Linz – Znojmo 3:8 (kon.)
konec
Steinbach Black Wings Linz
3:8 (0:1, 1:4, 2:3)
HC LERAM Orli Znojmo
Sobota 31.10.2015, 19:40 • Keine Sorgen Eisarena Linz • Erste Bank Young Stars League • 17. kolo
Partner:
     
    Orli ze Znojma si připisují další výhru, tentokrát si tři body odvážejí z ledu Linzu. Hattrickem jim k tomu pomohl útočník Tomáš Račický. Toto je ode mne vše a při dalším onlajnu se těším na počtenou. (21:52:53)
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Linz právě vstřelil branku!
    STEFAN FREUNSCHLAG byl úspěšný a svým pokusem překonává brankáře Pacla.
     
    59:26
    Druhé trestné střílení je k vidění v Keine Sorgen Eisareně! Faulujícím hráčem je hostující Filip Kiss. Bude domácí exekutor úspěšnější než ten znojemský?
     
    59:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli střílejí osmý gól! Dokonce se jim to podařilo při vlastním oslabení. Hattrick v dnešním duelu uzavírá TOMÁŠ RAČICKÝ. Asistence: Filip Kiss.
     
    57:39
    Znojmo bude hrát ve čtyřech, neboť dvě minuty inkasuje Michal Musil.
     
    56:14
    Po faulu domácího Philippa Rosenthalera je nařízeno trestné střílení.
     
    56:14
    Znojemský exekutor samostatný nájezd proměnit nedokázal, brankář Simair byl úspěšnější.
     
    52:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští opět navyšují svůj náskok, rozdíl ve skóre je zase pětibrankový. Sedmou trefu Orlů zaznamenal MICHAL MUSIL. Asistence: Bronislav Fruhwirt a Simon Beran.
     
    48:49
    Znojmo se ubránilo a je v plném počtu.
     
    46:49
    Linz si zkusí další početní výhodu, neboť na lavici hanby si odchází sednout Michal Mandát, jenž dostal dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    45:56
    Linz právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo využít přesilovou hru, kterou jim Znojemští nabídli. Druhým střelcem Linze v dnešním utkání je STEFAN FREUNSCHLAG. Asistence: Marc Roth a Erik Kirchschläger.
     
    45:44
    Menší trest za podražení dostává znojemský Michal Kruckovyč.
     
    42:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Orlům se podařilo vrátit rozdíl ve skóre na pět branek. Krátce po skončení oslabení se prosazuje návrativší se JIŘÍ LANDER. Asistence: Michal Mandát a Jiří Svatuška.
     
    42:24
    Hosté v plném počtu.
     
    40:24
    Hned v úvodu třetí třetiny se vylučuje na znojemské straně. Dvě minuty za hákování inkasuje Jiří Lander.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda byla jasně v režii znojemský hráčů, kteří jí ovládli poměrem 1:4, celkově vedou Orli v Linzu již 1:5. Dvě branky v dnešním zápase již zaznamenal Tomáš Račický. Podaří se mu zkompletovat hattrick? I to se dozvíme ve třetí části.

    Marcel Holl

    Branky a nahrávky: 37. Marton (Kirchschläger), 46. Freunschlag (Roth, Kirchschläger), 60. Freunschlag – 11. Niederhafner, 23. Račický (Svatuška), 26. Račický (Svatuška, Salát), 26. Hačecký, 35. Mandát (Jeřábek, Hačecký), 43. Lander (Mandát, Svatuška), 53. Musil (Fruhwirt, Beran), 60. Račický (Kiss)


    Steinbach Black Wings Linz: L. Lehner (od 26. Simair) – Kirchschläger, Roth, Krcho, Rosenthaler, P. Kögl, Wolfshofer – Ober, Placek, Freunschlag – Sagi, Marton, Gaspar – Hauer, M. Lehner, Auer – F. Kögl.
    HC LERAM Orli Znojmo: Pacl (Slezák) – Švanda, Mandát, Kruckovyč, Porzer, Salát, Kiss, Nahodil, Pucher – Hačecký, Lander, Jeřábek – Beran, Musil, Fruhwirt – Svatuška, Toman, Račický – Šlegl, Jambor, Niederhafner.

    Rozhodčí: Widmann – Bartl, Höller

    Diváci: 100
    thejrc.org