistence: Jiří Kopic.
     
    50:12
    Pořádný tak také na druhé straně! Motor několikrát nebezpečně vypálil, ale dvakrát skvěle zasáhl Miroslav Hanák a dalších asi pět ran mířilo vedle.
     
    49:29
    Přesně ve chvíli, kdy Motor přežil šanci Davida Michálka, jenž pálil vedle, a vrátil se na led potrestaný Tejko, jede na trestnou domácí hráč. Za hákování vyfasoval dvě minuty Vojtěch Holenda (HBR).
     
    48:13
    Tak teď musí mít budějcká střídačka pořádně opocené suspenzory! Nejprve vytáhl z torničky nádhernou dělovku od modré Jiří Benák a puk se po odrazu od spojnice motal na brankové čáře, odkud byl nakonec odpálen k Jiřímu Kopicovi, který také vytáhl solidní ránu. Tu zastavil pohotovým betonem Pavel Vokůrka, který pak ve všech možných pozicích, jen ne vestoje, zlikvidoval snad šest dorážek!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Michálek (Hrabaň), 11. Hendrych (Veverka), 51. Veverka (Kopic), 55. Vlach, 56. Michálek (Beran)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (32. Hanák) – Hrabaň, Benák, Kopic, Němec, Lachman, Rubner, Polák – Vlach, Michálek, Beran, Hendrych, Králíček, Veverka, V. Holenda, Piskač, Přibyl, Donda, Škola. Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.
    Banes Motor České Budějovice: Kotrla (32. Vokůrka) – Tintěra, Ruprecht, Dvořák, Rákosník, Hadžič, Švagr – Torba, Stauber, Novotný, Pánek, Tejko, Kaisler, Jelínek, Škrdleta, Světina. Trenér: Ladislav Kolda.

    Rozhodčí: Jaroslav Přibyl – Tomáš Krejčí, Jakub Capouch
    ocianews.com