Havlíčkův Brod – Letňany 6:1 (kon.) | Zlín – Vítkovice 11:0 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 2:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Jihlava 3:2 (2:0 po s.n.) | HC Litvínov – Chomutov 5:4 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:4 (kon.)
Třinec – Olomouc 2:1 (1:0 po s.n.) | Opava – Poruba 7:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 2:3 (kon.)
konec
HK Opava
7:2 (2:0, 2:1, 3:1)
HC RT TORAX Poruba
Sobota 31.10.2015, 16:00 • Zimní stadion města Opavy • Extraliga staršího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:20:59)
     
    59:22
    Opava právě vstřelila branku!
    Pátý gól MARCELA FEDORA v tomto střetnutí a nejspíše také poslední branka tohoto duelu! Asistence: Radim Štěpánek.
     
    42:53
    Opava právě vstřelila branku!
    S góly se roztrhl pytel! Druhou branku v tomto utkání vstřelil ALEX HLADONÍK. Asistence: Marcel Fedor a Radek Řečinský.
     
    41:55
    Poruba právě vstřelila branku! Prosazují se i hosté, jmenovitě VOJTĚCH STŘONDALA, jenž využívá početní výhodu svého celku. Asistence: Marek Havránek.
     
    41:31
    Opava právě vstřelila branku!
    MARCEL FEDOR je dnes k nezastavení, neboť právě vstřelil gól i ve vlastním oslabení! Asistence: Alex Hladoník a Daniel Kupka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    32:21
    Opava právě vstřelila branku!
    A máme tady čtvrtý gól domácích! O ten se postaral MARCEL FEDOR, což znamená, že opavský forward má na svém kontě hattrick! Asistence: Alex Hladoník a Radek Řečinský.
     
    29:19
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí celek využívá přesilovku 5 na 3! Druhý gól v tomto zápase se podařilo vstřelit MARCELU FEDOROVI. Asistence: Radek Řečinský.
     
    23:13
    Poruba právě vstřelila branku! Hosté snižují na rozdíl jedné branky! O kontaktní gól se postaral ONDŘEJ ŽÍDEK. Asistence: Lukáš Irgl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    13:43
    Opava právě vstřelila branku!
    Po nedovoleném zákroku jednoho z hostí bylo proti Ostravanům nařízeno trestné střílení, které nakonec dokázal přetavit v gól ALEX HLADONÍK.
     
    05:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí Slezan se ujímá vedení! Úvodní branku tohoto utkání vstřelil MARCEL FEDOR. Asistence: Emil Adamczyk a Martin Cibulka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slezan Opava: Mocher (Lamla) – Kupka, Štěpánek, Lelek, Cibulka – Fedor, Pělucha, Blecha, Langer, Hladoník, Timko, Skalka, Řečinský, Adamczyk, Bitomský

    HC RT TORAX Poruba: Škoda (Bayer) – Skokan, Dobeš, Balcárek, Prokeš, Bijota, Prepsl – Holub, Plachý, Havránek, Vospálek, Malát, Timura, Stach, Střondala, Žídek, Dang, Klíma, Krupa, Irgl, Vondál

    Rozhodčí: Zbořil – Ševčík, Tkáč.
     
    Rozhodčí

    Důležitou součástí každého hokejového utkání jsou rozhodčí. Tím hlavním bude v tomto duelu Tomáš Zbořil. Modré čáry poté bude střežit dvojice Lukáš Ševčík a Tomáš Tkáč.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba celky se v této sezóně spolu už dvakrát utkaly a v obou případech vyšla z utkání jako vítěz Poruba. V první vzájemném zápase zvítězil RT TORAX na opavském ledě 2:6. Duel se vydařil především porubskému Lukáši Irglovi, jenž vsítil hattrick. V druhém vzájemném střetnutí, tentokrát na ledě Poruby, Slezan sice vedl, nakonec ovšem vedení ztratil a připsal si na konto porážku 8:4.
     
    Přeji hezký den všem fanouškům mládežnického hokeje. V této textové on-line reportáži se zaměříme na duel mezi celky HC Slezan Opava – HC RT TORAX Poruba 2011. Změny stavu Vám bude přinášet Vojtěch Konečný.

    Vojtěch Konečný

    Branky a nahrávky: 6. Fedor (Adamczyk, Cibulka), 14. Hladoník (TS), 30. Fedor (Řečinský), 33. Fedor (Hladoník, Řečinský), 42. Fedor (Hladoník, Kupka), 43. Hladoník (Fedor, Řečinský), 60. Fedor (Štěpánek) – 24. Žídek (Irgl), 42. Střondala (Havránek)


    HK Opava: Mocher (Lamla) – Kupka, Štěpánek, Lelek, Cibulka – Fedor, Pělucha, Blecha, Langer, Hladoník, Timko, Skalka, Řečinský, Adamczyk, Bitomský
    HC RT TORAX Poruba: Škoda (Bayer) – Skokan, Dobeš, Balcárek, Prokeš, Bijota, Prepsl – Holub, Plachý, Havránek, Vospálek, Malát, Timura, Stach, Střondala, Žídek, Dang, Klíma, Krupa, Irgl, Vondál

    Rozhodčí: Zbořil – Ševčík, Tkáč
    thejrc.org