London – Teplice 4:3 (kon.) | CUC Klagenfurt – Oberwil 1:11 (kon.) | Bratislava – London 9:0 (kon.)
Skalica – CUC Klagenfurt 9:1 (kon.) | Oberwil – Kladno 3:0 (kon.) | Nitra – Teplice 3:1 (kon.)
konec
London Crusaders
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
HBC Rondo Teplice
sk Pátek 28.08.2015, 08:00 • Nitra Arena • Světový pohár
     
    S konštatovaním, že London Crusaders zvíťazili nad Teplicami tesne 4:3, sa s vami lúčime a prajeme príjemný zvyšok dňa! Dnes vám prinesieme aj ďalšie prenosy zo Svetového poháru v hokejbale. (09:54:25)
     
    Crusaders napokon ustáli záver zápasu a radujú sa z cenného triumfu! Teplice ešte na začiatku tretej tretiny viedli, potom ale prišli dve vylúčenia, ktoré London dokonale potrestali gólmi Holzera. Sledovali sme zaujímavé stretnutie, pričom vás pozývame aj k ďalším priamym prenosom, ktoré dnes budeme z Nitry prinášať počas celého dňa. Najbližšie pokračujeme o 10:30 duelom Klagenfurt – Oberwill!
     
    Koniec zápasu.
     
    44:41
    Crusaders v prečíslení dvoch proti jednému, pred nimi už bola len prázdna brána Teplic, strelu z väčšej vzdialenosti však zastavil obranca!
     
    44:30
    Teplice už sa dostali do útočného pásma, k priamemu ohrozeniu brány však stále nie, hráči Londonu výborne blokujú všetky strelecké pokusy.
     
    44:02
    Vstupujeme do poslednej minúty duelu, loptička momentálne v strednom pásme, London bráni veľmi dobre!
     
    43:58
    Po krátkom ošetrení je už snáď všetko v poriadku, pokračujeme v hre!
     
    43:58
    Hokejbalisti Teplic síce vyhrali buly, potom ale loptičku stratili, pričom po jednom zo súbojov ostal ich útočník na zemi. Veríme, že nepôjde o nič vážnejšie.
     
    43:45
    Teplice v šestici, brankár na striedačke a skúšajú power-play!
     
    43:45
    London si teraz vzal oddychový čas, hráči si dohadujú taktické pokyny na samotný záver stretnutia. Ten bude veľmi zaujímavé, Teplice vrhnú všetky sily do útoku!
     
    43:15
    Hokejbalisti Londonu obetavo bránia, teraz jeden z obrancov zablokoval strelu, ktorá mohla ohroziť brankára. Takto loptička v strede ihriska.
     
    43:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretine, London stále v jednogólovom vedení!
     
    42:45
    Lisý mohol možno definitívne rozhodnúť! Teplice zle striedali, útočník Londonu vbehol do útočného pásma a išiel sám na brankára, napokon trafil do jeho výstroje!
     
    41:58
    Tvrdý zákrok pri pravom mantineli, obranca Londonu tam tvrdo zastavil útočníka Teplic, rozhodcovia faul nesignalizujú.
     
    41:02
    Neúspešné útoky na oboch stranách, obe akcie zabrzdili nepresné prihrávky. Crusaders to však môže vyhovovať, získali cenné sekundy.
     
    40:34
    Až teraz sme videli nebezpečnú situáciu pred bránou Londonu, obrancovia spolu s brankárom dokázali loptičku odpáliť do bezpečia!
     
    40:05
    Obe mužstvá striedajú, do konca duelu ostáva už len päť minút! Momentálne loptička najmä v strede ihriska, Teplice sú iniciatívnejšie, avšak bez striel.
     
    39:16
    Pomaly sa blížime k vyvrcholeniu stretnutia, stále platí, že London dokázal otočiť nepriaznivý výsledok a teraz hrá v eufórii z dvoch zlepených gólov. Teplice sa snažia, zatiaľ si ale nevypracovali vážnejšiu šancu na vyrovnanie.
     
    38:09
    London nechce len brániť tesný náskok, ale vyráža aj dopredu, teraz tam dobre kombinovali dvaja hráči v útočnom pásme, strela bola zablokovaná.

    Marek Antalík

    Branky a nahrávky: 20. Paulík (Kečkeš), 29. Lipták (Paulík), 35. Holzer (Lipták, Pavlík), 36. Holzer (Pavlík) – 3. Jirava (Kubeš, Bim), 21. Bim (Koutný), 31. Sláma (Koutný, Bim)


    London Crusaders: B. Holzer, Počarovský, Keckeš, Ondria, Paulík, Boháčik, Garafa, M. Holzer, Tyrol, Lipták, Krištof, Turczyn, Caglevič, Penzeš, Zeleznik, Belan, Lisy, Krištof.
    HBC Rondo Teplice: Zahálka, Pagunadis, Prášek, Bílý, Bim, Kočiš, Jirava, Kubeš, Sláma, Brda, Jarkovský, Kohoutek, Cimman, Prokš, Chmelina, Vaníček, Černý, Jurčík, Kapoun, Koutný, Podrázsky, Jurčík.
    bahis siteleri