Třinec – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 24.09.2015, 17:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:43
    Vítkovicím byla ponechána výhoda, teď už je ale hra přerušena a Jiří Polanský (TRI) sedí za katrem. Pykat bude dvě minuty za podražení. Přesilovka Ostravanů začne po komerční pauze.
     
    53:36
    Krásná kombinace Třince znovu nekončí gólem! Dravecký přihrál křížem útočného pásma na Irgla, jenž z první našel před bránou Polanského! Ten si puk nezpracoval, nezakončil, a navíc ještě fauloval!
     
    52:05
    Oceláři ujeli do přečíslení a mohli dost možná rozhodnout utkání! Hrňa přihrál přes hůl Slobody Orsavovi, který však pálil jen těsně vedle!
     
    49:57
    Do zakončení se prodral Balán, z otočky vystřelil a ještě byl faulován. Na dvě minuty odjíždí na trestnou lavici mladý Marian Adámek (TRI) za držení protihráče.
    41:45 Tomáš PLÍHAL - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    41:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vítkovice sice začaly oslabení vyhozením, ale za dalších pár sekund inkasovaly v početní nevýhodě dnes už potřetí! Klesla přistrčil na modré čáře puk Klepišovi, který jej po ledě napálil na branku. Do dráhy letu kotouče vložil hůl TOMÁŠ PLÍHAL a usměrnil kotouč pod břevno – 3:1! Asistence: Jakub Klepiš, Rostislav Klesla.
     
    41:04
    Klepiš si zpracoval kotouč v rohu za Kantorovou brankou a vykoledoval si faul. Stanislav Balán (VIT) ho přitiskl na mantinel a je vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    33:50
    Klokovo nahození od modré čáry se zastavilo o chumel těl před Hamerlíkem a kotouč vyplaval před volným Kucserou. Ten byl sám před brankou, ale po puku se musel natahovat a přestřelil!
     
    31:04
    Domácí propadli ve středním pásmu a octli se v obrovských problémech! Gřeš si našel cestu mezi obránci, tváří v tvář Hamerlíkovi ale neuspěl a třinecký brankář zasáhl betonem!
    29:17 Michael VANDAS - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sotva se Pastor vrátil na ledovou plochu, snižují jeho Vítkovice náskok Ocelářů! Sloboda ve středním pásmu předal kotouč MICHAELU VANDASOVI, jenž si nabruslil na pravou stranu a okolo Hrabala vystřelil přesně na vzdálenější tyč! Nádherná trefa vítkovického útočníka – 2:1! Asistence: Karol Sloboda.
    28:09 Zbyněk IRGL - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou přesilovku přetavili Třinečtí v druhý zásah a hádejte, kdo je střelcem! Z rohu kluziště se kotouč dostal mezi kruhy k Draveckému, jehož ránu vyrazil Kantor jen ke své pravé tyčce. Kotouč si znovu dojel ZBYNĚK IRGL a doklepl do sítě – 2:0! Asistence: Vladimír Dravecký.
     
    27:11
    Plíhal je zpět na ledě a přesilovka Třince bude dvojnásobná. Polanský obral o puk rozehrávajícího Tomáše Pastora (VIT), který ho následně podrazil a bude pykat po dvě minuty. Třinec má minutu a třináct sekund dvojnásobné výhody.
     
    26:24
    Avšak nakonec je to právě Stanislav Balán (VIT), kdo Třineckým pomohl nedovoleným zákrokem. Je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče a sedmatřicet sekund budou hrát mužstva ve čtyřech.
     
    25:01
    Vítkovice si znovu zahrají přesilovou hru. Tomáš Plíhal (TRI) u vlastní branky fauloval a je potrestán dvěma minutami za hrubost.
     
    19:20
    V poslední minutě první třetiny je na dvě minuty za podražení Kloka vyloučen Jiří Polanský (TRI). Jednalo se o útočný faul a Vítkovice mají šanci na gól do šatny.
    16:07 Zbyněk IRGL - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    16:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přesilovku a šťastným gólem se dostává do vedení! Hrňa si krkolomně zpracoval puk na modré čáře a nahodil jej na branku. Čerešňák zcela změnil směr Hrňovy střely a Kantor stihl jen vyrazit před sebe, kam dojel nejrychleji ZBYNĚK IRGL a dorazil za záda vítkovického gólmana – 1:0! Asistence: Erik Hrňa.
     
    14:56
    Další vyloučení na vítkovické straně. Za brankou Kantora si faulem proti Matušovi pomohl Karol Sloboda (VIT). Je vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    11:23
    Hamerlík puk pokryl a ještě byl faulován. Na dvě minuty odjíždí na trestnou lavici Michael Vandas (VIT) za sekání. Vandas fauloval, a navíc dostal co proto od domácích obránců.
     
    11:23
    Zatím největší šance zápasu ovšem přišla na druhé straně! Štichovo nenápadné nahození od modré vyrazil Hamerlík před sebe a poté pokryl bekhendové zakončení Balána z bezprostřední blízkosti!
     
    07:13
    Vítkovická přesilovka bude pokračovat. Erik Hrňa (TRI) totiž zahákoval Burgra a odsedí si dvě minuty. Na osm sekund budou hrát Vítkovice v pěti proti třem.
     
    05:21
    Po střele Káni už Hamerlík kotouč podržel a vhazovalo se před jeho brankou. Oceláři však po buly špatně vystřídali a hráli v šesti. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Lukáš Jašek (TRI).
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 17. Irgl (Hrňa), 29. Irgl (Dravecký), 42. Plíhal (Klepiš, Klesla) – 30. Vandas (Sloboda)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Klesla (C), Nosek, M. Doudera, Hrabal, Linhart, Adámek, L. Doudera, Foltýn – Orsava, Kreps, Hrňa – Dravecký, Polanský (A), Irgl – Rákos, Plíhal, Klepiš – Jašek, Matuš, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Vítkovice Ridera: Kantor (Dolejš) – Kudělka, Štencel, Štich, Sloboda, Klok, Čerešňák, Pastor – Szturc, Kolouch, Olesz (A) – Káňa, Balán, Vandas – Kucsera, Burger (C), Zdráhal – Húževka (A), Hlinka, Gřeš. Trenér: Jakub Petr.

    Rozhodčí: Pavel Hodek, Roman Polák – Stanislav Barvíř, Petr Blümel

    Diváci: 5200 (vyprodáno)
    bahis siteleri