Mountfield HK – Straubing 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Straubing Tigers
Neděle 30.08.2015, 16:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Straubing právě vstřelil branku!
    Hradecký brankář Ondřej Kacetl měl nadosah druhé čisté konto v řadě, ale nakonec ho nebude moci slavit. Hosté totiž v předposlední minutě kosmeticky upravují skóre. CONNOR JAMES dostal prostor k výjezdu před branku a bekhendem se trefil velmi přesně – 4:1! Bez asistence.
     
    50:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou potrestáni za nevyužité přesilovky a teď už se jim bude se zápasem jenom těžko něco dělat. Mezi kruhy se k puku od Karla Pilaře dostal Rastislav Dej, jenž ho posunul k tyčce na BEDŘICHA KÖHLERA. Ten prokázal pohotovost a pomohl mu i velký kus štěstí, neboť kotouč odrazil o beton německého gólmana za čáru – 4:0! Asistence: Rastislav Dej, Karel Pilař.
     
    35:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tahle situace vyvolala mezi hokejisty velké emoce, každopádně se Hradec ujímá už tříbrankového vedení. Bohumil Jank narazil Blaina Downa na hrazení a přestože byl kanadský forvard otřesen, rozhodčí nechali plynout útočnou akci domácích. Brian Ihnačák pak v přečíslení ideálně vybídl RUDOLFA ČERVENÉHO, který neměl problém gólově zakončit – 3:0! Asistence: Brian Ihnačák.
     
    32:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale tohle byla paráda! Kanadský rodák s italským pasem a českými kořeny BRIAN IHNAČÁK předvedl nádhernou akci, když si s pukem najel do pásma, zmátl soupeře a udělal kličku do středu hřiště. Potom natáhl k milimetrově přesné střele na první růžek a Strahlmeier se vyrážečkou jen ohnal – 2:0! Asistence: Jaroslav Kudrna.
     
    25:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen Hradec přesilovku využívá a otevírá skóre zápasu! Domácí se rychle dostali do pásma a Karel Pilař pak z pravé strany přesunul hru na TOMÁŠE KNOTKA. Ten vypálil a než se Strahlmeier stačil přesunout, puk se mu odrazil od vnitřní konstrukce branky zpátky do hřiště. Ale rozhodčí nezaváhal – 1:0! Asistence: Karel Pilař.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 26. Knotek (K. Pilař), 33. Ihnačák (Kudrna), 36. Červený (Ihnačák), 51. Köhler (Dej, K. Pilař) – 59. James


    Mountfield HK: Kacetl (Král) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Jank, Frühauf, Dietz, Čáp – Kudrna, Knotek, Šimánek "C" – Pavlík, Ihnačák, Červený – Köhler, Kukumberg, Dej – Tvrdík, Troliga, R. Pilař. Trenér: Peter Draisaitl.
    Straubing Tigers: Strahlmeier (Climie) – Dotzler, Edwards, Jobke, Ondruschka, Ostreloh, Urban, Yeo – Brandl, Connolly, Down, Hedden, Hinterstocker, Höfflin, James, Loibl, O'Connor "C", Schönberger, Wörle, Zalewski. Trenér: Larry Mitchell.

    Diváci: 1898
    bahis siteleri