Heerenveen – Arnhem 0:0 (kon.) | Utrecht – Cambuur 3:3 (kon.) | Ajax – Groningen 2:0 (kon.)
Alkmaar – Heracles 3:1 (kon.) | Eindhoven – Nijmegen 2:1 (kon.)
konec
FC Utrecht
3:3 (0:1)
SC Cambuur Leeuwarden
Sobota 26.09.2015, 18:30 • Stadion Galgenwaard, Utrecht • Nizozemská Eredivisie • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! FC Utrecht již prohrával s SC Cambuur Leeuwarden dvoubrankovým rozdílem, nicméně dokázal srovnat na konečných 3:3 !

    První poločas nabídl aktivní hrou z obou stran! První velkou šanci měl hostující celek v osmé minutě, jenže tvrdou střelu Overgoora vytáhl na roh Ruiter. Jediný gól prvního poločasu padl ve 26. minutě. Hostující Pereira posadil míč na hlavu Bartholomewa Ogbecha, který poslal míč pod břevno!

    Domácí Utrecht velmi rychle vyrovnal, když se v 52. minutě trefil Willem Janssen. Leeuwarden se však dostal zpět do vedení, navíc dvoubrankového. Trefil se opět Bartholomew Ogbeche a také Sander van de Streek. Hned v 72. minutě však domácí celek dokázal snížit. Nacer Barazite dostal do vápna přihrávku od Klaibera a poslal míč k tyči. Na konečných 3:3 srovnal z penalty kapitán Willem Janssen!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:30:02)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Akce Utrechtu pokračovala, a do zakončení se dostal i Rubin, jehož zakončení však mířilo nad branku!
     
    90+4
    Právě Nacer Barazite mohl dnešní utkání rozhodnout! Nizozemský útočník dostal přihrávku do vápna, krásně se obtočil, nicméně jeho střelu vyrazil brankář Nienhuis!
     
    90+2
    Nacer Barazite si naběhl do středu hřiště, a pokoušel si udělat prostor pro centr. Velmi dobře ho však bránil Peersman, který domácího útočníka do zakončení nepustil.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Sean Klaiber, přichází Andreas Ludwig.
     
    89
    Utrecht byl po vyrovnávací brance velmi aktivní, nicméně v posledních minutách se hra velmi vyrovnala, a vypadá to, že utkání skončí remízou.
     
    87
    Domácí obránce van der Maarel poslal hodně špatnu přihárvku k brankáři Ruiterovi, který již míč na hrací ploše nestihl, a bude z toho rohový kop.
     
    85
    Zajímavý průnik do vápna provedl domácí Rubio Rubin, kterého však nakonec zastavil stoper Peersman, který míč odkopl daleko od branky Cambuuru.
     
    84
    Domácí se pokoušejí skóre otočit! Z pravé strany poslal do vápna zajímavý centr Sean Klaiber, který našel ve vápně Willema Janssena. Domácí kapitán útočil na hattrick, nicméně jeho hlavička mířila mimo!
    83. Willem JANSSEN - 3:3
     
    83
    Utrecht právě vstřelil branku!
    Utrecht srovnává na 3:3! K penaltovému puntíku se postavil domácí kapitán WILLEM JANSSEN, který penaltu zkušeně proměnil!
     
    81
    Střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hřiště odchází Furdjel Narsingh, přichází Leonard Nienhuis.
    79. Penaltový zákrok
     
    79
    Tak pozor! Do vápna dostal mčí domácí útočník Peterson, který se do zakončení nedostal, nicméně ho poslal k zemi brankář Harm Zeinstra, který od hlavního rozhodčího za svůj zákrok dostává červenou kartu!
     
    78
    Domácí celek velmi aktivně napadal, nicméně snaha Rubina nakonec nevedla k zisku míče. Míč se odrazil do zámezí, a Leeuwarden bude vhazovat.
     
    77
    Cambuur drží těsný náskok, a kombinuje na vlastní polovině. Do konce zápasu však zbývá ještě hodně času, a Utrecht jistě chystá závěrečný tlak!
     
    76
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Mark Diemers, přichází Kristoffer Peterson.

    Jan Havlovic

    Branky: 52. W. Janssen, 72. Barazite, 83. W. Janssen (pen.) – 26. Ogbeche, 61. Ogbeche, 69. van de Streek

    Karty:   65. Barto (CMU)   79. Zeinstra (CMU)


    FC Utrecht: Ruiter – Klaiber (90. Ludwig), van der Maarel, Letschert, Nganioni – Strieder – W. Janssen, Ramselaar, Diemers (76. Peterson) – Rubin, Barazite.
    Náhradníci: Bednarek – Antwi, Leeuwin, Ludwig, Peterson, S. Amrabat, Conboy.

    SC Cambuur Leeuwarden: Zeinstra – Pereira, Dammers, Peersman, Andriuškevičius (56. E. Bakker) – van de Streek, Overgoor, J. Byrne (64. Alvarenga) – Ogbeche, Barto, F. Narsingh (81. Nienhuis).
    Náhradníci: Nienhuis – Anderson, E. Bakker, Houtkoop, Heerings, Berisha, Alvarenga.
    bahis siteleri