Salzburg – SønderjyskE 7:2 (kon.) | Sparta – Storhamar 1:2 (kon.) | Třinec – Stavanger 4:3 (po pr.)
Mnichov – Košice 1:0 (kon.) | Davos – Färjestad 0:1 (po pr.) | Bern – IFK Helsinky 3:2 (2:0 po s.n.)
Frölunda – JYP 3:2 (kon.)
konec
EHC Red Bull Mnichov
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HC Košice
Pátek 28.08.2015, 19:30 • Olympia-Eisstadion, Mnichov • Hokejová Liga mistrů • Skupina 8
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je hotovo, Mnichov si ve třetím zápase CHL připisuje třetí vítězství a děkovat může především bezchybnému Aus den Birkenovi, který – stejně jako jeho protějšek Melicherčík – vytáhl několik skvělých zákroků, ale především udržel čisté konto! O vítězství domácích rozhodla 52. minuta, kdy se ze skrumáže před košickou svatyní prosadil Mads Christensen. Z mé strany je to vše, příště na počtenou! (21:47:32)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Tomáš Hrnka se pokoušel překonat Aus den Birkena bekhendovou střelou, ale neuspěl!
     
    59:23
    Oddechový čas pro hosty, Melicherčík zůstává na střídačce!
     
    59:23
    Michael Wolf (MUE) si k faulování nevybral vhodný okamžik. Už se zdálo, že domácí v poklidu stráví zbytek zápasu s pukem na hokejce, když v tom Wolf srazil k ledu jednoho z protihráčů a dostal dvouminutový trest.
     
    58:51
    Zatím ne, jelikož Marek Bartánus si při přechodu do útočného pásma nepohlídal ofsajdovou linii.
     
    58:38
    Melicherčík se hlásí o střídání, sáhne Peter Oremus ke hře bez brankáře?
     
    57:59
    Nepříjemný, skákavý puk teď musel elimininovat Melicherčík. Následovat bude buly v jeho bezprostřední blízkosti, což domácím naprosto vyhovuje.
     
    57:34
    Košice se nadechují k závěrečnému tlaku. Aus den Birken se ve svém brankovišti roztáhl jak dlouhý, tak široký a vleže lapil pokus Hričiny i nebezpečnou dorážku Jakuba Suji!
     
    56:32
    Hráči Red Bullu se neuzamkli do obranného bloku, ba naopak. Nyní se bude vhazovat po pravici hostujícího gólmana Melicherčíka.
     
    55:55
    Tomáš Hrnka si na vrcholu kruhů počkal, než k němu dojde puk a poté pohotově vypálil, jeho pokus však byl ztečován do rohu kluziště.
     
    55:11
    Danny Aus den Birken měl zakrytý výhled, přesto dokázal se štěstím ramenem vyrazit štiplavou ránu z levého kruhu do ochranné sítě.
     
    54:23
    Domácí vyhodili puk do útočného pásma a vystřídali svou kompletní pětici, Košičtí se zatím marně snaží založit útočnou akci.
     
    53:31
    Dominik Kahun nahodil touš na Melicherčíka a vybojoval buly v útočném pásmu. Najdou Košice v závěru dostatek sil na vyrovnání, nebo si domácí vedení už pohlídají?
     
    52:26
    Mnichov je nadále aktivnější a kontroluje vývoj na ledě, do další šance se hnal Frank Mauer, ale ke střele se neprokousal.
    CHRISTENSEN - 1:0
     
    51:20
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Červení býci jdou necelých devět minut před koncem do vedení! Kettemer po pravém křídle zavezl kotouč do pásma a z ostrého úhlu jej nahodil na Melicherčíka, k dorážce se následně prokousal MADS CHRISTENSEN a střelou z otočky otevřel skóre! Asistence: Jason Jaffray, Florian Kettemer.
     
    50:25
    Sparr periferním viděním našel v předbrankovém prostoru Stevea Pinizzotta, jenž si položil Melicherčíka, poté však nedokázal přizvednout puk nad jeho beton!
     
    49:46
    Sparr chytrou zadovkou uvolnil Edera, jenže ani on nedokázal prostřelit hradbu těl před Melicherčíkem.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 52. Christensen (Jaffray, Kettemer)


    EHC Red Bull Mnichov: Aus den Birken (Lang) – Boyle, Söderholm, Dehner, Regehr, Smaby, St. Denis, Kettemer, Herpich – Christensen, Wolf, Jaffray – Aucoin, Pinizzotto, Sparre – Kahun, F. Mauer, U. Mauer – Eder.
    HC Košice: Melicherčík (Riečický) – Jenčík, Štrbák, Philipp, Šedivý, Cebák, Pavúk, Bortňák, Macejko – Lelkeš, Lapšanský, Slovák – Bartánus, Bicek, Suja – Hrnka, Bartoš, Hričina – Sojčík, Chovan, Češík.

    Rozhodčí: Daniel Gamper (AUT), Martin Rohatsch (GER) – Thorsten Lajoie, Markku Büse (oba GER)

    Diváci: 3173
    bahis siteleri