Čeljabinsk – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 2:1 (3:2 po s.n.) | Toljatti – N.Novgorod 1:2 (kon.)
Nižněkamsk – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Kazaň – Minsk 4:5 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:5 (1:1, 1:1, 2:3)
HC Dinamo Minsk
Středa 16.09.2015, 18:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Ďaloga (KZN): 0 + 0, 0 střel, čas na ledě 20:01
    Lukáš Krajíček (MIN): 0 + 0, 0 střel na branku, čas na ledě 20:26 (20:51:53)
     
    Mohli jsme vidět ještě šílenější závěr zápasu? Neskutečné zvraty ve třetí třetině nakonec zvládli lépe hokejisté Minsku a odvážejí si z Kazaně všechny tři body za výhru v základní hrací době. Bars sice třikrát v zápase vedl, ale odchází z ledu poražen. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Domácí už hrají bez brankáře a snaží se o vyrovnání.
    RYLOV - 4:5
     
    59:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Ještě není všem dnům konec pro Kazaň! Do konce základní hrací doby zbývá sice jen necelá minuta, ale domácí v šíleném závěru snižují na rozdíl jediného gólu, takže jim svitá naděje. Stačila chvilka nepozornosti a kotouč za brankáře Glasse s klidem na srdci propasoval JAKOV RYLOV. Asistence: Oscar Möller, Justin Azevedo.
    SZCZECHURA - 3:5
     
    55:47
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zvrat ve vývoji utkání jako z hokejové pohádky? Skoro to tak vypadá. Sotva se znovu vhodil puk na ledovou plochu, autor už jednoho z dnešních gólů Dinama Minsk PAUL SZCZECHURA krásně vybruslil do mezikruží a zvyšuje na rozdíl dvou branek pro hosty. Asistence: Artur Gavrus.
    VESCE - 3:4
     
    55:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk poprvé v zápase vede, a to jen něco málo přes čtyři minuty do konce základní hrací doby! Domácí ochozy pochopitelně smutní, jelikož ještě pár minutek zpátky jejich oblíbenci o jednu branku vedli. Teď je ale všechno jinak, Dinamo Minsk využívá přesilovou hru a uniká do trháku. Autorem branky v početní výhodě je RYAN VESCE, jenž dává druhý gól zápasu. Asistence: Matt Ellison, Jonathan Cheechoo.
     
    55:04
    Dvě minuty trestu za vražení na hrazení pro Zacharčuka, Kazaň tedy v závěru třetí části čeká oslabení.
     
    54:57
    Opět jsou to domácí hokejisté, kdo se tlačí na branku modrobíle oděného gólmana. A rozhodčí bude vylučovat.
     
    54:03
    Kornějev se snažil co nejrychleji najít spoluhráče z pravého křídla, aby mohl jeho celek zakončovat. Ale následně se touš ocitl v náruči Glasse.
     
    53:36
    Hlavní rozhodčí přerušuje hru na pravé kruhu a kárá jednoho z hokejistů Vylučovat se ale nejspíš dle všeho nebude.
    VESCE - 3:3
     
    51:46
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Jedna třetina jako druhá? Úplně stejný průběh všech tří period. Sotva se Barsu podařilo uniknout do vedení, jen pár vteřin poté se Dinamo Minsk dotahuje k remíze. A znovu podobná trefa té domácí. Od modré čáry vyslal původně nevinné nahození RYAN VESCE, gólman domácích už nestačil regovat a puk skončil v síti. Jak to nakonec všechno bude? Asistence: Alexander Matěrukin, Ryan Gunderson.
    MUSIN - 3:2
     
    51:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Ani ne deset minut do konce základní hrací doby má Bars Kazaň opět zpátky vedení, celkově dnes vede utkání už potřetí! Minsk bude muset v závěru opět dotahovat, protože od modré čáry vyslal střelu zápěstím jako z hokejové učebnice DAMIR MUSIN. Ten trefil přesně pod horní tyčku Glassovy svatyně a hala už se mohla začít radovat. Hodně povedený zásah, minimálně pro oko fanouška. Bez asistence.
     
    50:34
    Zacharenko uviděl, že má šanci se prodrat s pukem po mantinelu až do pásma, takže tak učinil. Ale kousíček za modrou čárou už na něj čekala dvojice soupeřů.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 6. Azevedo (Möller), 21. Tkačjov (Lukojanov, Rylov), 52. Musin, 60. Rylov (Möller, Azevedo) – 11. Szczechura (Gavrus), 27. Usenko (Gavrus, Szczechura), 52. Vesce (Matěrukin, Gunderson), 56. Vesce (Ellison, Cheechoo), 56. Szczechura (Gavrus)


    Ak Bars Kazaň: Rynnäs (Garipov) – Jarullin, Ďaloga, Zacharčuk, Rylov, Kornějev, Musin, Tokranov – Mirnov, Tkačjov, Lukojanov – Sjörgren, Azevedo, Möller – Obuchov, Malychin, Michejev – Golubev
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Krajíček, Goroško, Lisovec, Bailen, Zacharenko, Gunderson, Usenko – Szczechura, Cheechoo, Gavrus – Linglet, Ellison, Vesce – Meleško, Pavlovič, Bujnicky – Drozd, Matěruchin, Michaljov

    Rozhodčí: Bělov, Buturlin – Maitak, Poronškich

    Diváci: 5 152
    bahis siteleri