Jihlava – Zlín 10:8 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
10:8 (3:2, 3:1, 4:5)
Berani Zlín
Pondělí 28.09.2015, 12:00 • Tréninková hala HZS, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 6. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že Dukla Jihlava vyhrála nad Zlínem poměrem 10:8 a po druhé výhře v sezoně přeskočila svého dnešního soupeře, se s Vámi loučí a zase někdy napočtenou se těší Tomáš Lysý. (14:48:01)
     
    Třetí třetina je za námi a padlo v ní hned devět branek. Za domácí se postupně trefili Jiří Kochrda, Matouš Menšík a dvakrát Tomáš Chlubna, který zkompletoval hattrick. Hosté sice vyhráli třetí část, když dali pět branek, které vstřelili Richard Hrazdíra, Adam Bachánek, Tomáš Martinec, Tadeáš Talafa a znovu Tomáš Martinec, jenže více toho nestihli. Nutno však hosty pochválit za bojovnost, od času 52:07 hráli takřka stále bez gólmana s cílem dostat se hostům na dostřel.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Úmyslný ofsajd Dukly, gól domácích do prázdné klece tudíž nemohl platit.
     
    59:33
    Chlubna již mířil do pásma s tím, že trefí prázdnou klec, jenže Machovský přejel modrou o chvilku dříve. Ofsajd.
     
    59:18
    Poledna ze středního pásma nahazuje kotouč o mantinel za branku, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se k němu nedostal. Zakázané uvolnění, hra se stěhuje po pravici Pavlase.
     
    58:48
    Puk je před Pavlasem a branka Zlína je opět prázdná.
     
    58:16
    Poledna s Brožem vybojovali u útočné modré puk. Zdálo se, že druhý jmenovaný byl faulován, nakonec je pískán ofsajd.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:48
    Zlínští jsou před brankou Pavlase, střela z levého kruhu v podání Bednaříka nebyla nikterak nebezpečná, hostujícímu útočníkovi sjela po holi.
     
    57:15
    Kaltounková se již připravovala mezi kruhy ke střele, kotouč však prošel kolem její hokejky.
     
    56:59
    Jihlava má puk ve středním pásmu a pokouší se jej dostat do volné klece.
     
    56:43
    Zlín vybojoval buly před Pavlasem a Dominik Šarman znovu míří na střídačku. Hosté to zkusí v šesti.
     
    56:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se opravuji, ve třetí části vidíme stejný počet branek jak za předchozí dvě části. Čajanová poslala uk na TOMÁŠE MARTINCE, který se krásně trefil do levého horního rohu. Asistence: Sára Čajanová.
     
    56:20
    Zatímco po dvou třetinách padlo 9 gólů, nyní ve třetí třetině jsme viděli již 8 přesných zásahů.
     
    55:37
    Útočnice ženského reprezentačního A-týmu Kristýna Kaltounková se snažila vydolovat zpod Šarmana kotouč a dotlačit jej do sítě, což se jí i přes velkou snahu nepodařilo.
     
    55:16
    Kaltounková zavezla po pravé straně puk do pásma, který předložila před brankou Chlubnovi. Ten jej netrefil a sám končí v brance místo kotouče.
     
    54:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    K TOMÁŠI CHLUBNOVI se dostal ve středním pásmu odražený puk a jihlavský kanonýr neměl sebemenší problém trefit opuštěnou klec. Bez asistence.
     
    54:42
    Dukle se až nyní podařilo dostat puk do pásma.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Havel (Brož), 7. Chlubna (Kaltounková), 14. Machovský (Havel), 24. Machovský (Havel), 34. Havel (Nosek), 38. Čermák (Havel), 43. Kochrda (Chvátal), 46. Menšík (Čermák), 46. Chlubna (Machovský), 55. Chlubna – 11. Prokeš (Bachánek), 20. Hrazdíra (Kopčil), 40. Handl, 42. Hrazdíra (Kopčil, Zemánek), 47. Bachánek (Bednařík), 48. Martinec (Ondík), 54. Talafa, 57. Martinec (Čajanová)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (34. Pavlas) – Chvátal, Brož, Poledna, Nosek – Čermák, Havel, Menšík – Kaltounková, Chlubna, Machovský – Augusta, Racek, Kochrda. Trenér: Martin Pykal
    Berani Zlín: Šarman – Talafa, Forman, Macík, Riedl, Prokeš – Bachánek, Čajanová, Hrazdíra, Kopčil, Handl, Zemánek, Martinec, Bednařík, Ondík. Trenér: Petr Mokrejš

    Rozhodčí: Sibera – Mejzlík, Zajíc
    ocianews.com