Tiskový konference Bílí Tygři Liberec (kon.) | Tisková konference PSG Zlín (kon.)
Tisková konference HC Vítkovice Steel (kon.) | Tisková konference HC Sparta Praha (kon.)
Tisková konference HC Oceláři Třinec (kon.) | Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem (kon.)
konec
Tiskový konference Bílí Tygři Liberec

Úterý 08.09.2015, 09:10Tiskové konference
     
    Tímto je tiskový brífink formálně ukončen. (09:25:24)
     
    Zároveň je připomenuto, že je dnes oslavováno desáté výročí otevření liberecké Home Credit Areny.
     
    Petr Syrovátko: "Farma v Benátkách má nějak nastavenou spolupráci s Mladou Boleslaví a Spartou. Pokud se toto během letošní sezony osvědčí, budeme v tomto modelu pokračovat. Máme připravenou určitou vizi, kterou bychom chtěli udržet. Pokud by to nefungovalo, hledaly by se jiné cesty, ale nyní to má takové parametry, že bychom měli v současném modelu pokračovat dál."
     
    Filip Pešán: "Výhoda mé zdvojené pozice je ta, že jsem si mohl přesně vybrat hráče co postů a lajn. Nepotřebujeme testovat hráče, protože máme farmu, která sídlí v našem areálu. Nemusím díky tomu tolik točit sestavu a tým se může držet konzistentní."
     
    Filip Pešán: "Tým se posílil o hráče kteří mají bohaté zkušenosti z celé Evropy. Už v Lize mistrů jsme trochu ukázali, jak bychom se chtěli prezentovat. Věřím také, že se Jánku Lašákovi podaří co nejlépe navázat na předchozí skvělou sezonu. To vše jsou pro sezonu důležité faktory."
     
    Nastává prostor pro dotazy novinářů.
     
    Filip Pešán: "Jsme rádi, že jsme postupem do dalších kol Champions Hockey League trochu vrátili panu prezidentovi jeho důvěru a věříme, že se popereme o další postup."
     
    Ctibor Jech: "Klub je zajištěný tak, že je schopen se nyní soustředit pouze na sportovní stránku sezony. Příprava byla z naší strany výborná a už s nervozitou očekáváme první zápas."
     
    Nyní dostane slovo také generální manažer Ctibor Jech.
     
    Petr Syrovátko: "Jsme rádi, že jsme se dostali do play-off Ligy mistrů a v průběhu úterý se dozvíme jméno dalšího soupeře. Věřím, že by za několik let mohla být třeba na 10-15 % marketingových podmínek fotbalové Ligy mistrů."
     
    Petr Syrovátko: "Po třech letech se chceme co nejklidněji dostat do play-off. Rádi bychom sezonu hráli co nejdéle, což není příliš překvapivé. Celou přípravnou fázi jsme své změny dostatečně propagovali."
     
    Petr Syrovátko: "V klubu panuje pozitivní atmosféra, ale víc se ukáže po třeba patnáctém kole, kdy se ukáže, jestli budou naše předsevzetí pravdou."
     
    Petr Syrovátko: "Máme za cíl takový restart. Přijde mi to skoro jako když jsme před deseti lety zcela obměnili klub, přišli hráči jako Vaic nebo Podkonický, a na celou tu sezonu, ještě podpořenou výlukou, dodnes vzpomínáme."
     
    Petr Syrovátko: "Hned po skončení poslední sezony jsme provedli sportovní změny v našem klubu. Jedna věc jsou samozřejmě cíle a druhá výsledek, my tedy doufáme, že po předchozích letech dokážeme opět hrát dobrý hokej a lákat fanoušky."
     
    Po úvodní řeči tiskového mluvčího Martina Kadlece dostává slovo nejprve prezident klubu Petr Syrovátko.
     
    Čeká se již pouze na aktéry, brzy budeme moci začít.
     
    Tiskového brífingu, který proběhne v liberecké Home Credit Areně, se zúčastní prezident klubu Petr Syrovátko, generální manažer Ctibor Jech a trenér a sportovní ředitel v jedné osobě Filip Pešán. Dá se očekávat, že prozradí předsezónní cíle a novinky, k nimž v týmu během léta došlo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:10.

    Dominik Jakubec

    bahis siteleri